Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. gnoma

gnoma Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

Після свят хочеться чогось простенького, тому в нас картопелька з кефіром, форшмак і зупка з фрикадельками. А на десерт купили світі і гранат.

2. lerucha

lerucha Member

Тільки недавно готувала на Новий Рік, а сьогодні знову в холодильнику миша повішалася:girl_impossible: їду закуплятися, зроблю солянку для чоловіка, а для себе кашку гарбузову, салатик з бурячка і чорнослива, зварю бульби, посмажу печінки - на дні два вистачить, надіюсь

3. Montreal-ka

Montreal-ka Well-Known Member

В мене те саме. Сходила по продукти. Приготувала борщик, рис з овочами, курячі відбивні, салатик з кислої капусти. На десерт є компотик з малинки і штолен (вчора спекла 2 шт, 1 трохи підгорів:girl_cray:, то ми його зара хрумаємо, а другий буде лежати 1 тиждень, до Різдва)

4. Lingerie

Lingerie New Member

У нас солянка,доїдаємо голубці.А на десерт кексики (з нових формочок:girl_claping:) з шоколадною начинко і з абрикос. повидлом:girl_in_love:

5. Montreal-ka

сьогодні маю картопельку-пюре і смажена печінка в вершках.салатик ще не придумала.

6. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А ми сьогодні з Ромчиком приготували рибну зупку, картопельку п"юре з грибовою підливкою, квашені огірочки і компотик з вишеньок, а ще починаю пекти до свят. Вперше буду пекти тортик з трубочок. От сьогодні трубочки і печу, щоб усе встигнути)

7. enigma

enigma Well-Known Member

Ой дівчата, пишу в цю темку вперше, бо ну вже така горда зі себе :girl_cool:
    Спекла я сьогодні конверти з кислою капустою до борщу - то для мене архідосягнення. :girl_blush2: Бо я так складного нічого не готую, а про випічку навіть боюся говорити. А тут вийшли такі добрі ті конвертики, мням!

8. Korona

Korona New Member

І в мене сьогодні теж натхнення до кухні. Пробувала пекти пряникову хатку..трохи не вийшло. Спекла піцу і зробила салат "під шубою", я ще його називаю "під дубльонкою".

9. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

А я варила нині зелений борщ, щось так він мені засмакував.....

10. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я сьогодні вперше мясо тушкувала:girl_dance:
    а ще придумала салат (може такий існує,але я його придумала :girl_claping:):помідор,перець,цибуля,тунець,заправка:олія,лимон,сіль,перець і зверху пармезанчик (ото намутила,пра?) але смачно:girl_yes2:

тепер хочу зеленого борщю:girl_haha:

11. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Вчора зварила бульон з кролика з картоплею і морквою , сьогодні в планах якийсь пиріг з морожених ягід , на завтра хочу трохи вареників наліпити і пиріг з капустою зробити, і підливку з білих грибів.

12. Solomi

Solomi New Member

у нас картопляні зрази з яйцем і цибулькою
    червоний борщ
    макарони по-флотськи
    салат з грибів і чорносливу
    салат з моркви і твердого сиру

і по Ваших рецептах спекла штолен:girl_cool:

13. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я собі вчора захотіла зупки з броколі і сиром, і зварила. СМАКОТА!

14. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Я натрапила в Ашані на баранину, такщо буде плов.

15. Montreal-ka

А мені сьогодні захотілося чогось простого. От і маю запечені наперед мариновані гомілки курки, вівсянка зі шкварками для чоловіка (для себе варена гомілка і вівсянка з маслом), томатний/апельсиновий сік.

16. LoveIzabella

LoveIzabella New Member

Ех...усі святкують, ніхто не готує нічого...доїдають шинки-ковбаси...
    А ми приїхали від мами, в хаті "шаром покоти"!
    Хіба вареників наліплю, чи що?
    А там і на перше щось вигададю експромтом...Підлива - то обов"язково, може навіть якийсь салатик вийде, а може ще на щось стане ідей?...подивлюся...

17. true

true New Member

А я сьогодні відкрила холодильник, подивилась на ту купу мясного і дійшла до висновку, що треба варити солянку, бо попсується все. А ще зробила грибну підливку на гречку і салатик з "пекінки", огірочків, помідорів, зелені, фети і олійки, бо на салати з майонезом вже дивитись не можу. На десерт розморозила полуницю, перетерту з суницею, залила то сметанкою з цукром. Словом смакота..:i-m_so_happy: Для донечки ще наварила підливку з кролика на сметанці до гречки.

18. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я вирішила піти в харчевню і зужерла тако.

19. natka75

natka75 Well-Known Member

зварила зупку на свинних реберцях, м"ясну підливу з ялович.м"яса, є ще голубці і різних видів дом. пляцків, компот з сушки та родзинок

20. gnoma

gnoma Member

В нас голубці з грибною підливкою, салатик з бурячка, корейка, непечений сирник з бананом і узвар.

Статус теми:
Закрита.