Відповідь: Щоб не було страшно) Пташечки ДЯКУЮ ЗА ПІДТРИМКУ! насправді глибоко в дущі я мріяла про доню, просто ті всі тести і розрахунки збили мене з пантелику і просто я була настроїна,я навіть дівчачі імена не переглядала)))), а тут така звісточка! СИДЮ І ШУКАЮ ІМ'Я для нашої ДОНЕЧКИ!!!
Відповідь: Щоб не було страшно) ну і правильно...я теж мріяла про доню, а матиму 2-го синочка...тішуся і радію йому...ще більше, ніж першому.... ---------- Додано в 21:50 ---------- Попередній допис був написаний в 21:46 ---------- ну не треба ...не треба..хлопчики - це мамині дітки, тому я - королева в оточені своїх хлопців....і ніхто в мене косметику "тиряти" не буде... П.С. тобі ж доця не скаже "Улясінька, рідненька, яка ти ж моя красунька"...а синочок ТАК до мене говорить
Відповідь: Щоб не було страшно) Головне шоб дитятко було здорове...все інше такий мізер в порівнянні.... каже-каже....
Відповідь: Щоб не було страшно) ти просто не чула то від МУЖЧИНИ....а жінки -то кокетки...часто лукав"ять просто між мамою і сином, як і між донькою і батьком ОСОБЛИВИЙ зв"язок....комплекс Електри і комплекс Едіпа дається взнаки
Відповідь: Щоб не було страшно) тАК ДЄВОЧКІ НЕ СПОРИМ! В різних батьків різні діти!, Я от сиджу і мрію як моя малявка втіхаря буде носити мої капці на каблуках, малюватись і зразу витирати то всьо зі страху щобхтось не попалив)))), як згадаю себе в дитинстві - АХ МАМА МОЯ!
Відповідь: Щоб не було страшно) В ідеалі мати і сина, і доньку..щоб відчути повноиу материнських відчуттів...я завжди так хотіла..шкода, що не виходить..але маючи доньку, я б 1000000000% хотіла мати ще сина...і мені дивно, що то так не всі хочутья думала, що про таке всі жінки мріють
Відповідь: Щоб не було страшно) Ну, маю двох хлопців, Ви думаєте вони таким не займаються? І помади всі тихцем викручують, і лаками малюються (в шафі, щоб я не бачила ), і взуття тягають...
Відповідь: Щоб не було страшно) А мені вже страшно стає... Була в суботу на УЗД в Прокопчук (доречі, дуже нею задоволена), в мене 31 тиждень. Наче все нормально. Єдине - я люблю інформацію про вагітність по нету вичитувати, і там на такому терміні дитинка має важити близько 1400 гр. От я собі й настроїлась приблизно на таку вагу. І тут лікарка каже, що плід в мене дуже великий 2150 гр. По плоду це виходить 33-34 тижні, так вона і написала в заключенні. Але не може бути більший термін, бо дитинка ця запланована, і дату місячних я не забула, і день коли відбулась овуляція знаю....(по ній могло б бути 28-29 тижнів але ніяк не 33!). Сказала своєму участковому про це - він сказав що це може світити мені кесарським (ріст в мене 162, вага до вагітності 46кг). І звідки він такий великий взявся? : їм я зовсім небагато 1-2 рази в день + якісь фрукти, а чоловік мені вже мої шоколадки випоминає (2-3шт в тиждень)... одним словом маю тепер за що хвилюватись...
Відповідь: Щоб не було страшно) тут справа не в шоколадках. деякі лікарі схиляються до думки вживання полівітамінів, але якщо хочеться їсти-обмежувати себе якось тупо. головне щоб поживно. я б на вашому місці не хвилювалася раніше часу. лікар що приймає пологи-і приймає рішення на рахунок кесаря
Відповідь: Щоб не було страшно) але я абсолютно ніяких вітамінів не приймала... Кажуть що малюк пішов в татка- чоловік народився 4200гр., а я 3100.....
Відповідь: Щоб не було страшно) Норми по вазі дитини є дуже приблизними,а вагу по УЗД не завжди правильно вираховують навіть найкращі спеціалісти. Мда,але мудрий у вас лікар,без причини наперед вагітну страшити. На мою думку дитина в утробі росте такого розміру,котрий спроможна та жінка природньо народити. Моя коліжанка худнька,ростом 152 без жодних проблем народила донечку вагою за 4.5 кг(до того на УЗД їй сказали,шо буде хлопчик з недостатньою вагою,хто УЗДист не знаю,бо то давно вже було) А ото шкідливо
Відповідь: Щоб не було страшно) А з лікарем із пологовоги Ви не спілкувалися? Ну навіщо наперед страшитися? І нащо слухати немудрого лікаря? Зрештою, Ви маєте доступ до інформації - почитайте ЩО є прямим показом для кесарського. Не кесаритимуть Вас просто так. Маю хорошу знайому, котра народила першу донечку вагою 4,5 без жодного розриву, не хвилюйтеся так.
Відповідь: Щоб не було страшно) Це ще одна проблема - не можу визначитись з лікарем... Думаю про Федину або Усика з Мечнікова, але ще нізким не домовлялась...
Відповідь: Щоб не було страшно) моя сестра не приймала жодної таблеточки і вітамінчика за всю вагітність і її за це похвалили в роддомі))) ех а я вже напилась яких тіко можна.
Відповідь: Щоб не було страшно) То підіть на консультацію до обидвох. Поспілкуйтеся, придивіться, там і побачите хто до серця більше припав.
Відповідь: Щоб не було страшно) моя перукарка,маленька тендітна дівчинка, народила сама хлопчика без жодної проблеми, вагою у 4700. А результати УЗД стосовно ваги можуть мати велику похибку. У мене за час вагітності було 6 УЗД і в результаті похибка- у 800 (!) г ---------- Додано в 11:55 ---------- Попередній допис був написаний в 11:53 ---------- обидвоє дуже хороші. Я без "усякого" довірилася б кожному.Але ,направду,краще познайомитися і визначити комфортного для себе.( п.с. особисто мені "ближчий" Усик)
Відповідь: Щоб не було страшно) ну Усика з 20 лютого на місяць не буде, він йде на курси, і не особливо приймає в цей час, але можна ще його попитатися