Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. napoleona

napoleona Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

це рецепт від Liona :)

2. manka

manka Member

Гороховий суп, плов, оладки з яблуками

3. Florena

Florena Member

Діткам зранку була манна каша та несквік з печивом,нині зварила бульйон з курочки з домашньою лапшею,та втушкувала дичину(дичина+морква+цибулька+квасолька+солені огірочки) заправлену томатним соусом з часничком.Мудрую,що то зробити на вечір

4. Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

я вирішила стушкувати рагу (м’ясо, картопля, морква, цибуля і консервована мала квасоля у томаті), ще пожарю малі карасики (шкода, що вони не свіжі, а з морозилки).

5. napoleona

napoleona Well-Known Member

такс, а у нас чоловік робить бойкот - не робити йому гарнір, тому для мене гречка із курячими гомілками, салат із капусти,, через обід попиваю кефірчик і хрумаю ізюм,яблука, мандарини, на вечір відбивні і салат із сирків для худаючого мужа:girl_haha:, вишневий сік

6. La esposa

La esposa Moderator

А я посмажила котлетки, зробила салат типу олів"є, ще є салатик з сирків, і компот хочу зварити :)

7. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Гречка, салат з печінки і сиру домашнього, підлива з печінки, пляцок з персиками (манюній шматочок для подружки приберегла), гороховий суп з грінками.

8. Eclair

Eclair New Member

Червоний борщ,макарончики з курячими котлетками,домашня аджика,мариновані огірочки,а на вечір млинці на квасному молоці з сливовим повидлом.:girl_smile:

9. Michela

Michela New Member

Тушені ребра, картопя пюре...до них відкрию банку маринованого овочевого асорті (помідори, огірки та цвітна капуста).

10. Montreal-ka

Montreal-ka Well-Known Member

Картопляне пюре (на маслі і вершках), оселедець з маринованою цибулькою, томатний сік. На десерт буде какао і вже доробляю налисники начинені яблучним пюре+банан+трохи меду. Мммняммм-ням

11. Donata

Donata Active Member

у нас кукурудзяна кашка , цільнозерновий хлібчик вже спікся, компотик з суничок+шипшина, на десерт полунички зі сметанкою і нехай доїдають все вчорашнє

12. Florena

Florena Member

На вечерю зварила гречки,насмажила свинних відбивних,зробила салатик з бурячка з горіхами та сиром,відкрила банку з аджикою.

13. Natalya

Natalya Well-Known Member

Рис з тушкованою рибою і консервований салат з баклажанів, компот з сушки.

14. mysha

mysha New Member

Молочний хліб, гречана зупа, плов, варені курячі лапки для дітей, манна каша, млинці, компот з сухофруктів

15. zeza

zeza New Member

Борщ, тушена курка в сметані, смажена куряча печінка, макарони, на сніданок була кукурудзяна каша, цитринівка, бісквіт, рахат-лукум.

16. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

В мене сьогодні просто : зварю картоплю(вже начистила) і йду жарити котлетки + салат з квашеної капусти. Усьо...немаю настрою готувати:girl_nea:

17. Virginia

Virginia Well-Known Member

Сьогодні всі сидино вдома і будемо " чрєвоугодствовать":)
    Отже, борщик з білими грибами, чебуреки з мясом і з сиром та грибами, салат з пекінської капусти, салат з тунця і порею, кольоровий кекс. Ще вчора купила якісь суперські чайочки:)

18. Florena

Florena Member

Щось сьогодні як то кажуть руки "не стоять" до готування,зварила пюре,запекла гомілочки з овочами,заринувала оселедця і більш ніц не хочеться робити.В морозці ще є пельмені.

19. Montreal-ka

Montreal-ka Well-Known Member

На сніданок мали вчорашні налиснички з какао/чаєм, на обід я запекла реберце до картопельки, зварила компот з вишень. На вечерю планую (вже все приготувала в сирому вигляді) посмажити тефтельки. Тефтельки в мене склад. з свинного фаршу+рис з овочами+зажарочка цибулька і морквина+яйце і приправи.

20. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Зупка помідорова, картопелька, відбивні, смажена рибка, салат із грибочками, компот із сухофруктів.

Статус теми:
Закрита.