Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

А в мене сьогодні зупка з фрикадельками, рагу, курячі котлетки та рулет на десерт.

2. natka75

natka75 Well-Known Member

все ще є з учора, але на вечерю вариться картопелька молода, буде з кропом і маслом, салат зроблю з листя салату, помідорів, огірків і потертим пармезаном.

3. popelushka

popelushka Well-Known Member

На обід - вареники з чорницями, на вечерю - карасики в сметані, яких чоловік наловив:)

4. Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

Зробила овочеве рагу (для дорослих), дитині зварила зупку з молоденького горошку з фрикадельками, спекла пиріг з ревеню і зварила компот з порічки і чорниці.

5. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

В нас сьогодні овочеве рагу, молода картопелька, салат з помідорів, огірочків, та капусти, запечений карпик. Компот та ягоди з сметаною:girl_dance:

6. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

картопеляне пюре, борщик, запечені курячі стегна з апельсиновим соусом, чорниці з вершками, і сосиски з гірчицею для мене ( з дитинства маю до того тягу)))

7. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я зробила рагу овочево-куряче. Смакота. Більше ніц не роблю - фатіть.

8. Savchenko

Savchenko Member

Хоча ми сьогодні збираємось на шашлики, але на завтра треба щось нямати)Отже меню нашої родини це на перше зупа гречана(чоловіку явно завтра допоможе)), бублики з мнясом та підлива з кроликом, а гарнір до неї якийсь вже завтра придумаю)А на десерт якщо встигну то наліплю вареників з чорницями, хоча думаю що перенесу цю страву на завтра)

9. arushka

arushka завжди досягаю мети

А я думала, що маємо що їсти на сьогодні, але дитина привела натовп друзів з двору, які вирішили привітати її з ДН, то мусила бігом смажити чебуреки. Салат - вчорашній з печерицями, сиром і болг.перцем. На десерт - бісвіт з яблуками. Знов в хаті нема що їсти.

10. maxaver

maxaver New Member

А в нас сьогодні супчик з фрикадельками, запечена з грибами картошечка, вареники з чорничками, компотик з ягід і салатик зі свіжих овочів... Всім смачного !!!!

11. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

борщ та налисники з сиром.......

12. Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

Зварила бульйончик, потушила лисички в сметані, зробила салат з капусти з огірками і кропчиком, доварюється молода картопелька, на десерт - пиріг з ревенем.

13. Nata

Nata Well-Known Member

Молода картопля з кропом, розсольник, вчорашній плов, скумбрія запечена із сиром і цибулею, ягоди на десерт.

14. Пундик

Пундик Well-Known Member

Спекла пісочне печове,на вечерю салат з капусти і ліниві голубці(тобто залишки голубців:))-для коханого.Для мене-фреш з яблук, моркви і капусти

15. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

Пиріг з фаршем картоплею, сиром, яйцями та зеленню. Молода картопля з тефтельками та грецьким салатом.

16. true

true New Member

А я сьогодні зготувала телячі лангети з цибулькою та болгарським перчиком, молоду картоплю, росіл з індика, цвітну капусточку в сухариках з маслом, залила знову малосольні огірочки, спекла сирник з шоколадом. Ото сижу і думаю, де тихенько прилягти.:ed4d70def841dc74b57

17. Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

Тушені баклажанчики з морквою і цибулькою,смажена рибка,налисники з печінкою,залишки бульйону,помідори-огірочки і відсутність їдців...ми з чоловіком двоє.:ed4d70def841dc74b57:d64::girl_phone1:

18. napoleona

napoleona Well-Known Member

А у нас сьогодні залишки бульйону, налисники з куркою і грибами! А на вечір попробую приготувати плов

19. Harmony

Harmony Member

сьогодні буде смажений кабачок з палюшками зі сметаною і вчорашня мамина пересолена зупка:girl_nea:
    і огірочків хочу насолити

20. Gajka

Gajka Well-Known Member

У мене почалася так звана "відпустка" від готування. Річ у тому, що чоловік з сьогоднішнього дня пішов у відпустку і сидить дома. Так що кухня тепер його справа.
    Зранку була кава з канапкою, на роботу мені теж канапку приготував, а на вечір питав що я замовляю. Замовила грецький салат, вчора з села привезли тушену капусту і певно ще коханий якийсь гарнір придумає. Ляпота!

Статус теми:
Закрита.