Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

Будемо смажити картопельку, маємо ще борщик, зробимо салатика з квашеної капусточки, зап"ємо сочком з рози :). Всьо пішли обідати...

• Подобається Подобається x 2
  2. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Тушимо капусточку, варим картоплю. Ще може кнедликів, але щось не хочеться на кухні стирчати. Скоро в чоловіка ДН, треба вже думати, що готувати. Знайшла в неті кілька цікавинок, але ж треба спершу самим спробувати, а не на гостях експериментувати :ninja: А фінанси "поют романсы"!:umbrage::umbrage::umbrage:

• Подобається Подобається x 1
  3. kati

kati Well-Known Member

:):):) не думаю.....Просто я готую таку їжу щоб могли їсти всі...малий їсть все абсолютно як ми, а при ньому з"їсти гриби і йому не дати то неможливо....а ховатись по закутках якось не хочеться....
    ... а в нас сьогодні курячий день....:)доїдаємо плов з куркою...зварила бульон з курки і нажарила курячих відбивних

• Подобається Подобається x 4
  4. Gala

Gala Well-Known Member

Теж тушила капустку,гречка зварена,відбивнушки і салатик з бурячка.

5. СОФІЯ -СОНЯ

Малеча спить, а я традиційно замість кухні на форумі:shy:Проснеться, будем разом тушити картопельку з квасолею і салатик із червоної капусти збацаєм. Ну і обмажемся як хрюшки:):):)

6. bora

bora Well-Known Member

Вах:clapping:Може я щось пропустила - а рецепт глив Ви вже розповідали?:) Можна попросити? Ніколи раніше не готувала. не знаю як:confused:

7. irushka

irushka Well-Known Member

Я теж вперше готувала. Гливи вибирала з великими шляпками, їх обрізаю, трошки відбиваю як на відбивні, тоді спеції, приправи і в мене через ніч так стояло в холодильнику, а зранку посмажила в яйці з мукою. Так смачно виходить!

• Подобається Подобається x 5
  8. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Напишіть як робите?

9. СОФІЯ -СОНЯ

Зараз роблю пісну: на олії обсмажую натерту на грубій тертці моркву, нарізану цибульку, туди додаю печерички, якщо є. Всипаю вже відварену квасолю і нарізану кубиками картоплю. Заливаю киплячим овочевим бульйоном, вже посоленим і приправленим так, щоб покривало овочі десь на палець, не більше. І в гарячу духовку десь на півгодини, а можна і просто на плиті, але в духовці смачніше. І як вже готове, то видавлюю два-три зубки часнику і даю трішки настоятись.
    Якщо не піст, то роблю з м"ясом і на вешковому маслі. З м"ясом, звичайно, люблять краще, особливо якщо і гриби, і м"ясо:clapping::clapping:

10. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

А в мене сьогодні халява:). Приїхала моя мама, і привезла купу смаколиків, і я хіба для себе бульбу з морквою і кроликом потушкувала, а чоловік вже до кінця тижня буде знищувати тещині голубці, драники і пироги:). Правда мама сама не готує, то все готувала сестра, ну мають вони звичку стіки на свята наварити, що й за тиждень з"їсти важку. Ну і діляться зі мною, бо вважають, що я з малявкою на то часу не маю, ну вони звісно помиляються, але всеодно приємно:)

11. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Посмажила оладки з яблучками, зараз піду щось з пангасіусом мудрити

• Подобається Подобається x 5
  12. Irusya

Irusya Well-Known Member

В нас сьогодні була каша гарбузова, узвар, зупа квасольова, деруни з часником і сметаною, рижики тушені і на вечерю горбушу запечем

13. Kasia

Kasia Well-Known Member

в нас капусняк, картоплю фарширована, олівє з кукурузкою, тушена квасоля з часничком. ну і спекла РІЗДВЯНИЙ КЕКС- ШТОЛЕН!! Аромат стояв такий...........нині тільки загорну фольгу і буде настоюватися до свят.
    Сьогодні вечері - запікаю товстолоба.

• Подобається Подобається x 2
  14. Chortenia

Готувала вчора пангасіуса з чблучками за ось таким рецептом

Вийшо класно, правда, наступного разу дам лимону (і сік і плястерками) і трохи більше перцю. Ну і менше кориці, а то від моєї любові до неї навалила цілку купу.:8:
    А так ням-ням.

15. Kasia

Kasia Well-Known Member

Класний сайт Чортненя! Я теж там лажу. Але я на жаль не люблю того пангасіуса.:confused:

16. kati

kati Well-Known Member

в нас сьогодні червоний борщ з фасолькою, ,тушкована качка(гарнір ще не придумала),і телятинка запечена на канапки.Все в процесі приготування

17. Дана

Дана Well-Known Member

Я в суботу також штолен спекла, з пів порції, але вийшов досить великий - настоящий монстр:xaxa:
    А ще була тушена капуста і пиріг з шинкою і овочами(по мотивам кіш лорен):xaxa:

18. Kasia

Kasia Well-Known Member

а з повнох подужала. розділила на 2 штолени. теж великі вийшли.

19. Chortenia

:xaxa:прочитала різдвяний секс :umbrage::xaxa:

• Подобається Подобається x 3
  20. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

І я от гливи купила...(в арсені печериць не було)... А ще хтось має якісь рецепти приготування цих грибочків????

Статус теми:
Закрита.