Що змінюється, коли тобі +25,+35,+40 ....

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kasia, 25 Листопад 2009.

1. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Відповідь: Що змінюється, коли тобі +25,+35,+40 ....

Зауважую по собі, що з кожним прожитим роком набираюся безцінного досвіду, на багато речей дивлюсь вже не в розрізі добре чи зле, а стараюсь найти альтернативу, стаю більш терплячішою до речей, за які ще наприклад 2 року тому "вийшла б з себе".
    З кожним доданим роком виховую в собі розсудливість, і якщо порівнювати прожиті роки, то однозначним є одне: не дозволю собі в свої +26 щось втнути таке, що з легкістю і без погризу сумління моглаб собі дозволити до прикладу +20. Незнаю, можливо колись із сумом буду сприймати + в свому календарному році, але наразі - мої роки - моє багатсво, моя втіха, задоволення, бо в свої +26 має гарну сім"ю :y:, а головне любимого синочка, за що окрема дяка моїм +24 (саме в стільки я народила Данилка). :girl_bye2:

2. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Я вчора зрозміла, що змінилось - час іде набагато швидше, ніж в 20. І сприймаєш все набагато поверхневіше. Вчора прийшла до подружки, вона найпізніше з нас усіх стала мамою. В неї малятко а я непамятаю скільки йому місяців! Колись, як колєжанка народила перше дитя, то ми кожен місяць, кожен зубчик якось відмічали, і знали хто, коли, як народився, бо цеж така подія була!
    А тепер, під 30 багато хто має вже по двоє діток і якось це змазалось, втратилась врочистіть події - плутаєш в кого хто, коли народився... Двоюрідна сестра народила друге малятко два тижні назад, ніяк не зберусь до неї.... А колись до усіх їздили під вікна пологового ...

3. vitalinka

vitalinka Well-Known Member

мені недавно виповнилося 25. стало страшно що такий вік а немає діток ще... ((

4. Редвумен

Редвумен Active Member

Моя мама каже, що після 40 жінці треба вибирати - або лице, або фігура. ЇЇ порада: берегти обличчя і не вставати з крісла :)

5. Gentle

Gentle Well-Known Member

Погоджусь з тими, хто, як і я, вважає, що ми змінюємося не від віку: 20, 25, 30... Нас і наше світосприйняття змінюють події і люди у нашому житті. З нами відбулася якась подія, і в нашому житті закінчується стара епоха і починається нова, новий відлік часу: від після школи, після інституту, після заміжжя, після першої дитини.

6. SuperRhino

SuperRhino Active Member

На мою думку, змінюється лише вік, а на скільки ти себе почуваєш кожен вирішує сам :girl_wink: Людина може і в 25 років відчувати себе на 35, а може і в 40 відчувати на 30. Це залежить від кожного особисто кожен вік має свої переваги та недоліки.

7. jantarna

jantarna New Member

З віком змінюється наш погляд на молодь. В 20 років - ми самі молодь ми класні, в - 30 років кажемо, що ми того не мали що має тепер молодь. Після 40 - кажемо ми такі не були, молодь в нас жахлива - не вихована, не прагматична, вдягається без смаку і т.д. Це вже в нас старість?:girl_yes:

8. Відповідь: Що змінюється, коли тобі +25,+35,+40 ....

Старіє тіло,душа залишається молодою...Коли дуже старенького запитали,як пройшло життя,він відповів:"Якби за мною хтось двері закрив..."Роки пролітають дуже скоро,з роками ми стаємо більш врівноважені,мудріші.Навіть характер міняється з роками.І не завжди в кращу сторону,на жаль.

9. марфуша

марфуша New Member

з віком змінюєтся ставлення до життя,якщо в молодості безтурботно розкидаєшся всім:часом,здоровям,друзями,то з віком бережніше відносишся до всього,навіть до улюблених речей,хочеться якомога більше зберегти,а воно все як вода крізь пальці...шкода!!!

10. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

Дивно, я справді гризлась кількістю моїх літ у тих самих 30-ть. Розлучена, з дитиною, з невеликою зарплатою (шо з того, шо посада гордо звучала!), без житла і шодних шансів його мати. Карочє, "поганяй до ями":girl_crazy: Пригадую, на самий мій смутний ювілей отримала я листа від своєї найкращої, найдорожчої бабусі...писала вона мені, вітаючи, шо марно я зробила, шо чоловіка покинула, шо шанси мої мізерні знайти когось собі, шо його (чоловіка) хутко котрась підгребе, бо він гарний і молодий, та ше й з квартирою...Йду Зеленою вниз, лист у руках, сльози градом, сяє тепле вересневе сонечко...Думаю - а кому ж ти справді тепер потрібна, бабушко?:girl_cray:
    Пройшли роки, нема бабусі давно, і сильно змінилась я. Мені байдуже, шо незабаром - той самий вересневий день, і мені "стукне" вже 35. Я вважаю, шо гарно виглядаю, в мене чудовий чоловік і двоє діток, і все в нас є. Мені дивно чути від молоденьких дівчаток, шо ці штани, скажімо, їм не пасують, бо це "для молодих". Я в с..ці мала! Я купую найкоротші спіднички ( і далеко маю єхидненькі мамині запитання на кшталт "А це кому такий пояс?", стрейчеві джинси і маєчки, з під яких стирчатиме пузо (а в мене його просто нема, отак!). Я люблю свій вік, свій досвід, і буду робити все, аби бути завжди гарною, щасливою, веселою, адже вогонь в очах і посмішка роблять більші дива, аніж скальпель пластичного хірурга :p

11. zetta

zetta Well-Known Member

а менi один мужчина сказав " в том и дело что ты вобще не взрослеешь" ))) то тiшить, бо сама то вiдчуваю. Хiба трохи досвiду прибавляться з яким дуже комфортно ))

12. yanya

yanya Active Member

Нічого в душі не змінилось. Відчуваю себе ще зовсім юною і навіть не здається, що вже мама

13. man

man New Member

А мені стає страшно, роки йдуть, а я чогось не встигну зробити, а так усього хочеться....а через два роки і 30 стукне. У мене уже паніка :)

14. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

А мені було страшна тільки одна "дата" - 21 рік. То для мене було повне закінчення "юності" і перехід в доросле життя. А ні в 25, ні тим більше в 30 ніц не змінилось :)
    В мене навіть не було паніки наближення тридцятки. Маю багато старших колєжанок, то їм вже було "за 30", і я чудесно бачила, що нічо страшного немає і якось змирилась з наступленням тої дати ще за років 3-4 до неї :)
    Та й взагалі, я дуже часто мушу порахувати скільки то мені років насправді, бо здається, що після 21 вік так і не змінився :)

15. Orman

Orman Модератор-бомба

:) в мене вік десь в 23 "зупинився"

16. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

---------- Додано в 16:10 ---------- Попередній допис був написаний в 16:08 ----------

Коли мені було 13, я думала що 18 це вже ого яка стара. Коли мені було 18 я думала що 25 ну це вже все. В 25 здавалося що 30 це рубіж. Мені вже за 30 і всі страхи пропали. Все залежит від внутрішньої устновки.

17. Holly

Holly Moderator

Старою чи старіючою себе не відчуваю, навіть не віриться що мені 25, здається тільки 20, не більше;)

18. Viktorina

Viktorina New Member

Прочитала, і так само відчуваю в собі такі ж зміни, тішуся , що в хорошу сторону,бо в юності ми такі максималісти... :girl_impossible:

Життя нам дано прожити лише раз,тому так хочеть від нього взяти максимально все, і як би хто не казав , а залишатися надовго молодим, хочеться всім без винятку,:d23: просто треба вміти цінити в житті все ,що ми отримуємо і навіть, якщо не зовсім те , чого хотіли(знаходити позитив у всьому),бо негативу чомусь завжди більше.
    Любити себе треба та тільки , щоб "непереборщити".Щоб не було соромно за прожиті роки, залишити хороші спогади про себе,щоб діти пишалися батьками...:girl_claping:
    А взагалі... " Молодість не на лиці, а в душі!"

Останнє редагування: 16 Березень 2011
  19. Fechka

Fechka Member

Я як багато жінок (гадаю є ті які цього не хочуть) хоту виглядати в свої за 30.. на 23! ну може 25 років...
    Коли мені було 14 років то я гадала, що ж мене чекає попереду у тому 2000 році???З сестрою мріяли..:girl_in_dreams: Я ГАДАЛА ,ЩО У 20р- БУДУ ЗАМІЖНЯ:girl_dance:, А ВОНА У СВОЇ 25Р- БУДЕ МАТИ ДВІЙКО ДІТОЧОК.:d25:... а ще мені гадалось, що 25р-ну це вже стара.. а 40!!!!то взагалі....:girl_crazy:
    .. та життя вносить свої корективи.. Я вийшла заміж в 22 роки, а в сестри маля народилось у 29 років...
    і зараз коли читаю "Що змінюється, коли тобі +25,+35,+40 ....??
    ..

То відповідь є одна-сам час-його тривалість,плинність... Коли минуло 30...він надто скоро спливає.. наче вчора мені було 25років, а сьогодні....:girl_in_dreams:

20. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

для того, щоб цифри "30", "40" і т.п. не лякали .треба "обзавестися" коліжанками, років на 8- 10 старше себе. І тоді , дивлячись на них, уже в 20 років будеш розуміти, що у 30- життя не закінчується. Так само , будучи на порозі 34- ліття і зустрічаючись з уже 42- річними коліжанками, розумієш, що "і після 40 життя існує".