Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lingerie

Lingerie New Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

гарбузова каша з рисом (з печеного гарбуза), на десерт-сирна бабка.

2. La esposa

La esposa Moderator

смажу печінку :)

3. napoleona

napoleona Well-Known Member

4. Halina

Halina Well-Known Member

У нас сьогодні на вечерю запечені кусочки мяса з гуски в сирній шубці. А на десерт - морозиво.

5. dantist

dantist New Member

Така тема класна. На вечерю готую гречану кашу, тушене м'яско з грибною підливкою і салат з капусти, болгарського перцю, цибулі і моркви.

6. Gajka

Gajka Well-Known Member

Бульйончик з цесарки з макаронками.

7. slobodianka

slobodianka Member

І в нас бульйон курячий з павутинкою! А ще гречана каша з підливою, відкрию огірочків маринованих. Все, пішла їсти:)

8. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Щось я сьогодня собі стільки всього напланувала, але певно обмежусь дерунами і борщем. Можливо ще пиріг з яблуками втну.

9. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

Зранку дітям зварила гарбузову кашу з рисом,на обід зупку теж з гарбузиком і запіканку з бульби і м"яса.

10. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

У нас сьогодні суп з фрикадельками,гречка з грибною підливою,котлети,кампот з яблук та морожених ягід.

11. napoleona

napoleona Well-Known Member

у нас тушена у сметанці печінка, картопляне пюре, салат із сиру і сметани, яблучні оладки з вчорашнім гарбузовим джемом із чайочком:girl_in_dreams:

12. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Тушена капуста і картопля пюре, грибна підливка.

13. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Запечене філе індика у вершковому соусі,салат з телятиною,ну і куди ж без посиденьківських рецептів-гарбузята і оладки для малят :)

14. true

true New Member

А мене сьогодні шось понесло... Зготувала щавлевий борщик, пожарила котлетки, спекла яблучний пляцок з корицею, зварила пюре, наквасила капусточку з сіллю і цукром, залила кольорову галяретку з фруктами, а ще зробила салатик з творогу, болгарського перцю і зелені, заправлений майонезом з часничком. Ото сіла і сама з себе в шоці...:ed4d70def841dc74b57

15. Tygryk

Tygryk New Member

Ми зготували смачненькі голубці і грибну підливу до них. А на вечерю будуть налисники з сиром (збагачуєм організм кальцієм) і зап'ємо їх чаєм з лимоном.

16. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

А я наліпила вареників з картоплею і сиром та з картоплею і грибами. Ще планую кекс спекти.

17. Katrine

Katrine Member

на сніданок в нас картопляне пюре з підливкою і фаршировані печериці, на обід вариться сирний супчик, а далі час покаже... хочу оладок, то може візьмуся за них :)

18. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Насмажила сирничків, зварила зупку з кукурузяною крупою,спекла пляцок яблучний, компот з винограду і яблук, і мамця вареників принесла. Усьо, ми укомплектовані.:connie_pull-pigtail

19. тигрица

тигрица Well-Known Member

А я зробила салатик з курки, картопляне пюре, свинні відбивні, фруктовий салатик і компотик...

20. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

В мене буде для коханого : картопля з курячими гомілками печеними і борщ, а мені рис і варене куряче філе. Борщ ще з поза-поза вчора :girl_blush2:

Статус теми:
Закрита.