Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

вранці сир(домашній з села:)) з сметаною з фруктами
    обід:помідори+моцарела+базилік і бульйон
    сьогодні на перегляд весільного відео прийде подруга з чоловіком, спочатку думала, що то буде чаювання з солодким, але вирішила, що зроблю салат з креветок,салат балканський (він же той що зверху:girl_haha:) канапки з червоної риби, закуску з ковбаски(назву не згадаю)+маслин+каперсів,нарізка з сиру і "гострої" ковбаски словацької, фруктова нарізка, сирник, морозиво з печивом і усьо мабуть...може до 18 год ще щось надумаю, але сил не дуже маю:sad:

2. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А я для себе варю гречку + чай + грейпфрут. А для коханого на вечерю картоплю з м"ясом.

3. malibu

malibu Well-Known Member

В нас ще є гречка та салатик з бурячків, для малечі зварила овочеву зупку, а як дідуля принесе бульбочку з підвалу, зварю борщику, картопельку пюре та пожарю рибку до вечері. А ще хочу фасольку в томатному соусі. Та наразі це плани :girl_in_dreams:

4. TASJA

TASJA Well-Known Member

А я зараз піду солянку варити, бо після свят м"ясного трохи залишилося, то треба кудись використати

5. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Ми на вихідні готували6 булочки, вареники з картоплею і вареники з солодким сиром, корейську моркву з насінням соняшниковим, мама кишку привезла з села.
    Сьогодні тільки спечу бвнвнові оладки, бо їжі в холодильнику ще на 2-3 дня :girl_smile:

6. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

У нас сьогодні дівочий день. Для мене: яєчня і салат з буряка, на вечерю - йогурт з мюслями, а для малої - супчик, картопля з тушеним м"ясом і ще насмажу яблучних оладків, ну і фрукти, звичайно.

7. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

У нас суп із фрикадельками, цвітна капуста смажена в клярі, запікається картопелька, а на десерт вже чекають на нас оладки з яблучками і сметанкою...:girl_bye2:

8. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

в мене суп з плавлених сирків, на вечерю чоловіку вареники, а я їла салат з шматком відвареного м"яса. Ще зварила кисіль з клюкви...таке то

9. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

поділіться рецептиком:shy:

10. левиця

левиця Well-Known Member

А в нас сьогодні був плов. "Змололи" майже весь, лише трохи на дні залишилось. Тепер завтра знову щось треба придумувати.

11. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

І в нас сьогодні були залишки плову з салаткою з капусти. Завтра буду думати щось нове.

12. mashka

mashka Well-Known Member

Налисники з сиром, борщ зелений, гречка, піца, ще щось мясне треба придумати

13. Gajka

Gajka Well-Known Member

Я сьогодні дома до обіду, мала час зварити зупку. Захотілося ріденького. Ще є грецький салат і вареники з неділі.

14. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Сама звичайна морква по корейськи тільки ще додала пакетик лущеного соняшникового насіння. мені дуже сподобалось!( рецепт самої моркви вичитала на пакеті приправи "морква по-корейськи :girl_cool: )

15. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

в нас, тобто в коханого, на вечерю будуть налисники з медом, а в мене кефір з морквою :)

16. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Пообідали запеченою щукою, до того овочевий салатик і березовий сік...

17. mashka

mashka Well-Known Member

каша пшенична, битки, котлети, салат з пекінки редьки і сметани

18. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

В нас щавлевий борщ, макарони, гуляш, салат з домашнього сиру і черемші і "знамениті" кокосові печенька.

19. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

борщ.макарони.гречка.курка з сметановою підливою.компот,а їсти нема шо.вечером буду стегна запікати і пюре варити..я б острого щось зїла..піци,ходогів..

20. Женічка

Женічка Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.