Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. true

true New Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

Я наготувала голубчики, борщик на домашній курочці, салатик з капусти з болгарським перцем.

2. arushka

arushka завжди досягаю мети

В нас капусняк, зварений вчора, налисники з сиром (для чоловіка) і з капустою і рисом (для дитини). Щойно посмажила рибу і відварила гречку. Ну і блюдо від "шеф-кухара" - чоловік зварив флячки ( для себе).

3. Vendy

Vendy Active Member

суп гороховий, макарони, сосиски, салат з капусти і перцю, налисники з варенням

4. napoleona

napoleona Well-Known Member

Я така злюща, бо вирішила йти готувати і тут натє - виключили воду:girl_devil:
    але нічо планую зробити салатку з телятини, гарбузята від Дани, макарони, Гарбуз з Пекіну (накупила гарбуза і будем їсти:) ), кампот з яблук і слив і все, вечером ідем в гості

5. Alicia

Alicia Well-Known Member

Подвійна уха, зрази (начинка: м'ясо, цибулька з морквою підсмажені), запечене м'ясо, салат "мімоза" (чи як там правильно...словом, шпроти, цибулька, морква, яйце, майонез), компот з сушок.

6. napoleona

7. Molecule

Molecule New Member

В нас сьогодні суп гречаний, бульбочка пюре з грибами,салатик з капусти, грінки з медом.:girl_smile:

8. Neposeda

Neposeda New Member

Я сьогодні відірвалась бульйон на домашній курочці, картопля пюре, відбивні, тушена капуста, бісквіт з яблуками і бізе, компот з сухофруктів.:girl_tender:

9. Дана

Дана Well-Known Member

Я щойно з кухні, маємо на завтра сирний суп, фаршировані перці, компот з яблук та грушок, десерту нема і сил на нього також нема :girl_nea: може завтра що куплю, або може завтра буде натхнення:girl_blum:

10. галичанка

галичанка Well-Known Member

На обід були раніше приготовані гарбузята із грибною підливкою із заморожених лисичок. А на вечір приготувала гарбузяні оладки із сиром і яблуком (ті що для малят з конкурсу)

11. Gajka

Gajka Well-Known Member

Грибний супчик. Картопляні зрази з грибами.

12. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

тушений кабачок з помідором, гуляш з телятини, і залишки розсольника

13. lesja.f

lesja.f Well-Known Member

борщик, гречка, підливка з грибочками, ще є бульбочка зварена будуть з неї вареники на вечерю, компот з черешень і суниць заморожених, на десерт може якесь желе зроблю...

14. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Плов, салатик " Нудужесмачний", м'яска-ковбаски, а на десерт трубочки з сирковою масою.

15. yanya

yanya Active Member

Фарширую перець і печу шарлотку

16. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Суп з цвітною капустою,спагетті з морепродуктами,рогалики з повидлом і узвар.

17. Зіра

Зіра Well-Known Member

Купила от ножичок для вирізання з картоплі серединки, то хочу нафарширувати мяском картопельку і зварити смачну грибну юшку..а десерт буде вже завтра, печенька солодкі на амоняку...

18. Viktorina

Viktorina New Member

Я дуже люблю капусняк з квашеної капусти,:p ото дочекалася,заквасила, вона вже готова , варю капусняк на свинячих реберцях і насмажила котлет, зварила гречку.:ed4d70def841dc74b57

19. napoleona

а у нас гарбузята від Дани, бо вчора не робила і всьо... нема настрою готувати

20. Vegas

Vegas Well-Known Member

У нас м'ясна запіканка з карпоплею і овочами. На десерт фрукти, какао з молоком.

Статус теми:
Закрита.