Що змінюється, коли тобі +25,+35,+40 ....

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kasia, 25 Листопад 2009.

1. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Відповідь: Що змінюється, коли тобі +25,+35,+40 ....

Я коли мала 15 років, то мені здавалося, що 20, 25, 30...років то так далеко і до них ще купа часу. І всі люди в цьому віці мені здавалися такими старими... Зараз мені 28 років, вже і за 25 перевалило добряче і до 30 зовсім не далеко...а я молода і в розквіті сил кубіта...Я маю прекрасну сім"ю, родину, друзів..так що мені якось не страшно іти і до 80..лиш би вони були поруч))

P.S: А якщо чесно... Знаєте я вже не знаю як то рахувати ці роки. За логікою мені вже мало б бути 28 літ (1982 р.н.), а мені вже от років 6 підряд, як 18 ...я вже цього року хотіла 28 святкувати, а ніяк... 18 і все...
    Так що радійте життю і в душі буде 18 навіть у 90)))

2. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

))))

а можна чітко уявити себе в 90р, і жити собі спокійно, насолоджуючись кожною хвилиною, бо ж і 70 в порівнянні з 90 -молодість)

3. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

Мені також у 18р. здавалося що у 30р., я вже буду стара :girl_crazy:, але зараз вони от-от на носі.....і мені здається, що життя тільки починається, правда час почав летіти невпинно, і тому треба намагатися жити на повну!!!!!!!! :) чого і бажаю всім, не зважаючи на вік!

Останнє редагування: 16 Березень 2011
  4. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

ото певно у всіх так.
    а ще треба кожні кілька (максимум кожні 10) років "фільтрувати базар" на тему, про яких людей казати "трохи старший" чи просто "старший", бо інших сприймаєш через призму, скажімо, 28, 35, 40 тощо, а себе приблизно так:
    "Дарагая, тєбє нє 40: тєбє 18 + 22 года опита" :girl_crazy::girl_dance:

5. true

true New Member

Мені зовсім не віриться, що вже мені 30. Мені все здається, що мені 22 роки, що я щойно закінчила інститут і народила дитину. А коли подумаю, скільки то вже часу пройшло, то стає страшнувато. Я можу сказати одне. Не треба задумуватись над своїм віком, жити на ті роки, на які ви себе почуваєте, підтримувати себе у формі і радіти життю. Я знаю кількох дівчат, яким по двадцять з гаком років, а ведуть себе так, ніби їм по 60 років і життя для них закінчується. Треба бути оптимістами, чого вам всім бажаю. Я ще сподіваюсь народити другу дитинку і бути ще молодою мамочкою.:girl_wink::girl_bye:

6. Kordanna

Kordanna New Member

І мені вже 30 було. Кажуть, це для жінки ніби переломний період. Напевно є трохи, бо дуже багато чого змінилось у відношенні до себе та зовнішнього світу . дуже мені сподобалась фраза, вчора почула по ТВ:
    -Чого б ви побажали нашим глядачам ?
    -Кохання та здорового способу життя-це запорука вічної молодості.

7. status quo

status quo New Member

Согласна с Вами.
    На сколько себя чувствуешь - столько тебе и лет ( правда мне +40 и иногда главное не переборщить и не "впасть в детство").
    Иногда дочери говорю - дочь,ну чего ты как молоденькая старушка))) .
    И про оптимизм Вы правы(лежала в больнице операция была , в нашу палату принесли ноутбук с большим количеством дисков - комедии, в основном старые, результаты выздоровления поразительные,даже врачи заметили).

8. Fechka

Fechka Member

9. jalla

jalla Прогрес року 2013

Є у мене кума моя, вона молодша від мене майже на шість років, тобто їй скоро 23 Так от, мене завжди вражають в її розмові такі репліки: "ми там всі зібралися тільки молоді, сарше 25-и не було нікого", або "про що я з нею маю говорити (це вона про сестру нареченого) їй ВЖЕ 32, або "я ще можу собі дозволити носити коротку спідницю, мені ж не 27"... Менше з тим, це людина, яка увесь час акцентує на своїй молодості, і чомусь ніяк не хоче і не може зрозуміти, що після 25-и люди ще не старі і що 23-річні з 32-річною можна легко знайти спільну мову і саме головне в 27 років коротка спідниця, якщо це звичайно дозволяє фігура, виглядає суперово. А якщо брати до уваги різницю що змінюється, коли тобі +25,+35,+40, то особисто у мене міняється розум і можу з гордістю сказати, що з роками я розумнішаю і вчусь на власних помилках. Якщо порівняти мене зараз в 28 і десять років тому в 18, то чесно, як не та людина. Бо в 18 такий вітрисько в голові віяв, і такі всі люди виглядали хороші, і я вірила всім-всім без перебору, і дуже часто мене використовували. Я завжди кажу, якщо б тоді мені теперішній розум, то напевно життя склалося б по іншому. Хоча... так напевно не буває. Цікаво, що буде ще через 10 років. Як зміняться мої думки, відношення до життя? Але, є люди, які і в 40 роблять майже дитячі поступки і мислять по дитячому. Це напевно залежить від характеру самої людини і від способу її життя...

10. Яруська

Яруська Well-Known Member

Напевно в мені щось не так влаштовано...Маю коліжанок дві ровесниці і пару на кілька років молодших. А з старшими на 10 років не моє...скучаю я, нуджусь і відчуваю себе дитиною.:girl_impossible: А після зустрічі з однокласниками в мене і чоловіка був шок, викинула я ті всі фотки і не пускаю негатив і час в своє життя.
    Хоча для дорослої дитини ті всі наші "молодьожності" не мають ніякого значення. Проблема батьків і дітей лишається актуальною.:girl_crazy:

11. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

ну менталітет такий ще... так само, як і мами-бабці переживають, що он дитині ВЖЕ 18-19-20, а вона ще не одружена... хоча в моєму оточенні ніхто не одружений (і не хочуть), тобто все-таки йде якась тенденція в розумінні, що життя тіки починається... В Європі і в 40 ображаються, якщо до них на "Ви" звертаються.. типу "я ще не така стара, щоб до мене викати"... і в 30+ вперше заміж вийти чи дитину народити - це нормально.

Я цілком згідна, що якщо вигляд і душевний настрій дозволяють, то просто ТРЕБА бути молодим. Ту ж міні-спідничку можна вдягти, головне все-таки звертати увагу на статус і по мірі дорослішання додавати до свого зовнішнього вигляду елегантності..

мені її аж шкода стало, якщо за її словами 25+ це вже старі, то її молодості лишилось всього 2 роки насолоджуватися...

12. Venus

Venus New Member

Якщо щось і змінюється - то все на краще. Зміни - це добре. Погано, якщо змінюється лише вік. Особисто я з віком стала розсудливішою, не випалюю зразу свою думку, зупиняюсь подумати. Вікові і фізіологічні зміни організму - у всіх наступають, залежно від генетики і способу життя - в різний час. Це те, на що найменше звертаю увагу. Тема ж не про це? Хоча: Думаю, лице зазнає в основному найбільших змін в 25 і 45 років, - недарма фото в паспорт вклеюють додатково саме в 25 і 45.

13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

то, мабуть, від старших коліжанок залежить. Бо мої у свої 40-42 р. "дадуть фору" ще багатьом 20-річним і по зовнішності ,і по вдачі.І як каже одна з них на запитання скільки їй років : "Мне уже всегда 30 с "маленьким хвостиком"".

14. true

true New Member

Ви знаєте, маю родичку, яка лише на 4 роки від мене старша. Але всеодно для неї я "молодьож", а вона вже зріла пристаркувата матрона, яка мене не розуміє. Коли вона побачила у мене тату, то мало не зімліла. Ну ніяк я не можу знайти з нею спільної мови, хоча вік тут ні до чого. Я маю коліжанок, які старші за неї і ми не відчуваємо різниці. Просто вона себе так поставила, вона від своєї "дорослості " отримує задоволення. Для неї кращий відпочинок, то потеревенити зі старшими людьми і повчити "молодьож" жити. Хоча я вам чесно скажу, що я би могла її ще сама чогось повчити. Просто не хочу її засмучувати. Мені шкода її молодості, вона втрачає свій час. Поки ще людина молода і енергійна, вона цього не цінує, а от коли настане справді старість, вона зрозуміє, скільки вона втратила, граючись у бабусю..

15. mysha

mysha New Member

16. solomka

solomka Active Member

Коли мені минуло 30 років, я помітила лише одну зміну: стало важче схуднути. Раніше я без проблем могла скинути 2-4 кг, а тепер потрібно прикласти зусиль. А з психологічної точки зору я зовсім не відчуваю змін. Хоча деякі старші родичі інколи можуть мені сказати відносно мого одягу: ти б таке не вдягала, ти ж не "пацанка", а доросла жіночка, мама двох дітей. З їхніх слів можна подумати, що 30 це вже якась межа, але я так не вважаю.

17. bioland7

bioland7 Well-Known Member

це видно, як в кого. В мене навпаки, якесь таке відчуття, що не встигаю жити, хочеться все зробити, досягти всіх цілей і планів по максимуму.

Ненавиджу звертання "жіночка" в 30 років, дійсно таке враження, що мені глибоко поза 40.((

18. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

видно, "жіночка", коли глибоко поза 40, має бути компліментом? ;):girl_in_dreams:
    ІМХО.цікаво це все читати, коли от-от до 40...
    П.С.маю одну сукню літню, яка ще моїй мамі шилася, але добра на мене, навіть на вінтаж не тягне, як нова - вона дуже "ожіночнює", якщо можна так висловитися: гарно окреслює фігуру, в міру коротка, вдале декольте тощо.Так от, мій чоловік дуже любить ту сукню і назвав її "жіночка". Так і каже - вдягни "жіночку", тобі в ній гарно.То це слово в мене має позитивний зміст.
    це все я до того, що ми самі вкладаємо своє сприйняття у зміст конкретних слів. Мені, наприклад, некомфортно, коли звертаються "пані + ім'я", і не можу пояснити чому.Теж додає солідності, як на мене, а нащо то мені? На базарі чи на вулиці вільно послуговуюся тим "пані", а от по роботі чи в дальшому приятельському колі завжди прошу звертатися тільки по імені. Та сама ситуація з по-батькові - не люблю я, коли до мене так звертаються. не хочеться соліднішати, і все тут...:connie_pull-pigtail

19. Kecan

Kecan New Member

А я з жартом сприймаю свої майже 32, бо душа десь зупинилась на 23-25 років. Деколи так хочеться вернути ті часи, коли можна було всю ніч гуляти і веселитися без ніяких обов'язків, але тепер вже розум і відповідальність (які прийшли з роками) говорять: "Ну куда ж тобі - старушці :girl_cool:з молодими тягатися. Але, зато вже не так легко мені навішати лапшу на вуха, вже краще стала розуміти і бачити людей. Тому для мене кожен вік має свої переваги і це чудово, бо завжди можна всюди знайти позитив)))))

20. Viktorina

Viktorina New Member

А як я не люблю таке звертання, від того почуваюся незручно:girl_blush2:,люблю коли просто звертаються на ім"я, і теж не можу пояснити чому?Приємно читати, що є такі чоловіки , які мають смак і люблять жіночність .:girl_claping:
    Повністю підтримую,у кожному віковому періді життя є своя "краса", дуже часто з віком жіночка гарнішає і дуже часто після народження дитинки, а ще коли закохана і кохана то....:girl_dance: завжди ...надцять.:d23: