Що відчуваєте проходячи повз бездомних тварин, поки Вас не вкусили?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Vialka, 16 Січень 2011.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Що відчуваєте проходячи повз бездомних тварин, поки Вас не вкусили?

Та йой...
    Вітаміни попити, відіспатися добре, фільми жахів не вмикайте надміру - стан налагодиться. :)

Тоді краще гранату. Щоб підірватися разом з ворогом. :)))
    Зброєю треба або володіти, або не чіпати.

2. TangerineSky

TangerineSky New Member

або до психолога сходити щоб мозги вправив!:girl_crazy::mocking:

3. levandivka

levandivka З яйцями...

Купіть собі крокодила. :)

4. TangerineSky

TangerineSky New Member

для загартовування? як щодня кусатиме, жодні собаки будуть нестрашні :connie_pull-pigtail

5. Улянка

Улянка Well-Known Member

6. дашулька

дашулька Well-Known Member

Дуже люблю тварин, але є у всьому мусять бути якійсь межі...
    У нас зламався ліфт. живемо на 8 поверсі. Вот ми з донею нагулялись й по-трошки піднімаємось наверх, при тому розповідаємо віршики, щоб не сумно було долати 8 поверхів. Як раптом з дверей загального коридору на 5 поверсі з*являються на склі (на рівні моєї голови), дві великі чорні лапи. Дверь відкривається й звідти зі скаженими очима та жахливим лаянням вискочив пес....то капец!))) я закричала з переляку! так голосно не пам*ятаю коли кричала. схопила Полюсю, притиснула до себе й як могла тримала, її спинкою впираютись у стіну. дивуюсь, як Полінка не заплакала. коли лапи пса опинились у мене на плечах, а він був вище за мене, як став на задні лапи, дівчата, я такого жаху ще ніколи не відчувала в житті!!! я кричала, щоб хоч хтось вийшов на допомогу, пес розривався лаєм...пройшло пару секунд, й він втік на нижні поверхи. але мені ці секунди здались вічностю. я розплакалась, руки трисуться, побігла скоренько з дитиною додому.
    Прийшли додому, заспокоїлись, подзвонила мужу-розповіла про все. Сказав, що скоро приїде й розбереться. Поки Полюся спала, я спустилась на той 5 поверх. Собаки не було, але в загальному коридору стоїть велика коробка з під телевізору, шмаття розкидані, дві міски...я давай дзвонити у двері тим "добродєтєлям", ніхто двері не відкрив. Ви знаєте, у мене навіть не повертається язик сказати, що ті хто там живуть "люди". Якщо ви такі добрі й вам так шкода тваринок, то тримайте їх у себе вдома, годуйте, піклуйтесь та виводьте гуляти, як всі НОРМАЛЬНІ люди з номордніком та поводком. Чому я та моя дитина мусимо тепер боятись піти погуляти, коли зламався ліфт?
    я це все так не збираюсь лишати. порадьте, куди звертатись? в ЖЕК? в міліцію?
    досі руки трясуться...жах

7. levandivka

levandivka З яйцями...

В аптеку. По трутку для собак. Решта способів не діють.

8. Улянка

Улянка Well-Known Member

Собаки також бояться електрошокерів. Не обов"язково її ним бити, достатньо просто ним клацнути поряд.

9. marianast

marianast Well-Known Member

Сусіди моєї бабці пожаліли собаку - кинули в коридорі ковдри, і годують так -сяк,як попаде. Я нічого проти не мала,якось шкода її стало. Раніше біля бабці було будівництво і сторожі завели собі цуцика. Будівництво припинилось,сторожів не стало, а пес залишився.Так от- вона мене кусає. Вже двічі цапнула. Повезло,бо раз попала на пряжку чоботів,відірвала,я здійняла крик і вийшов сусід - собака втекла. Минулого тижня вона не помітно ззаду підкралась і цапнула мене під коліно. Повезло,бо була в лижних штанах- обійшлось подряпиною і добрячим синцем. Я звернулась до сусіда,з проханням закрити її чи привязати,хоч щось зробити,бо не одну мене вона кусає. Він відповів,що собака не його. Він її годує,гладить,вона спить під його дверима,але не його... В притулок я її не повезу, бо боюсь щоб не з'їла мене. Я переживаю,щоб мій чоловік чи тато просто не взяли рушницю і не поклали тому край. Вони страшно розізлились, я вагітна...А домовитись з тим сусідом мабуть не можливо...
    Пи.Си. Терен 4 не діє на тварин, треба шукати Терен 4м. Не знаю як зараз,але раніше його у вільному продажі не було.

10. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

Боюся вже гуляти з дитиною по вулиці, бо бігає табун бездомних собак. Сьогодні нарахувала 15 штук. Песики звичайно добре , але не в такій кількості, і коли всі при цьому гавкають, то вже занадто. Вже пару раз у мене дитина будить від їхнього лаю, і у мене самої серце в пятки ховається, коли пробігає біля мене такий табун. Є у Лььвові, якась служба , що займається їх відловом, може хтось знає? Куди дзвонити? Чи краще взагалі не гуляти?:girl_impossible:

11. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

є у Львові служба вилову тварин. Сама колись дзвонила коли у нас в підвалі поселилась собака, яка народила ще й там цуценят. Була дуже агресивна. Коли повз підвальні вікна люди проходили з собакою, і я в т.ч. коли йшла вигулювати собаку ця псіна кидалась зі своєї хованки зненацька на собаку і гризла її.
    Мене зрештою мало в такій ситуації цікавила подальша судьба тої псіни.
    Але в тій службі вилову тварин мені сказали що якщо я їм заправлю їх газон на дорогу до нас і назад то вони приїдуть, інакше навіть не чекати.
    Простіше мені було подзвонити начальнику жеку, пригрозити на тему "або його працівники займуться підвалом, виженуть тварину і поставлять замок, або я дзвоню в санепідемстанцію на тему антисанітарії в підвалі і некомпетентності жеку". За пару днів все зробили, більше тої собаки я не бачила.

12. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Виловом займається ЛКП "Лев" , в нас літом собаче весілля в районі гасало, то приїжджали декілька днів ту зграю виловлювали. Правда це було після організованого "флешмобу" - видзвонювали з скаргами люди з декількох будинків (в основному ті хто з дітьми постійно гуляють) і не по одному разу.

13. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Таких тварин звичайно жалко, але...
    Мене наприклад страшно дратує як наші люди підгодовуть тварин на вулиці. Те все стадо потім збирається у нашому дворі. Ну дійсно, страшно в ночі повертатися до дому, бо там є зграя собак.
    Якщо вже підгодовуєте, та ліпше заберіть до дому і годуйте скільки влізе.
    Чомусь у Європі такого бардаку немає з бродячими тваринами.

Надіслано від мого ZP950, використовуючи Tapatalk

14. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

собак я боюсь ще з дитинства, після того як сусідський мене добряче цапнув за пальця, тому я їх обминаю 10-ю дорогою, а котів дуже шкода:girl_yes2:

Останнє редагування: 28 Травень 2014
  15. Nemi

Nemi Well-Known Member

остерігаюся бездомних тварин, хоча свого кота взяла з вулиці. все-таки невідомо, чи вони зовсім дикі, чи були колись домашні, але загубилися (як мій).
    в мене в дворі котів ціла купа, бо якісь жінки постійно підгодовують їх, і то вже роками триває. сусіди не в захваті, але, кажуть, хоча б щурів нема. ну ок, деякі коти на людей нормально реагують, але є й якісь дьоргані. одну таку кішку раз випадково в під'їзді зачинили. я повз неї пройшла, а тій щось переклинило, почала киця в істериці дертися по стінці.
    тут більше про собак дописують, але, як виявляється, і з котами може бути халепа.