Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

борщик, конвертики з телятиною такі
    хотіла залишити тіста, щоб з фруктами зробити, та яке - чоловіку головне М'яСо
    і зрази теж з телятиною (чоловік тільки такі хотів)
    солодке у Вероніці і фрукти чоловік купить:girl_smile:

2. Viktorina

Viktorina New Member

Овочеве рагу (помідори, баклажани, капуста, цибуля,морква).
    Ну дуже вже захотілося ДЕРУНІВ, ото смачно і повечеряли, а на завтра голубців наробила і тушаться.:connie_pull-pigtail

3. dasha

dasha Well-Known Member

А я згадала сьогодні чудові студентські роки - приготувала форшмак. Ми його частенько в гуртожитку робили:girl_in_dreams: Ще стушила капусту і зробила пюре.

4. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

сирнички з шоколадом, гречаний суп і піца.

5. Viktorina

Viktorina New Member

А я вчора думаю, що то мені так захотілося ДЕРУНІВ,поїли, включаю після вечері 1+1 ТСН,а то Житомирщина проводила вчора ФЕСТИВАЛЬ ДЕРУНІВ, спекли 150-ти кілограмового деруна ,ням-ням... :connie_pull-pigtail А в нашому Львові "КАВА ПО-ЛЬВІВСЬКИ" ото совпало в один день два празника ,смакоти ,які я дуже люблю:girl_in_love:

6. Anaid

Anaid New Member

Грибочки посмажила,відбивні та картопелька.:girl_in_dreams:

7. Virginia

Virginia Well-Known Member

Фарширований перець, грибна підлива, потім зтушу баклажани і запечу яблучка з медом і корицею (це така вкусняшка...ммммммм)

8. Oriana

Oriana Well-Known Member

Стушила капусту з рисом та перцем, борщик, горіховий пляцок, ввечері спробую зробити "картопляні скриньки від Лілі":girl_in_love:

9. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

В нас сьогодні борщик, рагу та салат з курячим філе. На решту сил не вистачило.

10. TASJA

TASJA Well-Known Member

А у нас зупка з фрикадельками, ліниві голубці від Марусі-мами , овочевий салатик.

11. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Зранку посмажила сирнички, спекла яблучний пляцок, зварила капустяну зупку, зараз мариную крила, будуть ввечері в сирному соусі з вареною бульбочкою. Ну і канечна - компот з яблук.

12. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

поснідали традиційною для нашої сім'ї у неділю стравою - млинцями з Нутеллою і варенням з ожини. А на обід у нас сьогодні борщик. Другого не готую, у свекра Д\н, тому підемо зараз на гостину, тре місце в животі залишити на мамині салатики, картоплю і курочку:girl_in_love:.

13. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Пшенична кашка,рагу(перець+цибуля+часник+морква+трави+ томатний сік), відварена курка, домашня ковбаса, тушені гриби в сметані, а на десерт яблучний домашній сік і фрукти - сливи та груші. Все наче :o

14. Talka

Talka New Member

Буду заглядати сюди!Цікава темка.
    І я напишу,що ми гамаємо сьогодні...
    Зранку їли пюре з мнєском
    обід-пшонна зупка
    на вечір роблю крученики курячі з голандським сирчиком і ананасами
    і овочеве рагу

15. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я відпочиваю. Вчора пекла купу солодкого до церкви, а також робила зранку дві таці канапок, і не таких маленький а ВЕЛИКИХ бо наші люди люблять КАНАПЕГИ а не канапочки. Одним словом нагодувала сніданком 100 людей. Всі задоволені пішли додому, навіть з собою взяли.
    На обід вже не мушу нічого варити бо перекусили канапками а ось на вечерю будемо щось думати. Треба зупку зробити і напевне макаран зварю з томатним соусом дітискам.

16. LoveIzabella

LoveIzabella New Member

Я вчора троха наготувала: борщ з домашньої капусти, рагу з картоплі, баклажанів і помідорів; запекла гарбуза в соусі Бешамель; ще маю вареники, мама пригостила мискою сирників.
    Сусідка зібрала виноград, то пригостила - то і десерт;)
    Малій наробила парових котлет.
    Ой, буду мати спокі на пару днів. А ще піст завтра - то якраз то овочеве піде на Ура;)

17. Virginia

Virginia Well-Known Member

18. галичанка

галичанка Well-Known Member

А сьогодні строгий піст,тому їмо пісні зупи: грибну,розсольник, домашній хліб з варенням, ще зварю потім кукурудзи, спечу картоплі з часниковим соусом.

19. La esposa

La esposa Moderator

І ми постимо :) салатик з помідорів і перцю, бульбочка варена, ще планую зісмажити на вечір з часником, а ковбасу подалі в холодильник запакувала, бо можу забутися :girl_blush2:

20. La esposa

La esposa Moderator

Нині в нас тушена капуста, салатик з помідорів, канапки :)

Статус теми:
Закрита.