Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Florena

Florena Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

На сніданок у нас були млинці з медом та какао,апельсиновий фреш,на обід доварюється юшка з грибами,пшенична каша з гуляшем,буде салатик з квашеної капустки та огірків,компот з морожених полуниць,а на десерт фруктовий салатик,який полюбляє робити доня.Залишилось ще щось зготувати на вечерю.

2. Uljana

Uljana New Member

Зелений борщ із щавлем.Картоплю, фаршировану м'ясом.Млинці з нутеллою та бананом.

3. natka75

natka75 Well-Known Member

О, зробила я вчора собі такий салат і майже весь з"їла сама, бо заправляла оливковою олією, і чоловік відмовився їсти, а мені смакує))))
    зроблю йому салат з плавленого сирка, яєць та часника...
    А у мене лазанья готується в духовці, вперше сама роблю, з фаршу і різними видами сирів(пармезан, моцарелла, твердий голандський та дом.творог).

Останнє редагування: 20 Лютий 2011
  4. nalia

nalia Member

в нас сьогодні помідорова зупа,свинні ребра запечені зкартоплею,салат"мімоза" і сирник

5. zeza

zeza New Member

суп з фрикадельками, деруни, слойка з вишнями(куплена), а ще розмерзається м'ясо на відбивні - увечері будуть до картоплі.

6. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

Сьогодні готувала тільки Панна-котта. Все інше їмо те , що наготувала вчора.

7. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Зупка помідорова, млинці із сиром (для чоловіка і синочка) і з м"яском (для мене :girl_wink:), плов, запечена риба у духовці, і какао (просив Данилко таке як в садочку ).

8. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

А я сьогодні цілий день варю чай з малини і липи:girl_impossible:
    А ще їмо олів"є, шубу, картопельку і тушену капусту з мясцем.

9. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

Суп з фрикадельками,котлети,вареники з картоплею,шпарагівка тушена з сметаною,ще вечером зварю доці кампотику(ну і зранку ще їй варила вівсяну кашку,але це стандартна програма):girl_wink:

10. aknelitta

aknelitta New Member

Овочевий супчик, налисники з куркою, сиром та грибами, оладі звівсянкою та яблуком

11. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

На обід сьогодні доїдаємо вчорашній борщик, а на вечерю готую супер-пупер блюдо - картопельку запечену у фульзі, фаршировану грибочками та квашеними огірочками:nyam2: Потім поділюсь рецептом:ninja:

12. Florena

Florena Member

На вечір зготувала рибку запечену з овочами та смажену картопельку,відкрила мариновані помідорки та перчик,з солодкого вишневу галяретку.

13. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

відбивні з макароном, тушена картопля з мясом, борщ

14. Holly

Holly Moderator

На обід гречана каша з котлетами, кисіль. А потім зварю бульйон, буду лікуватись

15. Alicia

Alicia Well-Known Member

Запечена картопля, котлети, салат з капусти і червоного перцю, ванільний пудинг і свіженький бородинський хліб.

16. Solomi

Solomi New Member

в нас борщ зі щавлю, відбивні з телятини, макарошки, налисники з фаршем, салат з грибів, перцю і сиру, корейська морква
    до чаю - сирні кексики

17. Florena

Florena Member

Зранку поснідали молочною вермішелькою,чаєм з лимоном та канапкою з сиром,на обід зварила бубусиного супчику,рису з тушкованою печінкою,салатик з бурячку з горіхами та тертим сиром,компот з смородини,замісила пончики з сиру(будуть з повидлом "слива у шоколаді",на вечерю планую зробити кальмара у клярі з часниковим соусом(для нас з чоловіком),діткам омлет(з помідоркою,шиночкою,кукурудзою,маслинами та сиром).

18. Ташка

Ташка New Member

А ми вчора покликали знайомих у гості, то запікали качку, теж пекли картопелькуі готували салатики з пекінки і овочів та моркв"яний (морква як на корейку потерта, трошки часничку і майонез)...
    Сьогодні маю надію, купимо лимона і зготую вітамінний салатик з моркви і лимончика.... смакота ще та.... (та й щось мене наприкінці вагітності на моркву потягло... добре, що не на смаженину, а на вітаміни:girl_claping:)

19. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

На обід у нас сьогодні гречана зупка з булочками з часником. На вечелю пельмені. На десерт печиво з майонезу і чайок!)

20. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

А в нас сьогодні на вечерю буде запечена фарширована курочка і картопляне п"юре

Статус теми:
Закрита.