Щоб не було страшно)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем cleonata, 20 Жовтень 2009.

1. Forgetmenot

Forgetmenot New Member

Відповідь: Щоб не було страшно)

А що робити з дратівливістю і "зриванням" вночі кожної години і ще панічним безпричинним страхом? Дуже вже мене то виснажило! Хееелп!!!!!

2. Wanderlust

Wanderlust Well-Known Member

Відповідь: Страхи вагітних

Я взагалі не уявляю як то носити в собі дитину і ще гірше як її народити, дуже страшно.
    Цікава тема

3. In4a

In4a Well-Known Member

Відповідь: Страхи вагітних

:girl_haha:
    Я теж так думала, а потім коли вже носила маля, то зрозуміла, що тими страхами роблю йому шкоди - і все пройшло :girl_smile:

4. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

У мене ні з першою ні з тим більше з другою вагітністтю ніяких страхів небуло. З Марком я працювала до останнього, постійно літала в відрядження, навіть були 4 трансатлантичні перельоти, а скільки коротких навіть порахувати було тяжко. Ганяла з акермом, ходила на аквааеробіку, і не слухала що там каже мама і інші вагітні десь в ЖК бо на обліку була в Інтерсоно і моя лікарка сказала що все можна і все класно. І пологів не боялася, бо якось часу небуло навіть спакуватися в пологовий. З Михасем я вже не працювала, але ми багато їздили по Європі, не сиділи в хаті, та й Марко вже не давав часу боятися чогось. Ну і другі пологи в мене були просто ідеальні, в 6й ранку встала з ліжка, помилася, в 7-40 ранку з"явився Михасик. Думала ще встигну поснідати, але снідати довелося пологовою кашею (страшна беця). Нема чого боятися, це природний процес.

---------- Додано в 16:21 ---------- Попередній допис був написаний в 16:16 ----------

Наисала і згадала, один раз було страшно, ми з чоловіком каталися в горах на квадроциклі в вересні, мені після того так хижо стало думала вмирати буду, але за годинку перейшло і я все забула.

5. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Що таке носити в собі дитину уявити неможливо і не варто. То треба пережити, відчути. Повірте, то велике щастя! Як народжувати... коли народжу розповім. Мені здається головне в цей момент не забувати про те, що зараз народжується Твоя дитинка і їй точно не легше ніж тобі. Тому вона має знати, що її мама сильна, а не плакса.
    А щодо страхів, то напевно вони кожного супроводжують, але задумайтесь на хвилинку, що тими страхами і переживаннями ви зміните і покращите? а погіршити можете!!! Не забивайте свою голову дурницями, а полюбіть свою лялю такою, як вона є. ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ! Ви ж не одна і маєте бути сильною і спокійною. Моліться і Бог розвіє ваші переживання.

6. Veselivka

Veselivka Member

В мене таке теж бувало. Але найчастіше після важкого трудового дня, або після переглянутого перед сном страшного фільму. Бувало, прокидаюся вся в холодному поту, буджу чоловіка, бо вдвох вже не так страшно (правда він не дуже був в захваті, але заспокоював). ражду більше часу проводити на свіжому повітрі, займатися якимись заспокійливими для вас справами. Я, для прикладу, коли починала читати цікаву книжку, забувала про все на світі!!!!!

7. olerusya

olerusya sweet candy ;)

я теж жодних тестів не робила, тільки на УЗД ходила,і повірте! якраз через це дуже спокійно спала!!!
    Причина? Народжувала б в будь-якому випадку!

8. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Привіт!
    Всіх з Новим Роком!!!
    Маю одне питання: я проживаю у місті Новий Розділ ( це в приблизно година їзди від Львова), але народжувати тут не збираюсь. Ось я і переживаю чи доберусь я з мого міста до ПБ вчасно, якщо буде потрібно????
    Я розумію що вагітна 20 хв ( як мій чоловік каже)))))). Але все-одно переживаю:confused:

9. галичанка

галичанка Well-Known Member

Якщо почитати розповіді про пологи, то в багатьох випадках можна встигнути. Хоча в декого все таки були дуже стрімкі пологи. А може, при появі перших передвісників пологів влаштуватись в лікарню і там чекати пологів - може можна було б попросити нашу лікарку перечекати в неї в лікарні?, там ж лежать вагітні

10. kati

kati Well-Known Member

можна, але лучче ненадо:haha:))))))

11. галичанка

галичанка Well-Known Member

Я чула, що часом під час вагітності щитовидна починає наднормово працювати, її гормон тироксин має такий вплив на нервову систему. Може б варто було здати певні гормони щитовидної залози (ТТГ, вільний тироксин), щоб пересвідчитись, чи все нормально. Бо це може і шкодити дитині

---------- Додано в 23:06 ---------- Попередній допис був написаний в 23:04 ----------

Я це знаю, що це небезпечно, коли є лікарі прихильники стимуляції, тому зразу і запропонувала іншу лікарню, там не родять, але лежать з токсикозами, загрозами тощо

12. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

якщо вагітність більше 22 тижнів лікарі не мають права ( по правилам) оформляти у гінекологічні відділення. Лише патологія пологових.
    п.с. як на мене,якщо б я жила не у Львові,то,мабуть не ризикнула "до останнього" тягнути вдома, а потім їхати до Львова( невідомо ж які дороги,погода буде чи ін. форс-мажори). Декілька наших форумлянок народжували дуже скоренько. У мене у самої братова вчора народила фактично без будь-яких предвісників і то, по її словам, добре що встигла доїхати до пологового(живе у Львові).Звичайно,такі стрімкі пологи бувають рідко,але ж бувають.

13. Ірена

Ірена Well-Known Member

з тих, що народили "швиденько" (щоправда, другі пологи), але перемотавши плівку назад, я би і далі стала ухилятися від лікарні (навіть там де це було майже неможливо). встигнете. в будь якому випадку.:girl_smile:

14. Ailenka

Ailenka Member

я от тут подумала, чому коли вагітність тільки починала розквітати мої груди як квіточки росли, збільшувалися, набухали, а тепер майже два тижні хожу зіі своїм "старим розміром"-не чутливі, на набухші, як в дівчинки. малявочку свою я відчуваю кожного дня..але чому циці стали, як були раніше??

15. Amira

Amira New Member

У мене в перші тижні тижні вагітності дуже збільшились груди:) Не могла ними натішитись:) Живота ще не видно, струнка, худорлява, а циці як в Памели Андерсон, я по вулиці йшла і ловила на собі захоплюючі погляди чоловіків:)Нічого не боліло...ні живіт, ні поясниця...Практично всю вагітність почувала себе дуже добре:)

16. Forgetmenot

Forgetmenot New Member

Це, мабуть, залежить від рівня гормонів.. і зовсім нічого страшного не означає...Ви ж відчуваєте рухи малечі - це головне! Не хвилюйтесь! Все у вас буде СУПЕР!!!

---------- Додано в 17:54 ---------- Попередній допис був написаний в 17:53 ----------

А в кого мінявся емоційний стан при вагітності?! Я наприклад, дуже дратівлива стала..перебірлива...як "голий провід" дуже вразлива..

17. Єва

Єва Well-Known Member

В мене те саме, часто починаю плакати через дрібниці. А ще - прокинулось "відчуття справедливості і чесності" - коли мені в комусь щось не подобається, прямо і чесно про це кажу, тому останнім часом всі ображаються за мої компліменти і критику, пробувала мовчати, як колись - не виходить. все одно мушу висказатись.

18. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

аналогічно

19. sofcja

sofcja Member

любі вагітно-дратівливі, почніть лікуватись музикою)
    краще класика, або заспокійливе сучасне Enigma або Keiko Matsui - рекомендую.
    воно розслабить вашу нервову систему і вам стане легше.
    а ще кожного ранку перед дзеркалом кажіть самі собі як сильно себе любите!
    декому навіть вимовити важко. але помагає і життя приємнішає посекундно!
    лю пузатеньких:girl_in_love:

20. DarkNess

DarkNess New Member

Дуже боюся, що той жирок на животі і на стегнах залишиться і після вагітності:girl_sad:. Всього за 3 місяці він звідкись набрався.:sad:, навіть страшно подумати шо буде далі?... Може хтось знає якісь вправи профілактичні чи ще щось, а то в мене вже паніка, навіть думаю обмежуватися в калорійних продуктах. А можна зараз на антицелюлітний масаж ходити?