Щоденний макіяж: необхідність чи звичка?

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем kawwa, 18 Березень 2011.

1. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Відповідь: Щоденний макіяж: необхідність чи звичка?

2. Britney

Britney Домашня посиденька :)

Я також без макіяжу на роботу йти не можу, та й не хочу. Шкіра така бліденька, ну ніяк без тонального і румян. Очі трішки підмальовую олівцем, так як від природи я брюнетка, вії маю чорні, не малюю їх. Вдома чи на вихідних стараюся не малюватися(хіба якісь гості чи в церкву йдем).

3. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

Коли бігала на пари то могла підмалювати очі олівчиком ну і тоналка мусіла бути. маю проблемну шкіру (висипало, розширені пори) і блиск для губ.
    на даний час в декреті. Деколи підведу очі олівчиком, румяна можу нанести ну із блисків перейшла на помади (хоча в косметичці блиски присутні).
    Я хоть і не брюнетка, але туш не використовую. Якось в подружки пробувала намалюватись нею, щось не дуже получалось. Може ще доросту до туші. А взагалі то я в пошуку хорошої тоналки. Не буду її кожний день використовувати (поки в декреті), але якщо десь йти на зустріч чи вгості то намалююсь.

4. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Якщо на роботу йду, то обовязково роблю макіяж. Тоналка, пудра, підводка,база під макіяж і туш. Все простенько і зі смаком))).
    Маю проблемку зі шкірою. Вона в мене мало не блідо-жовта, і ще на щоках є підшкірні прищі, які мене страшно дратують.
    Тому також маю проблему з вибором тонального крему. До кінця дня, його вже майже не залишається(((
    Якщо я в дома сиджу, як зараз, то спокійно можу ходити без макіяжу. На вулиці себе спевнено також почуваю без "штукатурки")))

Надіслано від мого ZP950, використовуючи Tapatalk

5. Veselka alj

Veselka alj New Member

Я теж доглядаю за своєю шкірою, ходжу до косметолога, проводжу очищення, тонізацію та зволоження шкіри, але це догляд за шкірою та обличям, а що накласти по вашому косметику, то ви думаєте що ви виглядаєте доглянуто, косметика призначена для того щоб підкреслити свою красу та жіночність, а аж ніяк захист та лікування обличя в цілому. Я нічого немаю проти косметики сама іі використовую, але все в міру, а коли явні прблеми прищі, пігментація то потрібно не косметика, а хороший косметолог та якісний домашній догляд за обличям!!!

6. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Ви - лікар? Ставите діагнози он-лайн? До Вашого відома, не усі проблеми шкіри лікуються у косметологів та корегуються домашнім доглядом. Шкіра - найбільший за площею орган у організмі і відображає загальну картину здоров'я. Три знаки оклику після допису - це, звісно, переконливо... але не відповідає реальності.
    Не усім пощастило народитися з хорошою шкірою, виразними бровами та чуттєвими губами.

7. Talya

Talya Well-Known Member

ви - великий молодець, що ходите до косметолога
    але
    я не думаю, а бачу. допис був про декоративну косметику, а описувати щоденний догляд тут не бачу змісту. зрозуміло, що він не обмежується лише декоративною косметикою. суть допису була в тому, що на сьогоднішній день декоративна косметика є не лише засобом маскування недоліків чи підкреслення переваг, але і додатковими засобами догляду і захисту

Останнє редагування: 23 Травень 2014
  8. Veselka alj

Veselka alj New Member

Я просто вважаю що шкіра є індекаторои нашого всього організму, коли шкіра проблемна вона кричить що в організмі щось нетак, і треба відповідно шукати причини. Я вважаю що потрібно просто підлікувати шкіру обличчя, а не накладати до прикладу сантиметрові шари тонального, думаю що він не замасковує, а навпаки явно виражає недоліки шкіри.

9. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

давайте не будемо згущувати фарби? ;)
    вам не підходить щоденний макіяж, що ж дуже гарно, що мажете без нього обходитись.
    є дівчата, які мають в цьому потребу. для чого їх/нас ображати?

10. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

і я маю в цьому потребу. Перш за все - у тому, щоб розкласти баночки і пензлики, щось змішати, щось приємне і гарне нанести. Без макіяжу почуваюсь абсолютно впевнено, але макіяж для мене це... ну як цукерка до кави :)

11. Talya

Talya Well-Known Member

думаю, що кожен це розуміє.

12. Veselka alj

Veselka alj New Member

Та я зовсім не згущую, і тим більше повірти мені ображати нікого не збиралася, ні вас особисто ні інших теж. В кожного своя думка та погляди. Я теж використовую декоративну косметику, але не ставлю її за основу гарного зовнішньог вигляду, а потреби всіх різні, і іноді накладання косметики в людей входить дісно як в звичку, без якої ні дня не проживеш навіть якщо нема явних проблем, от тоді вже проблема, треба любити себе!

---------- Додано в 16:43 ---------- Попередній допис був написаний в 16:25 ----------

Макіяж потрібний виключно щоб підкреслити нашу красу та жіночність, додати нам ще більшого ефекту. А от ви бачили людей в яких явні проблеми, прищі до прикладу, навіть якщо затонувати то крізь тоналку ще гірше виглядає, хоча людина себе свідомо настроює що так менше видно якісь недоліки.

13. Відповідь: Щоденний макіяж: необхідність чи звичка?

Я макіяж роблю завжди, просто різної інтенсивності на різні випадки життя

14. Veselka alj

Veselka alj New Member

Макіяж потрібний виключно щоб підкреслити нашу красу та жіночність, додати нам ще більшого ефекту. А от ви бачили людей в яких явні проблеми, прищі до прикладу, навіть якщо затонувати то крізь тоналку ще гірше виглядає, хоча людина себе свідомо настроює що так менше видно якісь недоліки.

---------- Додано в 17:25 ---------- Попередній допис був написаний в 17:03 ----------

---------- Додано в 17:26 ---------- Попередній допис був написаний в 17:25 ----------

---------- Додано в 17:27 ---------- Попередній допис був написаний в 17:26 ----------

15. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Серйозно? Ось Вам відео для порівняння. Так-так, і так проблеми бувають. Відео не для слабодухих, але гарний наочний приклад щодо бла-бла про тонни косметики. Теж скажете, що треба лікувати, а не маскувати?
    п.с. в дівчинки акне після прийому гормональних таблеток і зараз активно лікується.

16. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

Нарешті сонечка дочекались такого, що позасмагати можна, то й макіяж буде до мінімуму зводитись)) у мене в таку пору року необхідність переходить в звичку)

17. Veselka alj

Veselka alj New Member

А ви що її знайома що знаєте що вона актиано лікується, чим хіба що тоналкою! А ви скажете що горбиків на шкірі зовсім стало невидно, все замаскувалося, по вашому? Проблема зникла? Тільки коли знімаєш цю маску, і все заново завтра знов наносиш і так живеш і тішешся "красивим своїм обличям" І це відео я так розумію реклама косметики, як нібито можна вирішити проблему з шкірою обличчя.

---------- Додано в 19:46 ---------- Попередній допис був написаний в 19:34 ----------

Серйозно! То маскуйте на здоровя, скільки влізе, тоналки думаю в магазинах небракує!

18. AilataN

AilataN жива

19. Talya

Talya Well-Known Member

20. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Та ні. Я англійську мову трошки знаю. А оскільки в неті багато таких порадників, то вона не приховує свою історію.
    Ну тут навіть нема що сказати. Різниця очевидна.
    Чим далі в ліс, тим більше дров:D:lol:

---------- Додано в 21:19 ---------- Попередній допис був написаний в 21:17 ----------

Та, вони там вміють малювати обличчя з "нуля":girl_claping: