Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

Уха з коропа, картопля з курячими крильцями запечена в духовці, на десерт- медівник.

2. Пундик

Пундик Well-Known Member

В нас теж нині медівник:girl_wink:,а ще напекла булочок з капустою,і овочева зупка,а на вечір планую доробити ще салату з салери:girl_spruce_up:

3. kati

kati Well-Known Member

зроду нічого не готую з гарбуза,тільки сашці в фреши додаю( в нас його в сім"ї чомусь хронічно ніхто не любить) але прочитавши всі рецепти з конкурсу я зрозуміла, що я його просто не вмію готувати! Тому сьогодні був куплений добрий клапоть гарбуза і нас чекають на вечір дві страви- оладки карапузові і палюшки данусі!
    А так вчора бабусі нас затарили( от що значить внук захворів) млинцями з сиром і мясом, пельменями, варениками і котлетами!

4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Які чудові в вас бабусі, хто б мені таку одну позичив.:girl_phone1:

Я вчора зварила помідорову зупу з лляним тістом. В хаті навіть багаболі не знайшлось.

5. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

І я. Але глянула на нього на базарі і зрозуміла - ХОЧУ! :) Буду пекти оладки . А ще маєм смажені опеньки в сметані, гречку.

6. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

Я пекла у суботу. Малому меншому, мені і батькам сподобалися, а чоловік у мене такого не їсть. Сьогодні варила овочеву зупку, маю з вчорашньої забави філе куряче та пюре. А на десерт фруктовий салат з морозивоммммммммм.

7. napoleona

napoleona Well-Known Member

Пекла гарбузові оладки, зробила шубу, картопля під молоду, тушена у сметані печіночка, салат з молодої капусти і цибульки, салат з бурячка, кампот з яблук і горобини
    і всьо... я замучилася

8. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

Гарбузові оладки від Карапуза певно всі перепробують,бо насправді дуже смачні-теж смажила нині,ще зварила зупку типу як чанахи,і на десерт є ціла купа всякої всячини(мама вчора привезла)

9. Solomi

Solomi New Member

А в нас вчора був Рататуй, вітамінний салатик (капустка, перець червоний ,морква, яблуко і цибуля), перець фарширований , відбивні та борщок.

10. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Вчора м мали гарбузову зупку, запеченого лина з картопелькою, салат з капусти, сьогодні буде запіканка з капустою і фаршем, і рис з овочами.

11. Angel

Angel Well-Known Member

в нас грибна зупа, пляцок,з дуже смачною начинкою(смажена цибуля,плавлені сирки,варена картопля) , макарон+ гриби,курка,соус,твердий сир. салат "під шубою" компот. аааа і невдалі оладі,які перетранспортувалися в запіканку:connie_pull-pigtail

12. Vendy

Vendy Active Member

борщ, вареники, голубці, капуста тушена, риба смажена, салат "Олів'є", пляцок з яблуками

13. LoveIzabella

LoveIzabella New Member

А у нас гречана зупка, голубці, дируни, макарони з томатним соусом, сир з часничком, салат з пекінки, крабовими палочками, помідорами, яйцями. Та й досить.

14. Gajka

Gajka Well-Known Member

Макарончик і сметанково-грибна підливка Ще є грецький салат.

15. La esposa

La esposa Moderator

Виманюю чоловіка від компутера до кухні смаженою бульбочкою з часничком :) Він нині молодець, допомагав килими прати, розвішував на балконі...

16. галичанка

галичанка Well-Known Member

Я сьогодні наготувала фаршированих грибною начинкою котлет, трошки насмажила, трошки заморозила на потім, зварила до них кукурудзяну кашу, і приготувала гарбузово-горіховий десерт (той що з конкурсу), тільки цього разу замінила горіхи волоські на лісові, і дала менше меду.

17. Маруся-мама

Хтось тут казав що печінку в сметані втушив, той мені захотілось, правда я в сметані з в вершках її потушила, а ще ввечері нині зробила пампушків гарбузових, тих що з конкурсу. Тісто жовтеньке, завтра спробую смак.

18. галичанка

галичанка Well-Known Member

Я сьогодні приготувала 2 запіканки: одну солодку гарбузово-яблучно-сирну від Пупсика (з конкурсу) і запіканку з тертої картоплі, трошки гречки, сиру, цибулі. А ще приготувала грибну підливку, а ще зупку :girl_flirt:

19. Маруся-мама

20. slobodianka

slobodianka Member

Суп з макаронами і мяском, картопельку пюре, гуляш і малосольні огірки, на десерт хочу спекти кекс, от сижу шукаю рецепт:girl_flag_of_truce:

Статус теми:
Закрита.