Що відчуваєте проходячи повз бездомних тварин, поки Вас не вкусили?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Vialka, 16 Січень 2011.

1. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Відповідь: Що відчуваєте проходячи повз бездомних тварин, поки Вас не вкусили?

Так, що має бути те буде.Але я не думаю, що ви занесете свою дитину в зграю собак і там лишите, сподіваючись на те, що буде те й буде.
    А до чого тут топити, відвезти кудись, ізолювати від людей. Адже не всім сподобається нова хатка для псів в дворі.

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ну от:
    Які в нас невідповідальні люди!!Про що я й говорила,побавилися і викинути тваринку надвір!А не можна перед тим ,як брати тваринку перевірити на алергію?Та й киці 2 роки,значить не мало в них була.Чому так? І таке саме відбувається з собаками.Ось чому їх стільки розвелося бездомних.Бо людям до одного місця то все...:sad:

3. zetta

zetta Well-Known Member

Що відчуваєте проходячи повз бездомних тварин, поки Вас не вкусили?
    конкретно по питанню - не вiдчуваю нi чого. Я проти знущання над тваринами в цiлому але i бажання тримати iх в квартирi, iсти з ними з однiеi тарiлки(як я це бачу в знайомих) в мене теж не виникае... Якщо у батькiв живе собака i кiт то вiдповiдно в них е притулок, вони ситi але i кожен з них мае свое мiсце... тобто без крайнощiв.

4. Vialka

Vialka New Member

ясно шо не занесу, я вже писала що остерігаюсь зграй собак, так само як і зграй людей. Коли йдеться про зграю собак, тут має бути здоровий глузд, але коли йдеться про маленьких цуценят, яким можна допомогти..

як ви собі це уявляєте?

якщо комусь цікаво, жінка з притулку сказала що вони зможуть їх забрати, якщо ми зробимо їм щеплення, і проженем глистів, тобто десь через 10 днів після всіх цих процедур, у цуциків є шанс опинитись у притулку. а поки чекаю чоловіка з роботи, ми вирішили що вони поки поживуть у нас на горищі, там трохи темно, але краще ніж на вулиці.. нажаль взяти їх в квартиру я не можу.

5. Відповідь: Що відчуваєте проходячи повз бездомних тварин, поки Вас не вкусили?

Самі розумні,самі вірні собаки ,підібрані на вулиці.Була у нас вівчарка,яка цуценям прибилася до мене на городі,чекала на жарі на мене кілька годин,звичайно,я забрала її додому.І який гарнющий і розумний пес з неї виріс,і всі сусіди шкодували,що не приютили його,бо воно бідне довго шукало собі господаря.Була у нас собачка дворянської породи Чіка,підібрана на базарі в страшному стані,навіть гавкати боялась і їжу заникувала "на потім",прожила у нас 12 років,улюблениця і пещениця всієї сім*ї,на її щенят завжди черга була,ми їх продавали по 2(!!!!!!!) гривні.А зараз маємо її доньку злющу вредну Реську,якій уже 7 років!Живемо ми в особняку,вигулювати не треба,подвір*я велике.Шкода мені всіх бездомних тварин,але не всім можеш допомогти.А деколи на мікрорайоні такі зграї збираються,що стає страшно,хоч я собак не боюсь.Якщо я тримаю тваринку,то і за її потомство маю нести відповідальність,не втопила ні одної тваринки,просто не зможу цього зробити.А собак з притулку мені шкода...собаче у них життя,і очі злі і недобрі...можливо тому,що після зради людям перестали вірити...

Останнє редагування: 17 Січень 2011
  6. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

З одної сторони мені цих собак шкода, бо вони насправді такі гарні і розумні, а з іншого боку - мені страшно, бо невідомо як на них вплинула вулиця, голод і холод, і я боюся, щоб часом не напали вони на мене, чи не дай Боже, на якусь дитину.

7. likeangel

likeangel Member

Сьогодні гуляла з малим на алтайських озерах і в метрі від мене почали жертись дворняги(розміром з ротвейлера).......я заціпеніла:scare:, а там же діти, пенсіонери?! І що ж робити? Невже питання з безпритульними собаками влада ніколи не вирішить?!:confused:

8. WildWind

WildWind Member

А я ношу з собою балончик, і від собак помагає, і від хуліганів. В ветаптеці можуть багато засобів порадити, щоб не боятись, лиш би бажання.

9. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

А нехай ті, хто так любить собак, створять їм загони за містом і там їх кормлять. Основне, щоб їх не було біля моїх дітей, в тому числі на дит.майданчиках.

10. terezka

terezka котяка-вишивака

бездомних псів завжди було шкода, мій пес теж з бездомних, прибився до мене в пів року.

але останніх кілька років бездомних собак обходжу десятими дорогами (після того, як покусала мене одна, аж щеплення робили).

І не розумію тих, хто їх годує, а додому не забирає. Знали б ви, що відчуває власник хатньої собаки, коли на нього несеться зграя бездомних агресивних псів. Ага, а твій при цьому у тебе на повідку, в наморднику, зі щепленнями....

11. Vittoriya

Ну от,я зіткнулася сам на сам з собакою,не бездомною,але бійцівської породи,то не дуже добрі песики.....Я розумію та й раніше розуміла,бо сама того боюся,чому люди бояться бездомних собак.Хоч і досі вважаю,що виною тому самі люди,які викидають собак,підгодовують їх,замість того,щоб щось зробити для того,щоб їх більше не розводилося(ні,не вбивати,але ж можна чи в притулок ,чи з допомогою того ж притулку каструвати-стерилізувати).Собакі не винні,що у них така природа..Вони стають жорстокі....І шкода тих людей.які можуть натрапити на таку зграю тих голодних злих псів.Але ж який вихід?Треба його шукати..Стати такими ж жорстокими і постріляти?То для лінивих,бо так легше,складніше подумати,як зробити то життя для собаки приємніше.

12. likeangel

likeangel Member

Собака бывает кусачей только от жизни собачей

13. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

http://pikabu.ru/story/srochno_nuzhen_khozyain_dlya_sobakiglvov_134092#comments

і от такі речі все більше й більше розчаровують в людях.

14. Vittoriya

яке ж воно гарне!!!:girl_tender: Як можна бути таким жорстоким з аким чудовим створінням??:sad:

15. Kolezanka

Kolezanka New Member

Мене одного разу без причини вкусила бездомна собака. Після цього я їх просто боюсь. чи мені їх жалко? Так, десь глибоко в душі мені прикро, що в нашому суспільстві немає програми захисту бездомних тварин, в якій би було передбаченно годування, утримання цих собак. Можливо, деяких можно було б видресерувати, щоб вони приносили користь супільству. Як? Це вже питання іншої теми.

16. TangerineSky

TangerineSky New Member

О, ця тема для мене зараз дуже актуальна!
    все життя прожила на Привокзальній, біля базару і жодного разу не стикалась з бездомними зграями собак. ніколи не боялась вертатись ввечері додому, хіба тільки через компанії "пацанів" біля бару, але своїх вони не чіпали. а тут переїхала жити на початок Стрийської і вже двічі зіткнулась зі зграями бездомних псів, що переслідували. На щастя, я була не сама, хоч і це мені не допомогло - від страху так заціпеніло, що рухатись не могла, коханий насилу пхав мене на гору, заговорюючи зуби і просив не дивитись, а вони обступили нас колом і йшли, торкаючись ніг.. і хоч я розумію, що собаки чують страх і боятись їх не можна, але від жаху додому у супроводі ми не дійшли - я побачила першу відкриту браму, в яку шуганула перечекати.
    це вже був другий випадок, а першого нас взагалі переслідувала зграя, розбившись на декілька підгруп (і це я не придумала) ми ходили взад-вперед, намагаючись збити їх зі сліду, але все було марно. коли ми нарешті добрались додому, я впала нежива в коридорі і не могла говорити хвилин 5 :scare:
    ще як на зло, робота у мене ранішня, йду здому коли ще темно, сама-однісінька, і вже не раз завмирала чуючи тих псів.. вчора наткнулась на одного відкривши двері під’їзду.. я так сапнулась від несподіванки, що пес теж налякався, але мені це не допомогло - нажахана трохи перечикавши, зібралась духом і прослизьнула через дворовий вхід. зранку на роботу не могла спуститись, коханий мусів прокидатись і проводжати..
    я розумію, що то ненормально. я скоро здурію.. вже подумую про те, щоб міняти квартиру...
    чула про балончики і свистки, що відлякують тварин. скажіть будь ласка, на скільки вони ефективні? де гарантія, що вони в потрібну мить справді спрацюють і розженуть псів, а не викличуть ще більшу агресію? а що, як вони запам’ятають, хто їм заподіяв шкоду і почнуть підстерігати?? хтось вже використовував їх по-потребі??
    і взагалі, порадьте якусь мантру щоб не боятись, чи що..:shout:

17. Улянка

Улянка Well-Known Member

Свистки собак не відлякують. Собаки їх чують, та використовуються свистки для тренування псів, а не відлякування. Я колись вже писала, що балончик Терен-4 діє і на тварин також(не знаю чи він зараз випускається, бо купувала кілька років тому). Є ще ультразвукові пристрої для відлякування собак. Погугліть. Правда вони дорогуваті

18. TangerineSky

TangerineSky New Member

а на скільки легально носити такий балончик? чи потрібно якісь мати документи на нього?
    ніц про це не знаю :confused:

19. Улянка

Улянка Well-Known Member

Ні, нічого не треба. Продаються у мисливських магазинах. Але треба бути дуже уважним при використанні. Особливо небезпечно для людей з хворим серцем

20. Vittoriya