Щоб не було страшно)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем cleonata, 20 Жовтень 2009.

1. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

Відповідь: Щоб не було страшно)

та не руку туди :girl_crazy:, а макс. два пальці (принаймі мені так дивились перед пологами)
    ви ніколи не були на гін.огляді?
    це звичайний гін. огляд, нічого там страшного не має

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

та яка еластичність. Еластичність шийки матки визначається при пологах, а не у вагітної при постановці на облік. Ви колись у гінеколога були? От так і дивляться.Два пальці, які гінеколог вводить у вагіну, сприяют певному розташуванню органів малого тазу, які легко піддаються зовнішній пальпації. До шийки матки ніхто не лізе, її оглядають при допомозі гінекологічного дзеркала.За перепрошенням, введення двох пальців для пальпації менш відчутне ніж статтевий орган партнера при інтимі.:girl_smile:

3. Nyny

Nyny New Member

Я дуже боялась коли почула шо в мене в пологовому будуть брати мазки , а коли брали то швидко запхали палець і дістали ))І все ))

4. levandivka

levandivka З яйцями...

yasna принесла:
    [flash]http://video.rutube.ru/d4f667fc95a822882f02284b592513f9[/flash]

5. levandivka

levandivka З яйцями...

І ще один, важливий лежав поруч:
    [flash]http://video.rutube.ru/f7b2053eb8f8e7d0c7bec6915a8ad44b[/flash]
    Обирайте партнерські пологи... :)

6. OrxIdea

OrxIdea New Member

вагітні страшилки))

Мене нещодавно знайома запитала, чи є у мене якісь фобії перед пологами. я задумалась і познаходила чимало.
    я боюсь проспати води, не помітити схватки, боюсь, що саме під час пологів мені захочеться в туалет по великому і я все просиджу в туалеті))) (того я вже давно боюсь), а ще що чоловік поїде десь на концерт (музикант) саме в ТОЙ день і мені доведеться самій народжувати (ми вирішили разом)
    знайома казала, що боялась геморою, а ще якась її подруга - клізми))))
    може, якісь дрібні страхи є і у вас? давайте ділитися, щоб вони нас не мучили)

7. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

8. OrxIdea

OrxIdea New Member

Відповідь: вагітні страшилки))

може))) :girl_blush2:

9. irushka

irushka Well-Known Member

В мене якийсь просто нав`язливий страх, щоб дитину від мене не забрали ні на хвилину у пологовому. Навіть міряти і важити би не дала, хочу народити, відразу взяти на руки і не відпускати доки додому не приїду, щоб ніхто посторонній в лікарні навіть не підходив до моєї дитини. А ще боюсь, що Каті уваги бракуватиме, що не зможу з нею як раніше повалятись на ліжку, заснути в обнімкучи інші речі, до яких ми звикли. Щось не можу зараз з нею набутись...

10. madchen

madchen Member

А я взагалі всього боюсь, що стосується пологів.....найбільше того, що всі прогнозують немаленьку дитинку. Боюсь, чи справлюсь:sad:
    Ну а дальше, як з тою мацьопочкою.... практики величезний НУЛЬ!!!

11. OrxIdea

OrxIdea New Member

ага... але мені здається, що воно само "включиться".
    ще боюсь, що буду панікувати, хоч дуже того не люблю(

12. Neposeda

Neposeda New Member

madchen, а немаленька це скільки бо я родила мацьопу в 4 кг. зато яка файненька і доречі ні розривів ні тріщин.
    А на рахунок страхів - дівчатка чого тут боятися ви ж нарешті зустрінете своє кохане дитятко про це й треба думати і позитивно настроюватися. Особисто мені дуже допмогло.:girl_cool:

13. Katrine

Katrine Member

в нас теж написали, що тенденція до крупного плода, але лікар сказав, що важко об'єктивно оцінювати такий діагноз, ще буде огляд, де визначать, чи може дитя пройти через родові шляхи. якщо буде якась загроза, то тоді треба буде щось вирішувати. madchen, все буде добре!

14. squirrel

squirrel New Member

А я боюсь що народжу раніше сроку (напевно через те що матка постійно в тонусі і є ниючі болі).

15. madchen

madchen Member

Ось це радує найбільше!!!!!!!!!!
    Дякую!!!!

16. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

Я дуже боялась, що не зможу відразу після пологів бути з дитиною) Що буде важко)
    А коли малу забрали на лампу(в неї трошки жовтушка була), то ті 3 години страшно нудилась)))

17. OrxIdea

OrxIdea New Member

я не кажу про страхи, від яких ноги терпнуть) просто є якісь такі смішні страхи, які собі кожен вигадує в голові) і щоб їх розвіяти, треба про них десь написати)
    а коли думаєш про дитятко, то автоматично всі страхи зникають))) :girl_tender:

18. Lelijka

Lelijka Well-Known Member

В мене сьогодні стався неприємний момент, мене перелякали ....і я з того всього зловилася за щоку, дівчата підкажіть чи можна вірити у цю прикмету,що у дитинки буде пляма на щоці, мені так страшно за себе і за дитину, бо знаю що ще не раз перелякаюся....

19. бетменша

бетменша Well-Known Member

ви це серйозно??? От подумайте логічно, як вона від того може в дитини з"явитись

20. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

Заспокойтесь, все у вас добре, забобонів багато, але в них всіх не потрібно вірити. Розумієте, можна випити вітамінку і вірити що голова перестане боліти і головна біль пройде. Не вірте. І все у вас буде добре.