Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

Овочевий суп, макарони, гречка, відбивні, піца і компот з яблук та ожини.

2. LadyBlond

LadyBlond New Member

Зробила запіканку з макаронів, яєць, помідорів,перців, сиру і зелені. Чоловіку додала порізаних ковбасок.

Хотіла зварити гречку, але в який магазин не захожу, її не має??? Може хтось знає чому? Чи просто в магазинах біля мого дому не було завозу? Вже з добрі півтора тижні........

Останнє редагування: 17 Серпень 2010
  3. geregala

geregala Member

так, дійсно важко її знайти, кажуть в Арсені є, але дорога, по 13 грн.

4. bora

bora Well-Known Member

5. Savchenko

Savchenko Member

в нас типу романтична вечеря була)(господар не погасив вчасно компослуги і нам відрубали світло, тому вечеряли зі свічкою) Зварила макарони, пожарила стейки свинні, до винця, салат з перцю,помідор та огурочків з цибулькою, ще захотіла моркви по-корейськи зробити, на завтра ще обжарила в яйці філе хека, а на десерт купили кавунчика і з бананів зробила коктейль

6. карапуз

карапуз Well-Known Member

Бульйон з курочки,шпарагівка в сухарях,млинці з сиром,пляцок з чорницею ,ну і компот з ожини ,яблук та малини :nyam2:.

7. true

true New Member

А я сьогодні наготувала зупку з помідорчиків ( моя мала її дуже любить),котлетки з січеного мяска, пляцок з гречки та картопельки і до нього грибну підливку. А ще недавно отримала рецепт смачного настою з мятки та лимона, зробила ще і його.

8. natka75

natka75 Well-Known Member

потушила лисички з цибулькою і сметаною, окремо втушила баклажани, треба щось спекти ввечері (може якусь шарлотку або пляцок з ягодами).

9. arushka

arushka завжди досягаю мети

Я зварила гречану зупу, посмажила куряче філе, на гарнір - шпарагівка в сухарях ( додала соєвий соус, дуже смачно). На десерт - кавун і яблука, з яких треба пекти пляцок, бо попсуються. Вечеря планується романтична, буде лазанья і салат.

10. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Зготувала картопляне товчене пюре і міксером ще збила. Таке супер:girl_cool:. Смачніше, чим просто товчене. Подавала його з підливою з потрошків - рецепт взяла з форуму. Сподобалось.:girl_dance:Салат з помідорів зробила, як завше з часничком. Насмажила оладок з лишку гречки і вчорашнього салату з помідорів ( які перетерала). Подавала з сметаною. Вийшли цікаві.:girl_crazy: Охолоджується зараз домашнє морозиво з ізюмом і кокосовою стружкою в морозилці. І компот ще зварила з слив та яблук із медом + лимонна кислота.Все:girl_in_love:

11. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

У нас сьогодні зі свіженького ліниві голубці,а з вчорашнього уха,макарони і підлива з телятини,салат з капусти,кампот зі слив і яблук.

12. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я вчора накінецьто зварила огіркову зупку і зробила плов. Няня зварила компот а муж гречку. Сотрупнічество!!!

13. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Уха, рибні котлетки, спагетті, тушковані баклажани і на вечір запечена картопелька із овочевим салатиком.

14. Nata

Nata Well-Known Member

Я нарешті повноцінно добралася до кухні :)
    Помідорова зупа, піца, картопляне пюре, капуста тушкована і кролик в сметані. Десерту нині вже не буде :)

15. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Картопляно-кабачкові деруни зі сметаною, борщ, яблучний пиріг (нашому таткові на ДН), компот.

16. bora

bora Well-Known Member

Сьогодні фантазувала. Запікала баклажани з курячим філе, помідорами, грибами і сиром (ще трохи сметани було). Навіть не чекала, що буде таке добре.

17. La esposa

La esposa Moderator

А я нині подвиг вчинила. Вареників наліпила цілий банячиско :)

Напхалася, помила кухню, лежу... віджоджу...

18. natka75

natka75 Well-Known Member

прийшла з роботи і закалатала пляцок з яблук)))смакую...

19. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ми ідемо в гості. :) Подвиг швидко треба буде повторювати.

20. La esposa

La esposa Moderator

Нема питань :) в нас якраз сир лишився, а тісто машинка замісить, поки перші з"їдати будемо :)

Статус теми:
Закрита.