Щоб комарі не закусали)))

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Bree van deKamp, 13 Травень 2013.

1. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: Щоб комарі не закусали)))

скільки коштують?

2. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

минулого року сестра чоловіка прикупила через нет, то вони були до одного місця, ніц не помагали, але то напевне залежить від фірми, а як їх розрізняти чи добрі чи ні, ото вже друге питаннячко:girl_in_dreams:

3. allusya

allusya Well-Known Member

19 чи то 20 грн.

4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Нас на природі виручають чікковські вологі салфетки. Вони мають категорію 0+.
    Коли був немовлям то в коляску їх клала. А зараз як слюнявчики, за шиворот чіпляю і по карманах розпихаю.
    Дуже помічні.

Минулого року в Шацьк купувала ефірні олійки чайного дерева, змащувала відкриті ділянки. Всякі димлючки-горючки і пшикалки Роміку не практикую.

5. allja

allja Well-Known Member

Вони такі ж помічні, як ці салфетки від чікко? Чи салфетки кращий ефект дають?

6. MartaKas

MartaKas Well-Known Member

Ми купили засоби від Москітол
    Були на природі нам помогло, комарі трохи політали і відчепилися - полетіли інших гризти. Купували у Ватсонс, орієнтовна ціна - 35-50 грн., бо ми різні купували(для дорослих і для діток).

Останнє редагування модератором: 17 Травень 2013
  7. Fleshka

Салфетки для мене бесселер вже от четвертий рік, бо їх можна і збоку класти і контакт з шкірою не обов"язковий...Коли в нас був пік алергії, то для мене грало роль.

Я завжди беру все що маю, і одне і друге і третє. Одне перестає діяти, комарі адаптовуються-звикають - пускаю в хід інше. Адже ми зазвичай якщо відпочиваєм на природі то декілька днів, та щей переважно в наметах, тобто в приміщення і не попадаємо, значить треба мати запасні варіанти.

Ще знаю сусідки малюків бальзамом "зірочка" рятують, але ми це поки не практикували , тай не було потреби, тих засобів що маєм вистачає для оборони.

8. zetta

zetta Well-Known Member

я такі купила
    з маслом цитронелли. можна на ніжку одягати.

9. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

10. zetta

zetta Well-Known Member

їх треба купити оригінал, бо дуже багато підробок. Старша чіпає собі два на ногу і на руку - по одному, не кусають. задоволена.

11. Dolche

Dolche Well-Known Member

а де купили? І чи можна маленьким дітям до 3-х років?
    Я маю лосьйон Бай бай Байт (щось таке чоловік купив в аптеці для діток від 3-х міс.), не сильно, але допомагає, правда намазюкати їх проблема, плачуть, не даються і запах такий противний (((

12. Almariel

Almariel Well-Known Member

комарів не було, поки горіла свічка чи і потім теж? на скільки часу зберігся ефект?
    а що воно таке і де купувати?
    а воно тільки від комарів чи від мошок теж?

13. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

оригінал має якісь особливі опознаватєльниє знакі?
    БО дійсно багато пропозицій, і ціна оригінала яка має бути?
    може скажете де купували?

14. Fleshka

опа, я і не вичитала того.
    Малому ним вже другий рік укуси обробляю на автоматі. Звикла що мені допомагає то й йому мазну. Той зуд, то щось з чимось...бррр....

15. zetta

zetta Well-Known Member

BugsLock так називаэться. в оригiналi це як папiр чи котон прорезинений, букви вдавленi i такий не тоненький. виробник тiльки Корея, вiн маэ всi сертифiкати i тд, упакування любого кольору i обовязково не прозоре... як шось з того що я перечислила iнше то це пiдробка.
    я купила його в закупцi, за 4 шт 60 грн.
    дiтям до 5ти рокiв на ногу.
    про мушок не знаю, в нас iх зараз нема.

16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

вчора також замовила. По вигляду він типу замши чи чогось такого подібного товстенького, не як флізелін тоненький, тиснення присутнє, упаковка жовта фольга, непрозоре, з зіп замочком, багаторазова пластикова кліпса, корейські.... продавець гарантує оригінальність, рейтинг має високий, подивимось...
    Я з розгону замовила 10 шт, і з опт воно мені все обійшлось в 80 грн + пересилка...

17. nattsol

nattsol Well-Known Member

цілу ніч не було. це при тому, що було відчинене вікно без усіляких сіток, і в самій квартирі комарі точно були (поналітали через вікна кухні і вітальні); наступного вечора запалили лампу про всяк випадок.
    далі не знаю: ми поїхали до Львова

18. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Приїхали наші багзлоки, судячи з тих описів що є в неті, продавець не обманула і це оригінали...
    пакетик з фольги, має зіп-замочок, щоб в разі потреби, браслет можна було зняти і туди покласти, або той не врачав своїх якостей в подальшому до наступного використання.
    сам браслет ну такий і є типу штучної замши
    тиснення логотипу присутнє

пахне так цікаво, не вонюче, але і зблизька не особливо приємно. Якась суміш гіркувата, типу лимон і помідорна ботва ))

Зетта, у вас такі ж ?

п.с.

19. zetta

zetta Well-Known Member

так так, тільки різнокольрові .ну тобто кожен в різному кольорі.

20. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ну я також просила різнокольорові, то у нас є в зеленому, голубому, жовтому, рожевому і оранжевому кольорі...