Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

Бульйон з домашньої качки, вареники, олів"є, тушена рибка з морквою і цибулькою і пісочне печиво.

2. Montreal-ka

Montreal-ka Well-Known Member

у мене сьогодні пюрешка з маселком, домашня ковбаска,салатик з квашеної капусти. на десерт є кексики "Зимова вишня". начинка - вишні у власному соку (щойно витягла з духовки). ммммняммм-няммм

3. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

смажені білі грибочки, гречка, вчорашній суп з цвітної капусти. І ряжанка:nyam2:

4. Sitara

Sitara Active Member

У нас сьоня будуть картопляники з грибами і з грибною підливкою, кашка з гороху з піджареною цибулькою на салі. На десерт медовий пляцок, точніше пиріг, без крему.

Останнє редагування: 14 Грудень 2010
  5. LoveIzabella

LoveIzabella New Member

У нас борщик був на обід і салатики від garbuzik! (нямі:girl_cool:)
    На вечерю будуть котлети, салат з капусти і яєць, гарячі канапки.
    А завтра щось придумаю;):ed4d70def841dc74b57

6. Liona

Liona Well-Known Member

Гороховий супчик, чанахи, м'ясо по-французьки :d23:

7. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Я сьогодні лінива .... в мене спаґетті болоньєзе

8. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Капусняк, рис з курочкою і компот (яблуко+слива+чорниці)

9. domino

domino Well-Known Member

а я от вже кілька раз робила банановий пиріг, була в жовтні на одному заході, то там дівчатка продавали різні смаколи, то він мені так припав до душі, я аж рецептик вициганила, і от хочу поділитися з вами:

я беру 4 банани( бажано щоб були вже добре стиглі, навіть такі вже з крапочками), їх розімяти+1\2 ст. цукру - збиваємо міскером+1 ст. сметанки+1\2 ч.л соди погашеної оцтом+100 гр. масло(має бути мяке) + 3 ципотки чорного перцю( я теж спочатку здивувалася, але він додоє пряного аромату,) 1\2 ст. муки (стакан беру 200 грамовий, так щоб легше було виміряти + пачка кориці (обов*язково) - все це далі збиваю міксером (можна і блендером). До цього пирога яєць не потрібно!!! Має вийти густа маса. Окремо підсмажу арахіс, а найкраще насіння соняшника, купляю вже почищене, підсмажую, і коли остине, додаю до маси. Виливаю на бритванку(попередньо змащену) і печу десь пів години, пиріг має бути такий гливкий(не пухкий і не твердий)! Смакота!!!
    горіхи можна давати різні, на свій смак,які тільки знайдете.:girl_tender:
    Вдалого бананового пирога:girl_yes:

10. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

гороховий супчик з грінками, налисники з капустою і сиром, і дуже хочу зробити галушки на вечерю, знайшла в журналі рецепт, як буду мати сили зварганю

11. apelsyn

apelsyn New Member

У мене сьогодні піцца (на купленій основі) і гречаний пиріг зі сметаною. Миколай наперед приніс мені аєрогриль, того я випічкою насолоджуюсь:girl_tender:

12. LoveIzabella

LoveIzabella New Member

Ох, мене хіба сьогодні стало хіба на зупу з тушеним м"ясом і усе. Що будем вечеряти - поняття не маю! Купила довгий рис - може щось вичитаю!;)

13. svoboda

svoboda Member

А ми наїлись картоплі з м"ясом, а на десерт вперше в житті зробила еклери, дуже смачно все вийшло!

14. garbuzyk

garbuzyk New Member

А я сьогодні нічого не готувала :Р тільки маленькому їсти робила
    Три дні на кухні (сімейне свято)- 3 нові салатики + класична шуба, 3 пляцки (один новий маковий, обов"язково додам в тему з рецептами, бо всім дуже сподобався), скумбрія домашнього копчення (рідкий дим;), філе оселедця сама робила з мороженого, курячі лапки печені (вже з закритими очима можу робити, наловчилася і встановилася своя технологія), і ще жарена рибка і налисники з грибами і капустою- на святковий стіл не потрапили.. ніби все. Просто салати доводилося по 2 рази робити - 3 дні свята;) Ну і дістала легеньку алергію на готовання ;Р

ідея супер, зичу собі на Миколайка сюрпризик:)

15. Sitara

Sitara Active Member

У нас сьогодні капусняк, картопля з м"ясом запечена в горшочках і яблучні оладки:dance2:

16. gnoma

gnoma Member

В нас горохове пюре і курячі відбивні

17. napoleona

napoleona Well-Known Member

а я сама, тому відпочиваю від кухні цілий тиждень...
    сьогодні посмажила картопельку і салат сир з сметаною і все...

18. Ivanna

Ivanna Well-Known Member

В нас сьогодні курячий бульйон, ще картопльку в мундирах з салом(домашнім) запікаю, цибульковий пиріг, вафлі перемащені згущеним молоком.

19. LoveIzabella

LoveIzabella New Member

Із рису приготувала такий собі "італійський плов" (з фаршем). Розморозила сир - у планах налисники з сиром, але не придумала коли буду їх жарити: сьогодні ввечері, чи завтра рано;)

20. Gajka

Gajka Well-Known Member

Макарони з котлетками і тушена капуста.

Статус теми:
Закрита.