Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kasia

Kasia Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

росіл, котлетки, салат шуба, варю варення зі слив:girl_curtsey:

2. Gajka

Gajka Well-Known Member

На вечерю варю капусняк.

3. Savchenko

Savchenko Member

На перше зупка рисова, на друге- бараболя тушена з грибами та м"ясом, на десерт налисники із сирковою масою та яблучним повидлом і кисіль з вишеньками :girl_claping:

4. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Голубці і грибна підливка до них, картопляне пюре, запечені курячі стегенця, м"ясний салат і пляцок із слив з білками.

5. SЕKSTA

SЕKSTA миється в бані

Я сьогодні цілий день простояла біля плити,щось найшло.
    Зварила горохову зупку,спекла пиріг з картоплею і гречкою,зтушила маслюки,зробила 2 дієтичних салати з моркви і з буряка.зробила підливу з молодого півника,а на десерт напекла цілу гору "англійських тістечок".
    Ось так.Завтра цілий день буду відпочивати.

6. irushka

irushka Well-Known Member

Деруни з грибною підливою, на вечерю - піца Марусі-Мами, на десерт - апельсиновий кекс...

7. Virginia

Virginia Well-Known Member

Запікаю стейки, варю картоплю, зробила грецький салат... потім буде пивко з рибкою...мммм... а потім ще напевно кавун... і то все ще на сьогодні:)

8. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

А ми сьогодні маємо гостей, то я зварила зелений борщ, до нього маленькі піцци запечу, зробила 3 салатики- Бейжа, з крабовими паличками і перепелине гніздо, ще зробила шпажки з баклажанами і овочами, буде також картопля з курочкою і вафельний тортик з чаєм-кавою і фрукти... ось так... Ням... наразі чекаю тих всіх гостей своїх...

9. Elf

Elf New Member

добрий день, так сиджу читаю, слюні глотаю..., дівчатка ви такі господиньки..., а ми голубці зварили, маєм салатик,пельмені з ушкою, а на дисерт тортик наполеон...ось так у нас....смачного вам дівчатка...

10. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

А ми нині такий делікатес готували! Смажила квіти кабачка (fiori di zucca). Яка то смакота! Шкода, що у нас їх не продають, а в мене на дачі вже нема, то були останні.
    А попри то їли оселедчика з картоплею і салатик (кукурудза, помідори, сир, зелень)

11. Gajka

Gajka Well-Known Member

Бульба, молоденький когутик тушений.

12. Oddly

Oddly Well-Known Member

і у мене "кулінарний відрив" на вихідні, попри те, що вчора ще й на день народженні були -
    індиче філе тушковане з баклажанами в сметанному соусі.
    картопля зі свининою і кабачками , запечена в горшочках
    салат з тунцем
    пиріг з гарбуза і яблук
    а на сніданок ще були сирнички зі сливовим варенням
    плюс - чоловікові заманулося зранку на гриби поїхати - то ще й грибна підлива на додачу.
    я собою пишаюся і буду пишатися цілий наступний тиждень аж до вихідних, коли знов готуватиму )))))

13. kati

kati Well-Known Member

рецептик пліз:) Я роблю з тунця+ фасолька червона+яйко і цибулька, але вже приївся мені, а маю тунці дуже багацько

14. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Муж попросив мене щось приготувати їсти бо я тут оголосила забастівку і в нас вже тиждень в холодилльнику вітер гуля - пусті полиці, окрім того що молоко є.:girl_impossible: Чоловік сказав, ти вже так давненько нічого смачненького нам не робила, може щось придумаєш.

Ну то нині зранку я зробила оладки, але то така саранча що я не встигла закінчити їх смажити а вже нічого не було. :girl_crazy:

Отже наготувала своїм (дечого вже нема в наявності) рис з овочами (вже нема), салатка з перцем, тушені овочі, зупка з фрикадельками, шницлі, курячі стегна в грибовому соусі і спекла смачнючого (на запах) пляцка зі сливками. Ото я собі файно завтра поснідаю. А чоловік буде мусів зварити якусь бульбу або кашу.

Останнє редагування: 20 Вересень 2010
  15. медведик

медведик New Member

з суботи залишився "Тірамісу" і галяретка з шоколядою домашньою, учора був "розгрузочний" день, а нині є залишки піци, буде борщок підбиваний на сметані і до нього смажені пиріжки з бараболі + часничок , салат з перцю болгарського заправлений бальзамом салатним

16. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

це Ви на цілий тиждень наготували????у нас то на 2 дні Максимум,враховуючи те,що мій чоловік кожен день бере їсти на роботу

17. kati

kati Well-Known Member

в мене непланова вилазка на кухню( бо Сашка не в садку).Зготувала індичі котлетки, картопельку пюре, салатик з бурячка, а ще вперше від минулої зими напевне печу -псевдоштрудель з яблуками.

п.с. і ура, вже нарешті заквасились мої помідорчики!!!

18. Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

Капуста савойська тушена в сметані з курячим філе,морквочкою і цибулькою,пюре картопляне.

19. garbuzyk

garbuzyk New Member

У нас страва тижня - шарлотка з яблуками (привезли їх з села ціле відро, треба швиденько використовувати). Пробуваала рецепт крихкої шарлотки зі свічадівської "Кулінарні секрети с.Ольги" - ну дууже пишна вийшла і смачна, 3\4 з"їли ще теплою. Ще один рецепт - сусідчин, трохи інакше тісто і до яблук додаються горішки, родзинки, цукати,... ням-ням...
    Ще ми привезли 4 гарбузика... варимо кашу, тушимо , печемо в духовці, роздаємо... і ще навіть першого не доїли.
    Ну а з планів - маю пунктик на лазанью - ходить за мною вже 3 тижні. Рецепт маю, треба фарш і листи готові купити. Ото вже буде свято живота;Р

20. Savchenko

Savchenko Member

В нас сьогодні рагу, піца, салат тартарський, на десерт запекла яблучка з ізюмом та корицею в мікрохвильовці. І зробила моркву по-корейськи,

Статус теми:
Закрита.