Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Радість

Радість Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

Я вже холодна. На моїх дітей жор напав. Напевно запасаються жирком на зиму :). В суботу вирішила наготовити на два дня, щоб в неділю мати чистий спокій. Зварила бульйон, рибу з рисом, салат овочевий, салат з куркою і ананасами і на ранок сирники. І що ви думаєте? Все з"їли. Лишився тільки бульйон. Мусила вчора голубці робити. Сьогодні знову пів дня біля плитки. Зварила зупу з фрікадельками, котлети з гречкою та тірамісу.
    На рахунок тірамісу. Зауважила, що чим менше інгредієнтів, тим смачніше виходить.

• Подобається Подобається x 4
  2. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Напишіть як ви то робите, плі-і-із!

3. Радість

Радість Well-Known Member

Напишу як я робила останній раз.
    Печиво Савоярді (воно продається в супермаркетах, просто треба запитатися, якщо не побачите) промокнути в розчинній каві з цукром та коньячком. Коньяка небагато, хоча, як вам засмакує. Печиво не тримайте довго в каві, бо воно дуже швидко вбирає в себе і потім засильно зм"якне. Я на поцію брала пів пачки печива. Викладати можна у форму, хоча воно і так добре форму тримає.
    Для крему 500 гр. вершків 36% збиваємо з 200 гр. цукрової пудри. Потім добавляємо 250 гр. маскарпоне і перемішуєм. Намащуєм на печиво. Це робиться в два слоя. Зверху посипається какао і в холодильник.
    Минулого разу я ще яйцяя взбивала до крему. Окремо білки, окремо жовтки. Але без яєць смачніше.

• Подобається Подобається x 5
  4. kati

kati Well-Known Member

наварила на 2 дні істи.....зупка з фрікакадельками, котлети,рибку посмажила , картоплю пюре і шарлотку яблучно-смородиневу:haha:

• Подобається Подобається x 2
  5. Златка

Златка Well-Known Member

А смородину розморожуєте перед запіканням?

6. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Супчик з квасолею, зрази з грибами. Дуже хтіла сирник спекти та проспала сир.:umbrage: Та жіночка, що ми у неї купуємо не дочекалась мене і продала. Будемо пекти мочалку з маковим кремом. Або з банановим, ще не вирішила. (Або піду щось куплю:shy:, хай но прислухаюсь до свого внутрішнього лінивого голосу)...

7. kati

kati Well-Known Member

Ага, і посипаю нешкодуючи цукром

• Подобається Подобається x 1
  8. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

А в нас сьогодні було рис з котлетами, солянка, квашена капуста...а на завтра ще нічого не придумала! :)

9. Kasia

Kasia Well-Known Member

а в менен борщ. мав ще бути пиріг з сердечками, але так і не купила ті сердечка.
    а нині буде рибка тушена в сметані.

10. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

На прохання НАДІЙКИ І ВІЛТІС...:xaxa::xaxa::xaxa::xaxa::xaxa::xaxa:
    в мене сьогодні тушена печіночка, картопелька варена, салат з бурячків, заправлений майонезом з часничком, компотик з яблучок........

11. Kasia

Kasia Well-Known Member

ви робите гостину форумляночкам??

12. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ні...вони просто терпіти не можуть цієї теми:xaxa::xaxa::xaxa::xaxa::xaxa:
    а гостилися ми вчора - ЮСТИНА, НАДІЙКА, МЕРІ Ф, НІКОЛЬ І я в піцерії Нью-Йорк.....Приходьте на наступну міні-форумівку...ми тепер часто зустрічаємось....:ninja:

• Подобається Подобається x 3
  13. Kasia

Kasia Well-Known Member

я б з задоволенням, але всі міні-форумівки в 13-14,00 годині. а я на роботі....але думаю якось вирвуся .. колись..

14. Kasia

Kasia Well-Known Member

я таки спекла пиріг з сердечками і рибку потушкувала.

15. bora

bora Well-Known Member

О ми вчора також риби накупили. В Арсені товстолобик був за 19* грн/кг. Де ще зара їжу купиш на 20 грн. Але будем його запікати з сиром і цибулькою.
    А рецепт пирога з сердечками можна?

16. Златка

Златка Well-Known Member

А у нас вчора на вечерю була печеня в горшочках (картопелька з курячим мяском, печеричками, морквою, притрушена голандським сирком з зеленню)

17. Юстина

Юстина Well-Known Member

А в нас вже залишилося пів банячиська смачнезних голубців і червоного борщу, приготованих для чоловіка, поки я буду в роддомі... А так, як я щось не можу зрозуміти, коли я туди потраплю, сьогодні прийдеться готувати знову.
    За планом в нас тушена капусточка і млинці (поки ще не знаю з чим).

• Подобається Подобається x 4
  18. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

І в нас сьогодні голубці і капуснячок!А ще відварчик з липи для мене і малятка,і сирнички!

19. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Ми доїдаємо вчорашні налиснички. Зараз йду варити солянку, макарони з цибулькою і котлети. Ще замаринувала сельодку і шпондер натерла часником, ввечері запечу в фользі.

• Подобається Подобається x 5
  20. Kasia

Kasia Well-Known Member

Сам рецепт тісто десь на початках розділу з фотками. А начинка- відварені сердечка, цибулька+морка присмажені+сіль перець. Вийшло дуже смачно. А взагалі даю різні солені начинки. Але як я вже писала, то для тих хто люьить мокре тісто, мені воно особисто нагадує омлет:)

Статус теми:
Закрита.