Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

А я прийшла з нічного чергування в лікарні, чоловік поїхав на тиждень з дітьми (3-ма старшими) на море, найменше чудо забрали її хресні батьки собі для забави, а я ніц не готую. Хіба купила собі в новім йорку в улюбленій пастіцерії купу тістечок. :girl_crazy:

2. Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

Дістала сьогодні несподіваний вихідний,а тому не зробила потрібні закупи,Вв магазин іти не хочеться,а з вчорашнього тільки салат лишився.Як пояснити чоловіку,що у нас сьогодні розгрузочний день!!!???:girl_sad::girl_sad::girl_sad::girl_phone1::girl_feminist::girl_feminist::girl_feminist:

3. napoleona

napoleona Well-Known Member

а мій коханий сказав, що сідає на дієту і нічо готувати не треба крім салату з творогом і сметаною, буде сам собі робити те що йому тре :girl_yes::girl_curtsey::radist::radist:

4. Svet

Svet миється в бані

В нас сьогодні картопля печена печінка тушена . Сирник , вичитала з журналу і розсольник з огірочків солених

5. nattsol

nattsol Well-Known Member

кабачкові оладки і кіш (французький пиріг) з ковбасою, крабами, картоплею, помідорами, болгарським перцем і зеленою цибулею

6. Svet

Svet миється в бані

nattsol !!!!!Розкажіть як готуєте пиріг французкий буду дуже вдячна)) ][​IMG]

7. nattsol

nattsol Well-Known Member

8. Svet

Svet миється в бані

так просто і легко ! будемо пробувати ДЯКС!

9. Oriana

Oriana Well-Known Member

Стушила капусту з рисом та мясом. Ще салат з огірочків та болгарський перець. Потім будуть деруни з сметанкою та часником:)До чаю хліб перемащений згущонкою.

10. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

я нині п"ю воду і кефір, ще зробила собі таратор тільки залила його кефіром. Мужу зварила гуляш і буде пюре +малосольні огірочки, ще є бульйончик всьо

11. Пундик

Пундик Well-Known Member

В нас слойка з ябками з корицею,червоний борщ,грецький салат,і шпарагівка з сухарями жарена на маслі:ed4d70def841dc74b57

12. loreniya

loreniya Well-Known Member

зробила я щойно литовський холодний борщ - СУПЕР!
    порізана цибуля /зелена біла/ 1 пучок + 1 головка
    потертий варений буряк /замаринований сіль+оцет/ 4 шт
    картопля варена порізана - 4 шт
    4 варені яйця
    4 квашені огірки - порізані

все залито 2 стакани кефіру + 1 ст газованої мін води + 1 ст розсолу з квашених огірків. + сіль перець /ще писало що кріп але в мене не було/

їм і балдію...

13. napoleona

napoleona Well-Known Member

а я роблю собі деруни

14. Housewife

Housewife New Member

Сьогодні ( як і вчора) у нас шпарагова фасолька на маслі з сухарями. Просто обожнюю її, тому підозрюю, що і завтра в нас буде це ж блюдо )))

15. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я вчора собі зробила тортеліні з овочами (кабачок і морква), додала сиру Пекоріно Романо і свіжого базиліку. Смакота! Нині не буду обідати будь чим.
    Ввечері планую пляцок зі сливками - маю багато.

16. Kasia

Kasia Well-Known Member

я свій схрумала..
    певно ще один закалатаю.

баклажани з часником, курка тушкована в сметані, пшоняна кашка.

17. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

У нас сьогодні був суп на курці з геркулесом, пшенична каша з маслом і печінкові котлетки (робила без рецепта, з маси трошки густішої як на коржі печінкового тортика), плюс овочі- помідори і огірочки. Маємо ще компот з яблук і слив. Дуже хочу яблучного пирога, мабуть на вихідні спечу...

18. Муська

Муська Well-Known Member

Вчора: кваскова зупа на курячому філе, гречка,салат з огірків-помідорів зі сметаною. На вечерю на мангалі смажили шампіньйони,кабачки,стейки і форель,був грецький салат,шампанське(це так скромно ми святкували другу річницю розписки)
    Сьогодні :картопля варена під молоду, борщ, грецький салат(любимо ми цей салат), сирні пляцочки,компот на ожині з яблуками.

Останнє редагування: 3 Серпень 2010
  19. natka75

natka75 Well-Known Member

овочево-м"ясне рагу з кабачків,помідорів,цибулі з морквою і зелені, зупа овочева, відварений буряк (завтра потру на салат), шпарагівка на маслі з сухарями.

20. Virginia

Virginia Well-Known Member

Кавун, диня, персик, диня, персик, кавун, грецький салат... а, і чоловік ще чогось канапки собі робить:confused:

Статус теми:
Закрита.