Щоб не було страшно)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем cleonata, 20 Жовтень 2009.

1. mamba

mamba Member

Відповідь: Щоб не було страшно)

аналогічна ситуація - я сиділа жостко на дієті 8-й і 9-й місяці, за останні 1,5 місяця не поправлялась .. а мацьопа на УЗД до 4 кг зараз має....лікар сказала, що то від великого татка ))

2. In4a

In4a Well-Known Member

Я вже писала: у вівторок мені сказали, що вага дитинки набагато більше за 4 кг (майже 5), а в середу народила синочка 3300! Аріна, не беріть дурного до голови, насолоджуйтесь вагітністю і все буде добре! :girl_wink:

3. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

В мене питання% а як ви їздите в перепеовнених маршрутках?
    Я зранку їду в інститут, потім назад - і в більшості випадках вони забиті. А їздити мені ще до кінця травня((((((

4. cleonata

cleonata Well-Known Member

Тяжко, тяжко! Як дуже вже зле, то прошу уступити місце., а так через шубу не видно мого пуза..., я думаю над тим щоб в маршрутках наклеїти наклейки "Поступись місцем майбутній мамі" - якось так. Хоча глибоко сумніваюсь, що вони допоможуть...

5. Dobra

Dobra Well-Known Member

У наших пасажирів різко розвивається короткотривала але стійка сліпота та глухота. При чому навіть на девятому місці мені ніхто не уступає. Ще деколи хтось із старших може підвестися - років так 45-50, навіть 60, але молодняк - ніколи в світі.

6. cleonata

cleonata Well-Known Member

:download::eek: ТРЕБА ШОСЬ З ТИМ РОБИТИ!!!! може закон якийсь приймати?
    треба писати "Поступись місцем майбутній мамі, ящо ти не ІНВАЛІД" )))))

7. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

Треба гарно своїх діток виховувати. От деколи сиджу в маршрутці заходить мама з дитиною років 6 їй уступають місце і ...... вона садить дитину а сама стоїть. От дитина і привикає, що це ЇЙ устапають, а не вона. Я б на місті тої мами посадила б дитину на коліна.

8. Nata

Nata Well-Known Member

9. Abaka

Abaka New Member

я зараз на 4му місяці і в мене майже кожного дня ввечері поболює живіт. Лікарям я нічого, на разі не казала, бо причина мені і без того відома - я постійно беру на руки і, часом, забуваючить ношу по хаті свого старшенького синочка (йому вже 2,5 роки і важить він більше 13 кг). Отже, думаю справа в надто активному способі життя (бігаю за малим, тягаю його на саночках і т п) і підніманні важкого "вантажу" :) бо коли пару днів малий жав у бабусі, а я мала змогу спокійно полежати і відпочити, біль мене не турбував :)

10. Ная

Ная Well-Known Member

Я теж ношу,але вечорами живіт мене від того не болить:confused:. Часом невдало можу підняти,то відчуваю дискомфорт,і не можу нести дитину,йдучи вгору по сходах. Але все одно потрошки привчаю її до того шоб ходила сама,не зразу,але получається. А в біганні і возінні на санках взагалі нічого поганого собі не бачу,навпаки розрухуюсь трохи:girl_smile:.

11. Abaka

Abaka New Member

значить, Ваш оргінізм міцніший! і це дуже добре! :) а рухатись справді, треба. Бо я декілька днів не гуляла (малий прихворів) і почувала себе просто жахливо - весь час хотіла спати і абсолютно не було бажання нічого робити... а перебування на свіжому повітрі (навіть на сильному морозі) однозначно додає енергії і позитиву на весь день! :)

12. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Я вже собі місця не находжу. Сьогодні другий день як почалися зовсім легенькі виділення світло коричневого (бежевого) кольору, такі трошки зі слизом. Нічого не болить і не турбує, ось тільки вони. Таке саме було десь на 6 тижні протягом тижня, але лікарка сказал якщо ніц не болить, то це норма. Дівчата, це нормально, чи потрібно бити на сполох?

13. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

давай краще не панікувати, але дзвони до лікаря..можлива відслойка плаценти, тому краще проконсультуватись...

14. Niferttiti

Дякую. Так і стараюся робити. Подзвонила лікарці, каже що то нічого страшного, але завтра на УЗІ до неї обовязково підійти.

15. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ти щось приймаєш з ліків?...

16. Niferttiti

Ні, тільки фолієву кислоту. А це має якесь значення?

17. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А ще лягай пузом до верху і намагайся вставати тільки по потребі (в туалет, поїсти) - побережися до вияснення обставин. А основне - спокій, все буде добре.

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

такі виділення ще можливі,якщо була загроза і при цьому утворювалася гематома. Розсмоктавшись,залишки старої крові виходять разом із звичайними слизовими виділеннями .Консультація лікаря- обов язкова! А до того- лежаче положення, спокій,нош-па при потребі.

19. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

таке буває в час очікуваної менструації, у мене так було, але обовязково потрібно до лікаря, щоб пересвідчитися що все ок!!!

20. Linet

Linet Well-Known Member

Нівякому разі ношпа це заборонено вона розслабляє матку ви що таке радите!!!!