Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. галіна

    галіна Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    я сьгодні зготувала вареники,голубчики,грибну юшку з пельменями і салатик олівє:xaxa::xaxa::xaxa::clapping::clapping::clapping:
     
    • Подобається Подобається x 8
  2. Gala

    Gala Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    А я сьогодні роблю плов,піцу, салат"Європа",салат з шампінйонами,пюре з барабольки і печені крильця.
     
    • Подобається Подобається x 6
  3. СОФІЯ -СОНЯ

    СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    Була невеличка гостина, замість традиційних бутербродів готувала "шубу в шубці" - шуба в батоні. Ще була морквяно-сирна із червоною рибою і яєчно-сирна із шампіньйонами, але до фоткання вони не дожили...
    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 11
  4. kati

    kati Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    ого,оце креатив!!!!
    рецептики давайте:haha:
     
  5. Юстина

    Юстина Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    А до нас сьогодні приїхала мама і привезла нам голубців, налисників з сиром і з м"ясом, печених коропів, тушкованої телятини, тушкованої фасольки і... вже варених буряків, так що я можу тиждень в цій гілці не дописувати... :xaxa:
     
    • Подобається Подобається x 11
  6. СОФІЯ -СОНЯ

    СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    Та простіше простого! Батон розрізаєте збоку, виймаєте м"якуш.
    для начинки одного батона: 50 гр масла (справжнього масла,не спред і не маргарин), 2 круто зварених яйця, 50 гр твердого сиру (можна плавлені сирки, то просто я їх не люблю), 1 невеликий варений бурячок(або морквина), добрячий пучок зелені :кріп, петрушка, зелена цибулька.
    Сир, яйця тремо на дрібну тертку, змішуємо із маслом (треба щоб було м"яке). У 1\3 суміші додаємо бурячок, в решту - посічену зелень. Батон по черзі змащуємо всередині цими начинками. тоді беремо корнішончики і вдавлюємо в начинку ближче до центру. Біля огірочків кладемо смужкою оселедцеве філе. Розріз змазуємо маслом, притискаємо шов до шва і міцно обмотуєм харчовою плівкою разів так зо п"ять, не жаліючи плівки. І не менше ніж на три години в холодильник. Ріжеться прекрасно, тримається теж. Я такий батон вперше із паштетом робила з мисливськими ковбасками, а вже потім всі інші начинки - фантазія. Тут головне, щоб масло якісне було.
    Дуже гарно дивиться на святковому столі блюдо -асорті : бурячковий батон із оселедцем і корнішонами, морквяний із спинками лосося і маринованими шампіньйонами і паштетний із мисливськими ковбасками і хроном.
     
    • Подобається Подобається x 14
  7. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    А я вчора цілий день пекла різні пляцки до церкви, бо гостили нині солодке після двох служб, то нині відпочиваю. Напекла вчора бабку з родзинками і цукатами, кекс цитриновий з маком, кекс зебра, накрутила рогаликів з горіхами і ще зробила пляцок зі сливками. Змели все під чисту.
    А своїм я зварила зупку з фрикаделькаки і запекла куряче філе з овочами. Вийшло дуже смачно.
    Маю в холодильнику баклажан, моркви багато. Може б то зробити завиванці з баклажану з морквою і сиром з часником? Мням... я таке люблю, але якби ще хтось подав, а то я замучилась.
     
    • Подобається Подобається x 18
  8. Kasia

    Kasia Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    чи хтось купує бендерики? ви їх в яєчку смажете? то їх треба розморожувати?
     
  9. галичанка

    галичанка Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    Колись пару разів купувала, підсмажувала просто на пательні з невеликою кількістю олії.
    Подобались бенедерики із солодким сиром однії фірми, пробувала іншої - не те.

    Сьогодні зробила 2 піцци: з куркою, оливками, шампіньйонами, сиром, цибулею. Одної вже нема :)
     
    • Подобається Подобається x 6
  10. Nata

    Nata Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    У нас капусняк і рисова локшина із кисло-солодким м"ясом.
     
    • Подобається Подобається x 3
  11. Златка

    Златка Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    купувала, правда до вагітності :) трошки розморожувала і жарила в яєчку, бажано домашньому - тоді такі золотаві і смачніші виходять :clapping:
     
    • Подобається Подобається x 2
  12. Chortenia

    Chortenia Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    Гм, приготувала на пізню вечерю горбушу,тушену в сметані, та салатик з селерою і консервованим тунцем.
    Оскільки то все в перший раз, то йдемо коштувати:ninja:
     
    • Подобається Подобається x 10
  13. kati

    kati Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    а я йду пети еклери:xaxa::xaxa:
     
    • Подобається Подобається x 5
  14. Cifalius

    Cifalius Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    ось що в мене вийшло...готувала гомілки в мішечках...
    [​IMG]
    а з решти тіста я спекла марципанові тістечка
    [​IMG]
     
    Останнє редагування: 9 Лютий 2009
    • Подобається Подобається x 24
  15. галіна

    галіна Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    ой яка смакота!!!я б зїла таке:clapping::clapping::clapping:
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Златка

    Златка Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    :clapping::clapping::clapping:
    а тепер - рецепт в студію :xaxa:
     
    • Подобається Подобається x 4
  17. Женічка

    Женічка Well-Known Member

    • Подобається Подобається x 9
  18. Kasia

    Kasia Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    бендерики. але якось нормально вони не просмажуються. троха підтушувала, бо здалося мені що фарш сирий.
    салат: курка філе варене+каррі і трошка обсмажити+яйця+перець болгарський+сир+кукурудза+пекінська капуста молода.
    а ще купила Бринзу у Родиній ковбасці з відерка. НЯМ НЯМ. але дуже люблю бринза+чорний хліб+базилік+помідор. Шкода не сезон на помідори.....
     
    • Подобається Подобається x 4
  19. Mira_SH

    Mira_SH Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    Деруни з м"ясом, і бульйон з макароном.
    Просвітіть мене темну, бендерики, то млинці з м"ясом, тільки трикутної форми?
    Бачити я їх бачила просто не пробувала:)
     
    • Подобається Подобається x 3
  20. Kasia

    Kasia Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    так . то морожені пів фабрикати. просто акція в Барівінку ото й купила шт.15.
     
    • Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.