Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

зупка з яськом, вареники з сиром і на десерт -печенько, мандаринки

2. pushok

pushok New Member

А в нас зупка з фрікадельками,на друге гречана кашка і курячі котлетки.

3. DivineVanGate

DivineVanGate Member

А мені захотілося просто картопляного пюре з маслом і домашньою сметанкою (як в дитинстві).

4. Florena

Florena Member

Зварила фасолевий супчик,тефтельки,салат з бурячка,спекла тертий пиріг,та наліпила пельмешок.

5. Donata

Donata Active Member

а у нас на вечерю палюшки, синок допомагав :girl_claping:, тато вже летить з роботи пробувати

6. Florena

Florena Member

Тертий пиріг "Сирник" потрібно 1п.маргарину,1жовток,2ст.л.молока,2ст.борошна,3ст.л.какао,1ст.цукру.1ч.л.порошка до печива.Замішуєте тісто,ділите на 2 частини,кладете в холодильник.Бритванку застеляєте папером для випічки,змащуєте маргарином,трете одну частину на терку,далі сирна начинка(1кг сиру,1.5цукру,3яйця і білок,2ст.л.крохмалю,ванілін,змішуєте усі складові).Зверху трете другу частину тіста і випікаєте.Прикрашаєте глазурю(2ст.л.молока,1ст.цукру,2ст.л.какао,100гр масла і варите) СМАЧНОГО,сподіваюсь вам сподобається

7. kira lv

kira lv Member

А я сьогодні зробила котлетний день наробила котлет з картоплі і котлет з м"яса. А тепер думаю: ото вар"ятка.:shok:

8. mysha

mysha New Member

Йогурт, цільнозерновий хліб, каша гречана, свинні відбивні у клярі, салат зі стеблів селери, молочна каша з ячмінними пластівцями, компот з вишень, чорної смородини та яблук :ed4d70def841dc74b57

9. mashka

mashka Well-Known Member

І я наліпила, вже давно чоловік з сином просили. Ще приготувала все на картопляники з мясом, але зроблю вже завтра.
    Була ще гречка з молоком, налисники з сиром, картопля тушковна, суп гороховий з реберцями, вінігрет.

10. Solomi

Solomi New Member

В нас був омлетик і салатик с синьої капусти з яблучком, і компотик з сушки

11. manka

manka Member

На вечерю - дерунчики з грибами, тушений кролик, вінігрет, тушена квасоля з овочами.

12. MAXAMAK

MAXAMAK New Member

А ми сьогодні простіше простішого - зранку кашка вівсяна із ягідками розмороженими, на обід ще вчорашній борщик з хлібом з маслом, а на вечерю буде смажена картопля, відбивні та салат із свіжої капусти з олією.

13. misss

misss New Member

А у нас сьогодні були смачнющі відбивні з курячого філе та картопля. На десерт - чай з тістечками "Мулатка".:girl_dance:

14. Montreal-ka

Montreal-ka Well-Known Member

А я вже наліпила пельмені :girl_blum:, до них шкварочки з цибулькою посмажу (чоловіку), собі намащу лимонним соком і сметанкою. Компот з мороженої ожини і планую зробити налиснички.

15. DivineVanGate

DivineVanGate Member

У нас вегетаріанський плов та котлетки... А на десерт - налисники з домашнім сиром та сметанкою...

16. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

В честь китайського нового року?:girl_blum:

17. Seppy

Seppy Active Member

Ой, дівчата! Я сьогодні весь день готую чоловікові на роботу "поляну" на завтра на честь ДН. Зробила олів*є, замаринувала печериці, бурячок з чорносливом, кошички з язиковим салатом+ з плавленим сирком і часничком, вітамінний салат, салат з стебла селери і м*яса кріля, "айсберг" з креветками, печінковий торт, язик запечений під грибним соусом, м*ясо а-ля "по-французьки", тірамісу, шпарагівку з сухариками + закрутки (помідори, корнішони, лечо, огірки) Зараз чекаю, щоб майонез взбився і зранку треба буде тільки всі салати позаправляти, наробити ще кошичків з ікрою і ... застрелитись... Сіла на хвильку відпочити, бо з ніг валюся, а завтра ще й на 8 на роботу.

18. Donata

Donata Active Member

а у нас борщик і бананові оладки по рецепту Наполеони (смакота :girl_tender:)

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

20. Seppy

Seppy Active Member

Прийшов з роботи, повечеряв і... ліг спокійно спатки, не спитавши, чи потрібна мені допомога:girl_cray: Ненавиджу готувати!!! (а ще, завжди хвилююся, що щось вийде не смачне)

Статус теми:
Закрита.