Щоденний макіяж: необхідність чи звичка?

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем kawwa, 18 Березень 2011.

1. Viktorina

Viktorina New Member

Відповідь: Щоденний макіяж: необхідність чи звичка?

Це скороше якись комплекс недооцінки самої себе, думаю все має бути в мірі розумного і макіяжі і одежі,чи то св"ято, чи то будень, має виглядати "смачно" і елегантно. :girl_curtsey:

2. ogyrechik

ogyrechik миється в бані

я підозрюю що чоловікам здебільшого подобається голе холене личко, ато раз і нализався гидоти. мій МЧ грозиться міцелярку мою в смітник відправити, гірка каже ....бяка

3. LadyLand Shop

LadyLand Shop Member

Як на роботу йти то треба нафарбуватися:girl_nea:. Переважно користуюся тоналкою, пудрою, очі підведені підводкою, і помада)))
    А коли вихідна і так на вулицю можу без макіяжу вийти))) Потрібно ж колись шкірі відпочити від тієї хімії. Хлопець також частенько скаржиться що косметика гірка(

4. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Як стали проблеми зі сном, вранці не те що малюватися, жити не хочеться)
    Одного разу сказали: ти "також" не малюєшся. Я дуууже здивувалася)) Уявляю себе з макіяжем, як і раніше))

5. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Косметику можна знімати змивкою, а не давати комусь злизувати:girl_wink:
    В мене повсякденний макіяж простий - мінеральна пудра, туш, інколи підводка.
    На вечір сильніше підводжу очі. Помади і блиски - тільки якщо губи обвітрюються. А так, то не люблю чимось маститися.
    На свято можу зробити собі повний марафет. Якщо святкую з коліжанками, то зазвичай не встигаю, бо малюю їх всіх:girl_wink:

6. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

на повсякдень у мене туш і блиск для губ або гігієнічна помада. і ще часом кремчик спеціЯльний, що маскує темні кола під очима. А слабкість моя - тіні для повік. Маю цілу купу, рідко коли маю час і нагоду малюватись ними :)

для мене макіяж взагалі не необхідність, бо я вмилась зранку - і вже красавіца. вік ще такий, напевно, що нічого особливо і не треба. але останнім часом виглядаю трохи блідувато, і трошки яскравіші губи різко міняють мій вигляд на оптимістичніший :)

7. Dolche

Dolche Well-Known Member

то я тепер так. Поки в декреті моє обличчя відпочиває від косметики. На щодень це мінеральна пудра і блиск максимум. Дуже рідко туш. На роботу звісно ж малююся всім необхідним (пудра, туш, олівець, через раз тіні, румяна та помада або блиск).
    На вихід в люди роблю

8. Olenkaaa

Olenkaaa Well-Known Member

а я сама візажист, тому макіяж для мене це не зовсім "приховати недоліки, підкреслити достоїнства". Для мене це засіб спілкування)))) образ має бути доречним, не лише до вбрання та події, але й до віку, настрою, характеру, способу життя та навіть соціального положення....в більшості випадків на щодень, чи йдучи до клієнтів, роблю собі так зване "clean beauty", щоб нічого не відволікало... хоча як візажист можу запевнити вас що зробити ефект чистого, щойно вмитого та ненамальованого обличчя набагато складніше аніж "повний марафет", навіть вимагає використання більшої кількості засобів.
    На щодень для жінок в якості мастхевів рекомендую - туш, консилер та кремові румяна, що можна використовувати і як помаду. Ну і звиайно догляд за шкірою, жоден макіяж не покращить стан шкіри, тому очищення та зволоження це необхідність

9. oksumoron

oksumoron Active Member

моя проблема, це червоний ніс. а зараз, зимою, це якась просто червона картоплина на лиці!
    мушу трохи замальовувати, бо інакше не можу вийти в люди! зате туш, рум"яна, і блиск лише на вихідних! зараз користуюсь лише простою нівейкою з відблиском, щоб не пресушувати губи!

10. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

знайшла свій старий допис нічого не змінились, хоч тепер навіть тушшю рідко користуюсь:)
    але вже який рік привчаю себе до гігієнічної помади бо зима і моя звичка гризти губи:8:
    блиски/помади то по великих святах, не люблю губи мастити чимось, цілуватись люблю:girl_dance:

11. preciosa

preciosa Well-Known Member

В мене зараз найголовніше- це оформлення брів, тон мінеральною пудрою, рум*яна, виділення скул. Тінями і тушшю вже користуюсь коли десь на довший час йду. Ну і помадка, звичайно...

12. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

На щодень у мене ВВ-крем, помадка чи блиск і туш. Підводкою зараз користуюся дуже рідко. Ще рідше- тінями ( хіба вже десь як вечірня дефіляда намічається) . Але мінімальний щоденний макіяж роблю щодня. Хіба на відпочинку на морях можу розслабитися - до вечірніх посиденьок.

13. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

А я ...ну як би це сказати. Не малююсь взагалі. Ну не то шоб "взагалі", деколи малююсь. 2-3 рази на місяць. І то, це моє "малювання" виглядає як комбінація: пудра або тон.крем+туш+олівець+гігієнічна помада.
    Чому?Це просто не моє.От живуть же люди на світі,які спортом не займаються, чи які книжок не читають, і їм так нормально, і вони так щасливі, а от я собі живу без мейкапу і мені так норм. В мені поєднались зразу всі ці замашки, типу, мені так геть не комфортно, я не дуже то і вмію малюватись, мені завжди на то шкода грошей-часу-нерві і всього-всього....А найбільше ненавиджу змивати то всьо ввечері, після змивки очі сльозяться, вже ні читати, ні за компом сидіти не можу.

14. fiesta

fiesta Well-Known Member

Ех, а мені зараз деколи тааак хочеться сісти за столик, намалюватися... Але сиджу з малявкою вдома і розумію, що зараз то тільки заважати буде. От на вихідних я вже відриваюсь - пудра, рум'яна, тіні, туш, помада, блиск...

15. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Останнім часом макіяж практично ніколи не роблю. Не те, щоб лінь, просто якась така апатія до себе, що не маю бажання за собою дивитись. Мені здається, що коли наведу "красоту", то я старше виглядаю. Ще тональний крем і туш час від часу використовую, а блиску до губ мені хватає на 2 роки. Подобається мені, коли бачу доглянуту жіночку, особливо, коли з дітьми десь на прогулянці. А я: зуби почистила зранку, денний крем і все...З одягом те саме: лосіни, угги і вперед! Спідничку чи плаття одягаю разів так 10 за рік. Про взуття на підборах згадую хіба, як йдем на якусь забаву. Як з цим боротись, не знаю.:dntknw: Можливо то не моє і не варто себе силувати? Бо коли я все таки виходжу на люди при повній параді, то дуже незручно себе почуваю.

Останнє редагування: 16 Лютий 2014
  16. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Скоріш за все, це ваше. Просто
    Шукайте причини небажання доглядати за собою. А там подивитеся.
    Не всі люблять мейк-ап. Це нормально. А от хороший якісний догляд нашому тілу\ніжкам\ручкам і личку ой як подобається))).

17. Lyudvig

А де то ті причини шукати? :girl_in_dreams:

18. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Я про це мрію, а Ви скаржитесь:girl_smile: Маю нерівний тон шкіри, то без пудри чи тоналки не можу на вулицю вийти. А ще голубі очі підсвічують синці під очима... Так що з "голим" (крем, звісно, використовую) лицем ходжу лише на морі - на яскравому сонці не так видно недоліки. Насолоджуйтесь своїм личком:girl_spruce_up:
    А якісь слабкості типу манікюру чи аксесуарів?

19. Lyudvig

Та справа в тому, що в мене якраз не все так добре: проблемна шкіра, синяки під очима.
    З аксесуарами взагалі сумно: одягаю їх дуже рідко, бо здаюся собі в них кумедною, та й постійний спортивний стиль одягу не пасує до аксесуарів.
    Манікюрчики, педікюрчики колись робила частіше. Але тільки в салоні, сама не вмію. Тепер боюсь ходити по салонах, щоб не заразитись гепатитом.
    На чистку до косметолога також забігаю, але не так часто, якби треба було.

20. AilataN

AilataN жива

До і після, фантастичні зміни :)
    http://vk.com/album-7696089_80192625