Щоб не було страшно)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем cleonata, 20 Жовтень 2009.

1. Wassabi

Wassabi New Member

Відповідь: Щоб не було страшно)

так мені і написали на висновку тонус +1. Дякую що заспокоїли:)

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Моя подруга всю вагітність проходила з гіпертонусом!! І нічогО!Має гарненкого синочка! Її навпаки заспокоїли , що нічого страшного, просто не можна перенапржуватися, стресуватися і все буде добре! І ви думайте про хороше, а не про ті бздури, що вам лікарі наговорили...

3. cleonata

cleonata Well-Known Member

Вчора в мене знову помазало(((( так зпереживалася, не спала цілу ніч, зранку зїла тільки маленьку канапку яку ледве в себе засунула. Поїхали на УЗД. Що мені сподобалось, що на мечнікова всі ходять в масках і без них просто не запускають.
    Подивився мене лікар і заспокоїв!!!! малюк 1,5 см. серденько б*ється 146 ударів в хвилину, я аж розплакалась, зхопила того лікаря за руку дякую йому, а він сміється, каже чоловіку дякуйте)))). Кльовий лікар, швиденько подивився, щоб не нашкодити малюкові я не всигла оговтатись навіть. І Я БАЧИЛА СВОЮ МАЦЬОПУ!!!!!!!:connie:
    ДЯКУЮ БОГУ ЩО МЕНІ ДОПОМАГАЄ!!!!!

4. kamiole

kamiole New Member

Я теж так робила, якщо груди не боліли, то починала інтенсивно прислуховуватись до живота. Тепер з того сміюся, але тоді все було ду-у-у-уже серйозно. Ви не переживайте. Позитивний настрій і впевненість. Все у вас буде добре. Уявляйте собі свого малюка, це мені допомагало переключитись на позитив

5. Єва

Єва Well-Known Member

Мене груди болять тільки в дні очікуваних місячних (4, 8, 12 тижні), в інші періоди - практично не відчуваються. Ознакою того, що все добре є нудота, навіть легенька.

6. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

ага, в мене коли токсикоз пройшов, то я думала з розуму зійду доки дочекаюсь що воно ворушитись буде))))))) але нічо, дочекалась)))))

7. Wassabi

Wassabi New Member

Якщо можна розкажіть детальніше, коли саме ві відчули перші рухи маляти і як це приблизно було:) , а то я на 19 тижні і нічого не відчуваю або можливо просто не розумію що це саме поштовхи. Я вже переживаю, коли ж це станеться!!!

8. Левицька

Левицька New Member

cleonata, прошу пробачення, що прямо до Вас звертаюся, але як у Вас з болями та ниттям? Пройшли?
    У мене 4 тиждень, а вже 7 день ниє... Сьогодні була у лікаря, робили УЗД, сказала, що все нормально. Що робити? Я вже гризуся так... Лежати багато не можу, бо мушу працювати...

9. cleonata

Давай на ТИ.
    Не бійся, якщо на узд сказали шо все нормально, то заспокійся! я теж постійно переживала, але всі мене сварили, що лишній раз нервувати не бажано для малюка., ниє, бо матка в шоці)))), я теж би була в шоці від таких новин, вона ж привикла шо шомісяця з неї всі кров виходить, а тут ніц не виййшло, та шей малюк появився))), то так мої уявлення.)), кажуть лікарі шо це нормально, що ниє, в мене десь з 3 тижня почало нити, потім перестало десь на 6-7 тижні. на 8 тижні помазалось, лікар сказав шо то теж нормально. Але чітко і виразно в першому і в другому випадку сказав шо при таких розкладах (мажиться) переважно кладуть в лікарню.
    Я б тобі радила взяти відпустку і полежати, бо ше й той грип ходить!!! 10 вагітних жінок в Україні померли- це казав мій лікар і строго-настрого заборонив з хати вилазити!!!, в нього невістка на 10 тижні то сидить дома носа не показує!!! От я й лежу теж, вже цілий міцяць, за власний рахунок)))), а шо делать як іншого вибору нема. головне здоровя!!!!! ше буду до 25 січня вилежуватись.))) шось так собі вирішила)

от сижу і обжераюсь мандаринами, чи може на такому терміні зашкодити? 1 кг в день?

Останнє редагування модератором: 20 Листопад 2009
  10. Єва

Єва Well-Known Member

В мене також на 4-5 тижні були болі внизу живота, ніби ось-ось місячні почнуться. Я лежала на підтримці, але тільки тому, що плідне яйце закріпилося на самому дні матки і була загроза. Якщо у Вас на УЗД все добре - хвилюватися нема чого, біль пройде. Старайтеся на такому малому терміні не робити різких рухів, не піднімати важкого і менше хвилюватися. Все буде добре :)

Думаю, не зашкодить. Я також обжиралася. Проїлися. Потім перейшла на маринади.

Останнє редагування модератором: 20 Листопад 2009
  11. Nastynya

ну я взагалі ще в 14 тижнів чула, як воно там переверталося(коли була дуже голодна), а в 16,5 почало копатися, правда спочатку рідко. то все є чисто індивідуально, моя подруга рівно в 20 тижнів почула. може чуєте якісь ніби бульбашки лопаються, або десь лоскоче, або таке враження, що гази по кишечнику йдуть. я краще чула коли лежачи прикладала руку до живота. а може просто малюк лінивий)))

12. Irusya

Irusya Well-Known Member

В першу вагітність я рухи почула десь на 19-20 тижнях, а з наступними вагітностями - ніби рухи чують швидше (15-16 тижні). Я ще поки не чую...

13. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а я от теж щось чую вже..особливо ввечері..то дуже дивно, бо ніби то в мене по узд тільки 14 тиждень почався в четвер....але з Любчиком перші рухи я почула на 16 тижні..мо то моя природа така...

14. Ірена

Ірена Well-Known Member

Улянко, то друга вагітність. все може бути - може вже й рухатися. в мене з Сашкою так само було:girl_smile:.

15. Wassabi

Wassabi New Member

Дійсно, я зараз на 20 тижні і виразно відчуваю все що ви описали :) Так приємно!!!!

16. cleonata

Я вже теж дуже хочу відчувати такі приємності!!!!!, а мені ше 10 тижнів чекати

17. Nastynya

а може й менше;)

18. Ailenka

Ailenka Member

кожна жінка мріє завагітніти, кожна так чекає ну коли почується сигнал з тої сторони животика і стає космічно щасливою коли народить...наразі я зайняла позицію прислуховування до свого організму. і дуже боюся сприйняти ці бульбашки як роботу кишечника чи не звернути увагу....це напевно приємне відчуття, неземне..

19. Ailenka

Ailenka Member

:girl_spruce_up:

20. Ailenka

Ailenka Member

а хто знає чи допомагає від роозтяжок на ніч вдягати бюстгалтер?