Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

у мене малий коли в хаті то за 2 години може 3 рази їсти,то варю різні гарніри.щоб одним не кормити.плюс чоловік на роботу бере їсти то все швидко закінчується...а ходдогів нема(

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А в мене щавлевий борщик,пюре картопляне і котлетки.

3. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

заплапнувала солянку, вареники, гливи (за рецептом bora) і певно гречку
    все йду баняками товкти :girl_in_dreams:

4. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

а в мене на гарнір-нешліфований рис, тушковані шлуночки, весняний салат з огірочків, домашнього сиру, сметанки та цибулі зеленої-нямочка

5. Gajka

Gajka Well-Known Member

А я зробила з домашнього сиру, огірочків, помідорів, зеленої цибульки і майонезу, бо сметанки не мала. Получився навіть досить смачний. Я й не думала.

6. veronka

veronka зла друзя

я наробила величезну миску салату з творогу, черемши, шпинату і зеленої цибульки з сметанкою))) запекла картопельку з часничком))) ще ввечері рибку наготую під якимсь кислим соусом)))

7. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Вдень зробила безе, але трошки пересушила у духовці. Зараз чоловік приготував домашній майонез:) Йду пробувати!

8. Марта2

Марта2 Well-Known Member

А я нафарширувала бульби, зварила суп з фрекадельками, компот, дитині коктель полуничний, а нам з чоловіком до футболу підсмажила криветки і пивко!

9. Melisa

Melisa Well-Known Member

В мене сьогодні гречка телятинка тушена і салатик з селери яблука горіхів і чорносливу. Сижу і хрумаю салатик. Смакота.

10. Nata

Nata Well-Known Member

У нас крілик тушкований в сметані, макарони (ну як же діти без них :)), пампушки з картоплею, салат з пекінської капусти і компот. На солодке доїдаємо вафлі зі згущеним молоком, а мама яблука гризе.

11. Darcy

Darcy Well-Known Member

А я сьогодні половину дня провела на кухні...
    Готувала кваскову зупку на перше, печене м'яско і варену картоплю на друге, а на десерт - спекла кокосове печиво "а-ля Ашан" за рецептом MaryF (для себе зробила висновок, що цукрової пудри можна дати менше, а кокосової стружки - більше), правда потім ще півгодини віддирала його, бо пристало (наступного разу спробую покласти під нього папір для випічки). Вийшло дууууже смачно, але за формою як вівсяне печиво :girl_haha:
    Зате тепер горджусь собою безмежно, що я така господинька :girl_claping:

12. Пундик

Пундик Well-Known Member

В нас налиснички з сиром сьогодні будуть на вечерю,і ще спечу слойку з ябками і корицею,а завтра планую зварити щавлевий борщик :)

13. olena

olena New Member

Я теж вчора пекла кокосове печиво,правда сьогодні вже нічого немає,заледве одненьке заховала для коліжанки-вона дуже хоче спробувати.
    З малим снідали манку ,на обід маємо зупку і печену картопельку з м'яском і грибами,а на вечерю буде тушене м'яско і гречка,салатик з черемші,і,мабуть,зроблю ще бананових оладків.

14. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

Я зварила зелений борщ, зробила тушену картоплю з м"ясом, а на сніданок - гарячі канапки з ковбаскою і сиром

15. TASJA

TASJA Well-Known Member

16. Wanderlust

Wanderlust Well-Known Member

розкажіть, будь ласка, як!

Останнє редагування: 16 Квітень 2010
  17. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Так, я бачу зараз борщик зелений зі щавлю найпопулярніша страва!! ми теж його варили. нині мабуть ввечері доїдатимемо вареники з солодким сиром! а завтра буде видно!

18. Nata

Nata Well-Known Member

Мені малого так висипало від того борщику що більше не варитиму :)
    Хочу зробити запіканку з яблуками (вчорашні макарони попадають), певно потушкую картоплю (дитина посить :)), маю ще котлети ну і якийсь свіжий салат зроблю.

19. Darcy

Darcy Well-Known Member

20. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Пельмені :) (made in Київські напівфабрикати....ну у всіх же бувають дні, коли не хочеться готувати...зовсім...)

Статус теми:
Закрита.