Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

Ще є бульйон з локшиною,сьогодні зварила гречку,грибну підливу,планую ще посмажити курячі відбивні.

2. slobodianka

slobodianka Member

А в нас ще супчик овочевий залишився, зваримо молодої картопельки і салатику накришимо з капустиці. Вже додому хочу!!!:girl_cray:

3. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Картопелька запечена з сиром, м"яско потушковане в томатному соці,салат з помідорів, огірків, капусти, паштет з курячої печінки з начинкою з моркви, сиру, помідора та цибульки, асорті сирно-м"ясне, на десерт ягоди, тортик і компот. Ух, наварила-напекла...господинька:girl_dance:

4. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

У нас червоний борщ, тушковані кабачки із овочами, запечена курочка і для Данилка тушкований крілик , а ще є чорниці і суниці, смакота...

5. skarlet

skarlet Well-Known Member

І у нас червоний борщик (бурячок свій), ліниві вареники, грецький салат. На вечерю буде запечена свинина з картоплею і ще щось солоденьке (ще не придумала, що).

6. napoleona

napoleona Well-Known Member

а я ще дороблюю перець фарширований творогом з часником, і фаршировані грибами кабачки))) наготувалася:girl_smile:

7. Ірка-Шкірка

Ірка-Шкірка Well-Known Member

В нас "високий сезон" поричок - вкотре спекла пляцок з поричками...

8. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

гречаний суп, картопля з баклажанами запечена під соусом бешамель, налисники з сиром, смажена рибка, овочевий салат і ягоди УСЬО два дні про кухню не згадую

9. Knopka

Knopka Well-Known Member

А мене були гості, тому: грецький салат, "Дністер", салат з капусти, моркви і огірків з олійкою, запечене мясо, перець, фарширований рисом, смажені кабачки з помідором, а ще тортик з сиром і фруктами, черешня і компот.

10. LILY

LILY Well-Known Member

молода картопелька з кропчиком,салат з огырочкыв,помыдорыв,цибульки заправлений оливковою,котлетки жарены для мужчин,на пару для дам)))

11. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

а я бастую! :girl_crazy:

12. Montreal-ka

Montreal-ka Well-Known Member

У мене був рис з овочами, салатик з помідорами і запечені реберцята :p

13. true

true New Member

А я зготувала весняну овочеву зупку, фаршировані мяском кабачки в сметанці, запекла рибку з цибулькою і морквою, твердим сиром в майонезі в духовці, салатик овочевий, а на десерт чорничка в сметанці з цукром.

14. arushka

arushka завжди досягаю мети

У мене - гречана зупа, посмажила окуня + рис на гарнір. Пізніше зроблю салат з капусти і огірка. На десерт - молочний коктейль з малиною і чорницею.

15. Пундик

Пундик Well-Known Member

Солодкий плов з телятиною,спекла брауніз з сиром(така нямка шо коханий аж три куски втиснув:girl_wink:),і салатик з цибулею і помідорами до плову,а ще закрила варення з клубніки (нарешті):ed4d70def841dc74b57

16. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

я поснідала

17. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

Рисовий суп,картопелька з кропом і сметаною(під молоду),курячі відбивні,на десерт -морозиво.

18. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а потушила молоду бульбочку в сметані... але щось не то... середина добра, а зверху якась шкурка тверда((( але їстівно)) а ще печерички потушила в сметанці, з зеленню..

19. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

У нас овочевий супчик, картопл"яні зрази із начинкою (м"ясна і овочева), котлетки, ягоди і балдію, п"ю кавусю із морозивом - смакота...:girl_tender:

20. napoleona

napoleona Well-Known Member

а у нас сьогодні молода картопелька із сметанкою, смажені кабачки, курячі відбивні. а десерт ще не придумала

Статус теми:
Закрита.