Щоб не було страшно)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем cleonata, 20 Жовтень 2009.

1. cleonata

cleonata Well-Known Member

Відповідь: Щоб не було страшно)

Пташечки ДЯКУЮ ЗА ПІДТРИМКУ! насправді глибоко в дущі я мріяла про доню, просто ті всі тести і розрахунки збили мене з пантелику і просто я була настроїна,я навіть дівчачі імена не переглядала)))), а тут така звісточка!
    СИДЮ І ШУКАЮ ІМ'Я для нашої ДОНЕЧКИ!!!

2. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ну і правильно...я теж мріяла про доню, а матиму 2-го синочка...тішуся і радію йому...ще більше, ніж першому....

---------- Додано в 21:50 ---------- Попередній допис був написаний в 21:46 ----------

ну не треба ...не треба..хлопчики - це мамині дітки, тому я - королева в оточені своїх хлопців....і ніхто в мене косметику "тиряти" не буде...
    П.С. тобі ж доця не скаже "Улясінька, рідненька, яка ти ж моя красунька"...а синочок ТАК до мене говорить:girl_blum::girl_blum::girl_blum:

3. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Головне шоб дитятко було здорове...все інше такий мізер в порівнянні....
    каже-каже....:girl_cool:

4. Уляночка

ти просто не чула то від МУЖЧИНИ....а жінки -то кокетки...часто лукав"ять:girl_haha::girl_spruce_up:

просто між мамою і сином, як і між донькою і батьком ОСОБЛИВИЙ зв"язок....комплекс Електри і комплекс Едіпа дається взнаки:girl_cool:

5. cleonata

тАК ДЄВОЧКІ НЕ СПОРИМ! В різних батьків різні діти!, Я от сиджу і мрію як моя малявка втіхаря буде носити мої капці на каблуках, малюватись і зразу витирати то всьо зі страху щобхтось не попалив)))), як згадаю себе в дитинстві - АХ МАМА МОЯ!

6. Уляночка

В ідеалі мати і сина, і доньку..щоб відчути повноиу материнських відчуттів...я завжди так хотіла..шкода, що не виходить..але маючи доньку, я б 1000000000% хотіла мати ще сина...і мені дивно, що то так не всі хочуть:girl_in_dreams:я думала, що про таке всі жінки мріють:girl_in_love:

7. Nata

Nata Well-Known Member

8. cleonata

Я так дуже мрію!!!! Може Бог дасть.

9. Уляночка

Дасть...обов"язково...

10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

11. arina

arina Active Member

А мені вже страшно стає... Була в суботу на УЗД в Прокопчук (доречі, дуже нею задоволена), в мене 31 тиждень. Наче все нормально. Єдине - я люблю інформацію про вагітність по нету вичитувати, і там на такому терміні дитинка має важити близько 1400 гр. От я собі й настроїлась приблизно на таку вагу. І тут лікарка каже, що плід в мене дуже великий 2150 гр. По плоду це виходить 33-34 тижні, так вона і написала в заключенні. Але не може бути більший термін, бо дитинка ця запланована, і дату місячних я не забула, і день коли відбулась овуляція знаю....(по ній могло б бути 28-29 тижнів але ніяк не 33!).
    Сказала своєму участковому про це - він сказав що це може світити мені кесарським:girl_cray: (ріст в мене 162, вага до вагітності 46кг). І звідки він такий великий взявся? : їм я зовсім небагато 1-2 рази в день + якісь фрукти, а чоловік мені вже мої шоколадки випоминає (2-3шт в тиждень:girl_sad:)... одним словом маю тепер за що хвилюватись...

12. Ailenka

Ailenka Member

тут справа не в шоколадках. деякі лікарі схиляються до думки вживання полівітамінів, але якщо хочеться їсти-обмежувати себе якось тупо. головне щоб поживно. я б на вашому місці не хвилювалася раніше часу. лікар що приймає пологи-і приймає рішення на рахунок кесаря

13. arina

arina Active Member

але я абсолютно ніяких вітамінів не приймала... Кажуть що малюк пішов в татка- чоловік народився 4200гр., а я 3100.....

14. Ная

Ная Well-Known Member

Норми по вазі дитини є дуже приблизними,а вагу по УЗД не завжди правильно вираховують навіть найкращі спеціалісти.
    Мда,але мудрий у вас лікар,без причини наперед вагітну страшити. На мою думку дитина в утробі росте такого розміру,котрий спроможна та жінка природньо народити. Моя коліжанка худнька,ростом 152 без жодних проблем народила донечку вагою за 4.5 кг(до того на УЗД їй сказали,шо буде хлопчик з недостатньою вагою,хто УЗДист не знаю,бо то давно вже було)
    А ото шкідливо:girl_smile:

15. Nata

Nata Well-Known Member

А з лікарем із пологовоги Ви не спілкувалися? Ну навіщо наперед страшитися? І нащо слухати немудрого лікаря? Зрештою, Ви маєте доступ до інформації - почитайте ЩО є прямим показом для кесарського. Не кесаритимуть Вас просто так. Маю хорошу знайому, котра народила першу донечку вагою 4,5 без жодного розриву, не хвилюйтеся так.

16. arina

arina Active Member

Це ще одна проблема - не можу визначитись з лікарем... Думаю про Федину або Усика з Мечнікова, але ще нізким не домовлялась...

17. cleonata

моя сестра не приймала жодної таблеточки і вітамінчика за всю вагітність і її за це похвалили в роддомі)))
    ех а я вже напилась яких тіко можна.

18. Nata

Nata Well-Known Member

То підіть на консультацію до обидвох. Поспілкуйтеся, придивіться, там і побачите хто до серця більше припав.

19. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

моя перукарка,маленька тендітна дівчинка, народила сама хлопчика без жодної проблеми, вагою у 4700.
    А результати УЗД стосовно ваги можуть мати велику похибку. У мене за час вагітності було 6 УЗД і в результаті похибка- у 800 (!) г

---------- Додано в 11:55 ---------- Попередній допис був написаний в 11:53 ----------

обидвоє дуже хороші. Я без "усякого" довірилася б кожному.Але ,направду,краще познайомитися і визначити комфортного для себе.( п.с. особисто мені "ближчий" Усик)

20. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

ну Усика з 20 лютого на місяць не буде, він йде на курси, і не особливо приймає в цей час, але можна ще його попитатися