Що Ви в житті скуштували найсмачнішого?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем atma, 20 Лютий 2011.

1. Yoda

Yoda New Member

Для цього соусу купувала приправу в Греціі, то майже такий самий смак. Але там все одно смачніше, бо їсти на свіжому повітрі на фоні грецьких пейзажів краще ніж дома в 4 стінах або в ресторані.
    Ще згадала грецький салат у великій деревяній мисці з сухарями в одній із таверн на березі моря біля Ханьі..... Ням-Ням.....

2. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

Відповідь: Що Ви в житті скуштували найсмачнішого?

А мені запам"ятався печінковий рулет, який їла в Барі "Лайм" він був такий дивовижний мммммммм, ніжний ще такого ніде не їла

3. manka

manka Member

Минулої весни були в гостях у сестри в Італії. Вони з чоловіком возили нас в ресторан де смачно готують морепродукти. Ніколи б не подумала, що буду їсти ті кальмари, мідії, осьминоги (решту навіть назв не знаю) з таким смаком. Тепер час від часу готуємо собі з чоловіком щось з морепродуктів.

4. Відповідь: Що Ви в житті скуштували найсмачнішого?

Морозиво полуничне в Польщі,якийсь варшавський виробник.

5. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

От сиджу і наминаю сир з сметаною і так мені смачно. Мій улюблений делікатес :)

6. Jasmin

Jasmin :)

Морозиво "Лімо", пломбір натуральний без глазурі.... ммм... то є мнямка :)
    В глазурі теж файнючий :)

7. Barbie

Barbie Well-Known Member

Дуже люблю заварний крем,а особливо еклери:girl_in_love:.То найсмачніші я їла лише в "Цукерні",а ще там класний торт Наполеон.І чуть не забула про їхній гарячий шоколад:nyam2:

8. Андріана

Андріана Well-Known Member

Не дуже люблю солодощі, але коли йдем кудись вечеряти, то обов"язково на десерт заходим в Цукерню, я обожнюю їхній струдель з вишнями і соусом, просто насолоджуюся кожним шматочком:nyam2:

9. Seppy

Seppy Active Member

10. Mojito

Mojito New Member

А я обожнюю шоколадний торт Моцарт з Репризи!!!! Це просто диво кулінарно-шоколадного мистецтва!!!!:girl_in_love: А недавно сама спекла десерт шоколадний, відомий як Chocolate Brownie, то тепер це моя улюблена страва!! Та й дешевше, ніж в Репризі!!! І суцільний шоколад!!!
    А ще колись їла смачнючий стейк форелі на грилі в ресторані Фільварок на трасі Житомир - Київ!! До досі ніде такого не пробувала!! І нічого ж особливого, ніяких соусів, просто риба!!!!:nyam2:
    І ще відразу напишу, бо якось так згадалося....ХАЧАПУРІ!!!!!! В одному Київському ресторані (Князь Кий чи щось таке, на таких схилах розташований) їх готують так, що я просто не могла відірватися!!! Шикарно!!! Так як і шашлик з баранини!!!:girl_in_love:
    Ой, написала стільки, що аж їсти захотіла!! І найгірше, що в тих ресторанах була випадково і навряд чи буду ще(( А така все смакота!!!!

11. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

Бачите, чомусь ті страви, які ми мали нагоду скуштувати у місцях далеких, тих, у які навряд чи повернемось, залишають такий смачний спогад...
    Приміром, "суміш культур" у "The Grill"...оригінальна, вишукана, цікава...але я знаю, що маю змогу щосуботи нею посмакувати...відповідно, при усій пікантності і винятковій смачності цієї страви вона мене не надихає:girl_smile:
    Але був банальний (нє, то для місцевих жителів він, певне, такий), а для мене - найкращий у світі сендвіч у Парижі...довга хрустка булка, якийсь специфічний гостро-солодкий соус, солоні огірки, хрумкий салат і щось типу хамону (таке сиров’ялене м’яско), а ще сир, і помідори...коштувало це 5-6 євро, начебто немало, але воно було таке...ммммм...надзвичайне! Я з’їдала половинку, наїдалась цим, решту ховала до сумки і то був ше один перекус!:girl_yes: Потім, вже тут, я намагалась відтворити це... і багет був начебто смачний, і ультрадорогий хамон, і американський соус...і не виходило того...Мабуть, тому, що у тому багеті було значно більше - і Париж, величний і недосяжний, і те, що я вперше поїхала "до Европи", і моя остання відпустка перед народженням дитини...і ше було морозиво на Монматрі. Також космічно-незабутнє. Мрію знову насолодитись ним у тому місці...!

Останнє редагування: 3 Березень 2011
  12. iriwa

iriwa Особлива мама

А мені найсмачніше що тільки могло б бути - це бабусина "засипана капуста". Щось схоже на рагу, але з самої капусти і пшоняної каші, заправлене цибулькою підсмаженою на смальці з шкварками. Коли готове то туди дають великими кусками картоплю попередньо відварену і підпечену. Ммммм, спогад з дитинства.... Тепер ну ніяк сама не можу відтворити тої страви, напевно основними інгрідієнами буди бабусине тепло і її любов. Шкода що вона не може прочитати того мого допису, але надіюсь що відчуває те як сильно я її люблю!

13. Barbarian

Barbarian New Member

сааало смажене на вогнищі...еххх:girl_yes2:

14. Ольга

Ольга Well-Known Member

нові міста зазвичай асоціюються з новим смаком, так і в Бледі (Словенія) є тістечко, яке лише там можна спробувати "blejska kremna rezina" - вершки, крем... раджу щиро всім :)