Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

дієтична овочева зупка, макарони по-італійськи (з томатами:girl_crazy:), крученики зі свинини, налисники хто з чим хоче:girl_blush2: (сир чи джем), салат з капусти і огірків,компот з порічок:d23::d23::d23:

2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

3. petrywka

petrywka Well-Known Member

Молода картопля з кропом, курячий бульйон, гливи тушені з вершками і салат з помідорів.

4. Gajka

Gajka Well-Known Member

А я насмажила оладок і ми з варенням їли на вечерю і з кавуською. Я собі нині дозволила декілька раз вмочити у варення, бо вже більше місяця нічого солодкого ні ні.

5. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Зварила вермішельки середньої, посмажила перчик з морквою цибулькою та зеленню і протушила в томаті, та посмажилила молоденьких кабачків. Радію, що всі овочі з свого огороду:girl_dance: Вирощені власними руками.

6. slobodianka

slobodianka Member

А я вчора пожарила от таких кабачків з помідорками, часничком і колбаскою-мій чоловік з друзями всі злопали-я навіть не попробувала, лише сфоткати встигла:girl_haha:З чуток зрозуміла, що смачне:girl_dance:[​IMG]

7. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

А в мене поки що тільки борщ і вишневий пиріг. Сиджу і думаю що б то на друге зварганити....:girl_in_dreams:

8. Gajka

Gajka Well-Known Member

Зупка з фрикадельками, фарширований перець у сметані і томатному соусі, пиріжки (рис і мясом) та (картопля, мясом і кріп). Ще замаринували оселедець.
    Фу! Стояли з чоловіком біля плити і умивальника дотепер. Зате три дні відпочиваємо від кухні.

9. Lingerie

Lingerie New Member

ми обідали макаронами з мясом і як завжди салат з овочів.На вечерю планую приготувати голубці(і на завтра ще залишаться)

10. Златка

Златка Well-Known Member

Приготувала картопельку печену, відбивні, печінкові тортики, салатик з помідорок і огірочків, тушені кабачки, зварила вишневий компотик, спекла сирника - і більше ніц не хочеться

11. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Ой, я сьогодні така господинька :ed4d70def841dc74b57. Суп овочевий, молоденька картопелька із м"яском, тушковані баклажани із овочами, тушкована шпарагівка, на вечір планую деруни із молодої картопельки + компот із свіженьких ягід, і десерт чорниці+суниці.

12. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

он щойно іду до кухні. Зараз буду пекти тортик, пляцок і втушу курку з молодою бульбочкою і морквою. Поставлю варити росіл на завтра. Потім вже ввечері зроблю салату якусь.

13. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Я сьогодні готувала ліниві голубці

на вечерю буде печена картопля та м"яско, яке вже маринується, ну і салатка якась

14. Аделя

Аделя Active Member

Я сьогодні готувала зупку зі щавелю, пекла тортик (бисквіт+вершки+ягоди :girl_in_love:), зварила компот ягідний і знову до футболу буде піцца з пивом!!!:nyam2:

15. Krapochka

Krapochka Member

я сьогодні вперше сушики робила))такі смачненькі..ммм)):girl_tender:ось що вийшло:blush:

16. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

гречаний суп, рис з підливою та сосисками і грецький салат, на десерт еклери

17. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Готувала сьогодні борщ, молоденьку картопельку (домашню)з салом і зеленню, салат з огірочків, молочне з рисом. Ото й усе.:girl_curtsey:

18. mamulja

mamulja Member

Готувала сьогодні овочевий супчик, на друге знамениті ліниві голубці, вийшли смачні (але вони мені трохи розлізлись:girl_cray:,), був ще салатик з овочів і фетою, і горохове пюре з тушонкую:girl_curtsey: Ось так

19. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

20. mamulja

mamulja Member

Статус теми:
Закрита.