Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. true

true New Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

А я сьогодні зробила салатик з капусти, моркви і болгарського перцю в маринаді, котлетки, зелену шпарагівку в маслі і кунжуті, червоний борщ.

2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я вчора зварила сапогетті, і налисників з мяском накрутила.

3. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

В нас чанахи і капусняк :).

4. Florena

Florena Member

Зварила розсольник,спагеті з курячими лангетиками,на вечір будуть сирнички з вишневим конфітюром,для діток какао,а для нас кава з вершками.

5. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

У нас сьогодні: тушкована картопелька з овочами і м"яском, салат із пекінської капусти, деруни , оладки (кому із сметанкою а кому із варенням).

6. zeza

zeza New Member

Доїдаємо суп з фрикадельками, картопля варена, відбивні, салат з селери і моркви з часником, "налисники" з лавашу з ковбаскою і твердим сиром, ще є перець маринований, "молочні" грінки. Снідали манною кашею.

7. рижик

рижик Well-Known Member

Зробила сьогодні салатик бурячки з чорносливом(давно за мною ходив), курячі відбивні,рис з овочами і макарончики з яблуками.

8. Montreal-ka

Montreal-ka Well-Known Member

Гороховий супчик з гарячими бутерами. На десерт є тортик, сирник, узвар, мандаринки.

9. Florena

Florena Member

Курячий супчик з крутонами,пшенична каша з підливкою,салат з квашеної капусти,творожна запіканка з цукатами,компот з чорниць

10. Stechok

Stechok New Member

в нас теж сьогодні гречка з тефтелями в сметанковій підливі та салатик з фіолетової капусточки,бульончик з курочки з макаронном та смачний хліб з сушених помідорів та базіліком:i-m_so_happy:

11. Molecule

Molecule New Member

Сьогодні готувала гороховий суп, гречку з тушеним мяском, салатик з буряка, компотик.

12. Malyatko

Malyatko New Member

зробила сьогодні зразів з м"ясом, ченахи і для себе трошки палюшків (так як годую:))

13. Venus

Venus New Member

Борщ у мене вчорашній, налисники з сиром, медом і вареннями, і на вечерю захотілося тих нездорових дерунів зі сметанкою. Зранку снідали як завжди - всі різне: чоловік картоплю з відбивними і квашеним огірком, дочка налисники з какао, а про себе я не пам*ятаю . Ще забула сирник, але він від позавчора. Ото зараз думаю про завтра. :ed4d70def841dc74b57:girl_crazy::wacko1:

14. napoleona

napoleona Well-Known Member

Я насмажила чоловіку відбивних на роботу із гречкою, зараз буду робити бананові оладки, планую наварити картоплі і макаронів, зробити ще печінкові котлети, салат із синьої капусти, вишневий компот

15. Venus

Venus New Member

А мені щось засмакував салатик з оселедцем і бурячком:nyam2:. Зроблю і сама зїм! А доці на обід будуть відбивні з картоплею і квашені огірки. І далі продовжуємо їсти вже позавчорашній борщ :xaxa:

16. Eclair

Eclair New Member

Сьогодні в мого синочка ДН йому 7 рочків,отже ввечері будуть котлети по "київські",вітамінний салат,на гарнір запечена у рукаві картопля,фрукти,маленький торт з магазину,а для кумів на неділю щось придумаю цікавіше,тут такі класні ідеї ви подаєте,справжні господиньки!!!=)

17. Montreal-ka

Montreal-ka Well-Known Member

у мене буде смажена картопелька з білими грибочками (засушеними), помідори з банки, доїдаємо на десерт торт, чай/какао

18. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

а в мене капусняк, ліниві вареники, смажена рибка і картопляне пюре. Завтра планую спекти пляцок з персиками.:girl_in_dreams:

19. manka

manka Member

грибна зупка,макарон з котлетами, салат з моркви, компот з яблук і морожених ягід, ще є вчорашній запечений короп

20. Veronicka

Veronicka Active Member

соковите курча (гомілочки в приправі) з макарошками і салат з редьки ,а на перше - уху !

Статус теми:
Закрита.