Відповідь: Щоб не було страшно) По всім правилам, без консультації лікуючого лікаря узагалі не бажано нічого вживати, але для загальних знань- нош-па при вагітності і потребі ( загрозах і т.п.)- не заборонена. Це один з перших препаратів,який радять гінекологи при скаргах на болі чи при загрозі. І саме тому,що вона розслаблює гладку мускулатуру матки.Не треба плутати вплив но-шпи на шийку матки,яка готується до пологів чи при ІЦН. Це дві кардинально різних дії на різних строках. Саме вона входила у курс лікування і у мене, при бурих виділеннях при відсутності болі, але наявності загрози через відшарування. Ось і з показань з інструкції :" для снижения возбудимости матки при беременности; , послеродовых схватках, угрожающем аборте;" п.с. за кордоном при вагітності но-шпу не застосовують, це виключно методика наших лікарів: "НО-ШПА - это медикамент, который можно применять во время ношения ребенка, когда матка находится в повышенном тонусе. Этот лекарственный препарат приводит к снижению напряжения мышечной мускулатуры матки. Исследования медиков специалистов показали, что он не оказывает побочных эффектов на ребенка в утробе матери. Медики советуют беременным женщинам носить таблетки с собой и пить их при болях в области живота, когда чувствуется напряжение матки. Беременной женщине нельзя принимать более шести таблеток в течение 24 часов. Перед тем как употреблять этот препарат необходимо посоветоваться с медиком, потому что он противопоказан при истмико-цервикальной недостаточности. Этот лекарственный препарат пьется три раза в день по две таблетки. В некоторых странах Но-шпа изъята с аптек, например в США. В Англии и Германии не разрешают ее использовать беременным женщинам. "
Відповідь: Щоб не було страшно) От бачите скільки тут багато написано. Тому неможна радити таке,незнаючи причини болю.Насам перед треба звертатись до лікара і все буде гаразд.
Відповідь: Щоб не було страшно) а лікар може без узд визначити положення дитини, чи перевернулася вона голівкою в таз?
Відповідь: Щоб не було страшно) Если он опытный и профессиональный может. (имененно так Вы можете определить его профессионализм)
Відповідь: Щоб не було страшно) Будь-який лікар має визначати положення дитини без УЗД! Інакше то ніякий не лікар, ІМНО.
Відповідь: Щоб не було страшно) Будь-який лікар в ЖК при планових візитах прослуховує серцебиття+ встановлює у якому положенні знаходиться дитинка .
Відповідь: Щоб не було страшно) Дівчата! Я чую рухи не там де завжди а так ніби мене малий товче в пряму кишку чи в сечовий!!! Тааак низько то нормально?
Відповідь: Щоб не було страшно) На самих початках в мене було те саме - відчували рухи дуже дуже низько, але потім все перейшло
Відповідь: Щоб не було страшно) В мене за першою вагітністю десь на 27 тижні лікарка подивилася і каже, дитина мол лежить попою вниз, напевно прийдеться робити кесарево, але ше йди на узд зараз. Я пішла, і оказалось, що дитинка лежала головою вниз....після того випадку я забрала свою обмінну картку і пішла від неї, мені аж страшно шо є такі лікарі....а інша по участку взагалі відправляла на чистку, бо казала шо позаматкова, добре що її не послухала, а пішла на узд!!!!
Відповідь: Щоб не було страшно) Мда,такі "унікуми трапляються". Я коли в 35 тижнів "добивала" лікарку з пологового і свою з ЖК з приводу сідничного положення малюка і можливого КР, вони мені казали,що я узагалі не про те ,що треба думаю. А тут у 27 тижнів...
Відповідь: Щоб не було страшно) Дякую за переживання, але вони вже лишні. Я залишилася сама, пролежала тиждень на Батальній після чистки. Завмирання плоду на 8-9 тижні. Пустота і горе втрати теперішні мої супутники. Бережіть себе і слухайте своє тіло, воно дає знати що щось не так.
Відповідь: Щоб не було страшно) Niferttiti, співчуваю, але не переживайте все буде добре. Мусить бути добре!
Відповідь: Щоб не було страшно) Niferttiti, так шкода Ви пропали, ми всі тут переживали за вас, але сподівались на краще... Стільки болю горя має перенести жінка доки народить довгоочікувану дитинку...Передвчора дізнались про ЗВ Каліни, вчора Hanny, сьогодні вашу... Тут важко підібрати слова, тримайтесь... Так мало бути, таке випробування у вас... Але впевнена, скоро наступить світла полоса у вашому житті, обовязково!
Відповідь: Щоб не було страшно) Ніфертіті, шкода, дуже дуже шкода...тут мабуть не напишеш того що б вас заспокоїло....Тримайтеся, все буде добре)))
Відповідь: Щоб не було страшно) Сонечко, важко знайти слова які би Вас втішили, бо знаю: слова тут не допоможуть. Тримайтеся. Кріпіться духом, все буде добре. Так мало статися. Важко, шалено важко, але біль з часом стишиться, а Ви ще матимете чудових, здоровесеньких діточок.
Відповідь: Щоб не було страшно) Шо би я ще колись пішла здавати якісь аналізи в клініку Тітовця то можна яйця знести поки вони вишлють результати Вже 2 рази дзвонила до них і кожного разу казали вже-вже висилаєм.