Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

Ну дуже захотілось тірамісу, і рецепт сподобався....але ось яка біда...пішла в Сільпо шукала я там те печиво Савоярді і.......незнайшла....хвилин 10 намагалась вишукати продавцале всі попадались нея... з того відділу...
    Пліз, підкажіть де ж його все таки купити, як воно виглядае, в якому відділі.....а може його можна замінити якимось іншим печивом
    І ще.....каву яку брати.....розчинну чи натуральну?

2. kati

kati Well-Known Member

А я сьогодні не готую взвгвлі!!!! Лінь! Мамуська принесла пельменькі...от і буде вечеря, а на ранок був омлет....правда зараз встане дитинка....напевноо захоче пообідати..:))) хм....треба щось вигадати:)))

3. Женічка

Женічка Well-Known Member

печенюшки для тірамісу я купувала в МЕТРО

4. kati

kati Well-Known Member

і я к вони називались, ?

5. Nata

Nata Well-Known Member

А у мене сьогодні день кухні.
    Грибова зупка (з білих сушених грибів), налисники з сиром, цвітна капуста у вершковому соусі. А ще рисова лапша зі свининою. Ось. Десь дві години готувала, а ще годину кухню мила, бо діти мамі допомагали :).

• Подобається Подобається x 6
  6. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Ой.щось я сьогодні так багато на готувала ніби для гостей.
    1.голубці(гречка,трошки рису,свинний фарш,пересмажена цибулька і морква та приправи)з підливою грибною
    2.рагу з курочкою(картопля,капуста,морква,цибуля,курка,приправи та зелень)
    3.супчик фосолевий.
    4.бур"ячок з цибулькою(сирою заправлений оліею)
    5.моркву з часничком і майонезом
    6.рибка смажена
    7.печінкові котлетки(печінка та цибулька перемелені, мука,яйце,приправи та зелень
    ну тепер до неділі вільна

• Подобається Подобається x 3
  7. Златка

Златка Well-Known Member

У нас нині будуть печінкові тортики і смажена цвітна капусточка, салатик "псевдобурячок" (то я його так називаю, бо там є бурячок, морква і капуста, але після годинки стояння в холодильнику - на вигляд один бурячок :) ), курячий бульйончик і узварчик. На більше мене щось не вистачає :8: - хочу спатки і відпочиватки :)

8. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

А я вчора кроля зробила і на два дні маю спокій. Читаю рецептики та меню багатьох дівчат - цікаві! Молодці!

• Подобається Подобається x 1
  9. kati

kati Well-Known Member

Зупка з плавленими сирками , печінкові відбивні і пиріг з картоплею і тунцем

10. Златка

Златка Well-Known Member

А де його купуєш? Ділись фірмовим рецептом приготування :)

11. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

На оптовому шуварі - там тепер є класний м"ясний термінал. Кроликів багато, свіженькі (і нема підозри, що "само здохло"). Готую стандартно - обжарка кусками на оливковій олії, далі все в банячок + цибуля (2-3 шт дрібними кусками) + 1 склянка червоного вина+ розмарин+орегано+ базилік. Це добро кипить хвилин 20 (щоб алкоголь випарувати), тоді доливаю води, щоб накрити повністю (але не забагато) і ще 40 хв тушу під кришкою . - Швидко і багато :). І корисно - для таких пузанів як я .

• Подобається Подобається x 7
  12. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Колись чула, але не куштувала, можна рецептик?:)

13. kati

kati Well-Known Member

:)) картопелька. зажарка з моркви і цибульки, Це все в киплячу воду або бульон, можна ще мисливські ковбаски або копчену ковбаску. В кінці коли картопля готова кидаю жменьку мілких макаронів . зелень і натертий на терці плавлений сир( краще 2!). і виключаю.
    П.С. насправді ще жодного разу не давала копченості......знаю що вони туди повинні йти...але чомусь коли є плавл. сирки...то нема ніколи ковбаски:haha:)

14. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Дати плавлений сир з зеленню і одразу виключити? А сир терти на тій що й моркву?

15. kati

kati Well-Known Member

так сир терти на звич. терці, можна на крупнішій або на мілкій, це як подобається.Ну можна дати покіпіти хвилинку і виключити, сирок розплавиться

16. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

А я вчора нарешті яблучний пиріг з горіхами спекла, то було дві коліжанки і чоловік, то до вечора за ним і слід простив, дуже хвалили, а я пальчики облизувала. Сьогодні варю голубці і кашу гречану з кроликом.

• Подобається Подобається x 5
  17. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Продовжуєте сидіти на гречці з кроликом?:umbrage:

18. СОФІЯ -СОНЯ

Накінець-то скришила капусту на зиму! Привезли 25 вересня, а сьогодні :8::xaxa::xaxa: Господиня, нічого не скажеш!! Зразу і натушила, і лінивої наварила, і ще й сирої наїлася як кришила.
    Недобре щось мені:umbrage::ninja::xaxa:

• Подобається Подобається x 7
  19. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А я капусту не памятаю коли останній раз їла, в нас і так чуть що - і плачемо при пуканні і каканні:sad::sad::sad: А то моя любима справа:ninja:

20. СОФІЯ -СОНЯ

З цим пощастило - ніякої реакції на капусту!!! (Т-Т-Т і ще тричі по дереву...)

Статус теми:
Закрита.