Відповідь: Щоб не було страшно) Получила новий страх))) Боюсь, шо не почую пенших рухів, або не зрозумію, що це саме вони))
Відповідь: Щоб не було страшно) не варто боятись і перейматись, обовязково почуєте і зрозумієте, що це рухи дитятка, а не щось інше я теж переживала і з 17-18 тижня чоловік прислухаючись вухом до животика, казав, що чує, я розуміла що там щось відбувається, але няіких рибок-бульок-лоскотань не чула, аж раптом сиділа собі читала Посиденьки і тут такий ЛУП! з середини, дитинка сміливо заявила про себе і було то в 20 тижнів (в мене перша вагітність) і отой перший стук , повірте ви ні з чим не сплутаєте
Відповідь: Щоб не було страшно) Йой а я якийсь вірус підхопила., так страшно шмаркаю, шо цілу ніч не спала((((, аж нудило від того...., лікуюся йно піносолом, і в поліклініку не маю сил зовсім топати... Чим ше той насморк лікувати? ПОМОЖІТЬ!!! бо так тяжко і кості ломить...
Відповідь: Щоб не було страшно) ще стільки разів почуєте перші рухи дитини, що скоро почнете думати-ну скоріше б тебе побачити. зараз нам майже 34 тижні і мала любить грати на печінці-відчуття аж ніяк не скажу приємні, але то моя дитинка))) їй можна)))
Відповідь: Щоб не було страшно) А мене досить легко малятко стукає, порівняти, коли старшенький був в животику, то я нераз аж підскакувала від тих копняків...
Відповідь: Щоб не було страшно) Почуєте і зрозумієте одразу Це ні з чим не подібне. Ми вперше зарухались у 18 тижнів, і тата так копали у вухо.... А зараз, мабуть, місця малувато, то хіба руками перебирає і ножки виставляє...
Відповідь: Щоб не було страшно) А моя ляля майже цілий день спить, а коли мама збирається поспати вечером починає концерти
Відповідь: Щоб не було страшно) Ой, дівчата! Читаю і тішуся... І з нетерпінням чекаю, коли вже ми зарухаємося! Але нам ще зарано, всього 16 тижнів
Відповідь: Щоб не було страшно) Чому зарано з 16 до 20 можна перші рухи відчути, якщо перші роди, і з 16 до 18, якщо другі)) Я вже чекаю і прислухаюсь, Хоча пуза ще ніц нема
Відповідь: Щоб не було страшно) Була би дуууже рада!!! Але напевно всеж таки зарано, бо це в мене перша вагітність. А пузіко росте, вже не сховаєш, хоча і в сестри, і в мами на 5 місяці "даже намека не было".
Відповідь: Щоб не було страшно) Привіт.В мене 34 тиждень(перша вагітність) і може хтось знає які мене ще чекають огляди.Тільки помацування животика чи може ще на крісло скажуть лізти????????
Відповідь: Щоб не було страшно) Якщо ви повторно здавали мазок, то вже ніби нікуди вас на крісло садити не будуть - хіба вже в роддомі.
Відповідь: Щоб не було страшно) Моя лікарка брала перший раз мазок, коли я ставала на облік, а другий раз перед оформленням декрету. Але то не всі їх беруть ті мазки, то вже від лікаря залежить. Коли здавала перший раз мазок то нічого поганого не виявили, а вдргуе то виявили мені молочницю - то я її пролікувала.
Відповідь: Щоб не було страшно) а мене взагалі ніхто не рухав всю вагітність, лише як перший раз прийшла до гінеколога з підозрою на вагітність - тоді взяли мазок, і ВСЕ!
Відповідь: Щоб не було страшно) в мене перший раз мазок брали коли ставала на облік а другий раз в роддомі десь на 39 тижні .Ну і огляд на кріслі був коли лягала перед пологами в патологію.))
Відповідь: Щоб не було страшно) А цікаво, в чому заключається огляд на кріслі вагітної, якось страшнувато....... руки туди пхають, чи шо?
Відповідь: Щоб не було страшно) як звичайний гінекологічний огляд- взяття мазку, пальпація, огляд шийки матки- це перший раз в ЖК другий- просто взяття мазку в патології пологового і перед пологами- на еластичність та розкриття шийки.