Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

Картопляне пюре і підливка з кролика

2. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

Рисова зупка була на обід, налисники з капустою, салат з ріпки та дріжджові булочки з яблучним варенням на десерт.

3. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Червоний борщ підбитий, качка тушена в сметані і рис з овочами.

4. La esposa

La esposa Moderator

Капусняк, "мої" котлетки, салат з курки, майонезу літра, ще сушки зварю, але то завтра, бо нині вже все помила.

5. Iskra

Iskra Well-Known Member

моя кухня сьогодні нарешті згадала, що я таки живу в своїй квартирі:girl_smile:
    уха, картопляне пюре, салака, тушкована капуста, салатик з огірків і помідорків - я довольна:nyam2:

6. mysha

mysha New Member

Печінковий паштет з трьох видів печінки (індича, свинна, говяжа), свинина запечена з часником, "Гарбузята" від Дани, гарбузове рагу "Осіння смакота" від Наї, рулет "Габузова ніжність" від Мучачи, "Гарбузова ікра" від Дани.
    Були гості, хотіла всі страви зробити з гарбуза, але мій чоловік каже як чоловік Марусі-мами: "Гарбуз - то не їда", мусила розбавляти... Дякую дівчатам за гарбузові рецепти, гостям їх теж роздрукувала.

7. lerucha

lerucha Member

У нас капусняк на реберцях, вінегрет, смажена рибка і десерт з різнокольорових галяреток з фруктами

8. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

Вчорашній борщ на телячих ребрах,картопляне пюре з кролячою печінкою(ще й котлетки вишли печінкові),салат з бурячка та плавленого сирка,ще залишився для чоловіка вчорашній салат з редьки,яблук та моркви(сама його не люблю),а на десерт шарлотка,от така я господинька))))

9. LoveIzabella

LoveIzabella New Member

Нині на ранок приготувала омлет такий як Висоцька у суботу готувала:girl_tender:

На обід була зупа з лятим тістом, а вечеряли "моєю" піцою!(говядина+свинина тоненько обжарити з цибулькою, яйце+сир тертий+майонез зверху по коржі і по м"ясі+ сиром притрясти виложити гарненько помідорки і зелень=в піч!)
    А завтра в нас "миші газдують", бо моя фантазія щось ніц не видає...
    Буду імпровізувати - у мене то найкраще виходить;)

10. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

Зробила ліниві голубці, дируни,мама вареників наліпила і спекла "Чорний принц",ще я зварила чай з липи і м"яти до того пляцка:girl_yes2:

11. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я нині зварила клюски (поламала спагетті, бо мої не дають собі ради з тими довгити сапогеттями), зробила тушені овочі (зелена фасолька, морка і горошок) і котлетки з курки. Повечеряли.

12. natka75

natka75 Well-Known Member

вчора зварила капусняк, хек смажений в клярі, запекла в рукаві пару кусків гуски, компот з сушки, італ.мандаринки , а мама передала голубців і сирник:girl_claping:

13. Solomi

Solomi New Member

а в нас чанахи, пюре з мяском по французськи, грецький салатик, корейська морква, і ще салатик з помідорів і ковбаски

14. Gajka

Gajka Well-Known Member

Червоний борщ з часниковими пампушками , відбивні з індика, бульба, салат з пекінки.

15. Vendy

Vendy Active Member

в суботу стільки наварили, що на сьогодні маємо що їсти
    бульйон курячий, вермішелька до нього, вареники, голубці, печінкові биточки в сметані, підливка з грибів, медівник

16. Natinka

Natinka New Member

Вчора зварила зупку фасолеву. Гречку, підливу з глив (бабуся грибочків привезла), куряче філе обсмажене. А нині ще не придумала, напевно треба щось рибне готувати, і пиріг спекти до чаю би.

17. La esposa

La esposa Moderator

А ми нині наквасили банячиско капусти. А я омлету хочу, а в хаті яєць нема :girl_cray:

18. LoveIzabella

LoveIzabella New Member

Напишіть, будь ласка в приват, як оті чанахи готуються.Дякую:)

А я все ж таки троха наготувала сьогодні: зварила зупку з капуст - звичайної і брюсельської+морква; котлет нажарила, налисників; підливку заколотила з говядини тоненько+морква на терці+цибулька=сметаною залито;ддо підливки ще були макарони; завтра зварю гречки може,

19. DivineVanGate

DivineVanGate Member

А в нас борщик, вареники з картоплею, а на десерт - сирник.

20. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Любимо елементарну і просту їжу. Запекла в духовці картоплю, потім полила смаженою цибулькою. Зробила курячий паштет - дуже ніжний вдався. До того всього оселедець. Але ідеально до такої страви квашена капуста. Куповану з"їли ще вчора, малий хворенький то і на базар вискочити не змогла. А свою поки не заквасили, затепло ще.
    Вчора запікала в духовці гарбуза.

Статус теми:
Закрита.