Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

Гречаний суп, плов, тушковані грибочки, тушкована курочка і овочевий салат.

2. Svet

Svet миється в бані

У нас сьогодні вівсяні пластівці з молоком,макарони по флотське салатик Мімоза

3. Gala

Gala Well-Known Member

У планах на обід юшка з курки і плов.Далі буде....

4. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Пундик нагнала мені апетиту кабачковими оладками-забацала+додала моркви вийшло смачнісімо, запекла баклажани з фетою, є вчорашній бощ усьо

5. La esposa

La esposa Moderator

А ми нині таку піцу гамали :) З грибочками, помідорками, перчиком, кукурудзою і сироммммммм....

6. natka75

natka75 Well-Known Member

картопляне пюре, котлети з курячого філе, ліниві голубці від Марусі-мами:connie_pull-pigtail (це я сьогодні вихідна була)

7. Пундик

Пундик Well-Known Member

:nyam2:В нас лисички тушені з цибулькою в сметані,картопелька молода відварена,овочевий салат,і ще спекла маленький сирник з "толстим слоєм шикалада"-чоловік вже замучив з тим сирником і шоколадом.Зате вже сьогодні і завтра готувати вже нич не буду:connie_pull-pigtail:girl_dance:

8. Lingerie

Lingerie New Member

В нас бульйончик з курочки(домашньої!),і котлети. А ще вчора робила домашнє горіхове морозиво(з форумного рецепту)-зараз будемо смакувати:girl_dance:

9. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

Вчора вистояла біля плити:компот з яблук і слив, гречаники,тушена курка,відварена картопля,салат на вечерю-сьогодні балдію,відпочиваю,ще вечером нажарю блінчиків з яблуками!

10. Kasia

Kasia Well-Known Member

росіл з млинцями, крученики , картопля молода, пиріг зі сливами.

11. Deidra

Deidra Well-Known Member

Чоловік сьогодні стушкував печіночку курячу :girl_claping: а ще була варена картопелька молоденька, вчорашні баклажани з фетою :) А на вечерю будуть креветки з часниковим соусом і просто собі моцарелка з базиліком. От, думаю, може то винце відкрити :girl_in_dreams: Не день - а свято шлунку :girl_dance:

12. dasha

dasha Well-Known Member

А в мене щонеділі мій фірмовий борщик. + ще сьогодні робила плов, печене
    м"ясо і компот з чорниць

13. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а я вчора приготувала яринову зупку - Коханий супер хвалив :girl_claping: а ще пюре і тушене мнєско в сметанці :girl_flirt:

14. dasha

dasha Well-Known Member

А що це за яринова зупка???:girl_in_dreams::nyam2::nyam2::girl_smile:

15. Iskra

Iskra Well-Known Member

вчора на кухні нарешті!!! мала тріумф:girl_dance: а то за цілий тиждень не було часу шось путнього приготувати. отож, солянка, макарони з тунцем, огірочки малосольні і дуууже літній салат:girl_crazy: - "Олів'є". то планувалося і на нині, але нині поїхали на шашлички - ммм:girl_in_love:

16. Svet

Svet миється в бані

Ми сьогодні будем гамцяти картоплю запечену з сиром та сухарями - смачнооо!! , приготувала шпарагівку з сухарями - сподобалась є салат весняний , шампінйони запечені в сметані до картопельки , а ще борщ червоний . Ходила на шувар понакупляла купа фруктів різних.

17. Natinka

Natinka New Member

А в нас лазанья. Ввечері щось нове треба придумувати.

18. Oriana

Oriana Well-Known Member

Фарширована картопелька, перець болгарський, бульйон курячий. На вечір ще незнаю, що буде, може піццу від марусі-мами забацаю. На десерт нічо, щось нехочеться солодкого.

19. olena

olena New Member

У мене грибова юшка,печериці смажені з часником і горішками(такі в мене "грибові захцянки"),макарони,гречка і тушене м'яско,а на десерт залишки тірамісу.Хотіла спекти ще пляцок з ожиною,але це вже ,мабуть, завтра.

20. Dana K

Dana K Well-Known Member

А в мене сьогодні буде тушкована в сметані курочка, на гарнір рис і овочі пасеровані. На бесертик є торт. Ще хочу стушкувати баклажани з кабачками, броколі і цвітною капустою, але то вже, мабуть, завтра :)

Статус теми:
Закрита.