Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lingerie

Lingerie New Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

На вечерю запечений короп,фарширований яблуком,апельсином і цибулею(в майонезі)-чоловік приготував...смакота...:girl_in_dreams:

2. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

в мене пюре, вперше спробую котлети з сардин (коліжанка хвалила), салат з бурячків і хрону і салат з черемхи

3. mashka

mashka Well-Known Member

котлети з сардин класна штука, я ъх ще пыдтушую з морквою ы цибулькою, а салат з черемхи то як, чи то черемши?

4. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

черемші...то так опечаточка...я збиваю в блендері домашній сир з вершками і сіллю, дрібно ріжу черемшу і салатик готовий)))
    Я теж до котлет дала цибульку і моркву й поставила тушити заливши соусом з води та сметани

5. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

А можна рецепт?
    У нас помідоровий суп, бурий рис з грибами і зеленим горошком, салат із помідорів та огірків, манна запіканка з яблуками і пряники до чаю.

6. Natalya

Natalya Well-Known Member

А де у Вас вже достигли огірки і помідори? ;)
    І я такий салат зробила нині. А ще горохова зупка і гречка.

7. natka75

natka75 Well-Known Member

і я такий хочу салатик, не була на базарі, а вже продається черемша?
    завтра точно куплю)))на сніданок була канапка з сиром голандським, на обід (на роботі)булочка з оселедцем і сирком плавленим, на вечерю тушена кисла капуста з печерицями.мої поїхали вже до бабусі,тому беру тайм-аут з готуванням для себе одної...

8. Lingerie

Lingerie New Member

А у нас на сніданок теж салат з черемші(але з зелен.цибулькою,перепел.яйцями і сметаною),і ще рисово-гречана каша:girl_blum:

9. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

На базарі :girl_wink:

10. mashka

mashka Well-Known Member

Маємо сьогодні піцу, суп гречаний, тушену квасолю, відварену броколі, запіканку сирну.

11. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Сьогодні зранку були пальчики картопляні, а на вечір може зрази з картоплі без начинки посмажу, або з кукуродзою маринованою всередині. цікаво як воно буде!!

12. Natinka

Natinka New Member

А в нас сьогодні на сніданок була вівсянка з родзинками, на обід зупка з фасолькою. А на вечерю буде щось картопляне, чи деруни, чи запечена. І шуба є зроблена.

13. Logos

Logos Member

В нас сьогодні зелений борщик, а на вечерю зроблю оселедець з запеченою картопелькою

Останнє редагування: 1 Квітень 2010
  14. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

а в мене грибна юшка, печена картопля, купована скумбрія, салат з фасолі та тушеної моркви, і до картоплі соус з черемхи, сиру та сметани

15. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Ми вчора експериментували- вперше самі солили мороженого оселедця, ніби засолився вже, але я така боягузка, не попробувала ще. А їли ми сьогодні овочевий суп, смажену картоплю і запивали молочком. А ще сьогодні наробила голубців з картоплею і гречкою. Завтра готуватиму салатики на свята і ще мабуть баняк голубців для тата і братів зроблю в село.

16. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Я вже з самого ранку на ногах, вчора поставила на ніч холодець , сьогодні розлила по тарілках, вже зробила вафельні рулети з галяреткою, зараз поснідаю і буду готувати все для салатів...

17. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Снідали сиром з редискою та зеленню, на обід є щавлева зупка і налисники з тушеною капустою

18. billuy

billuy New Member

а я сьогодні з будуна надумав в перше в житті зробити морозиво. клас! я сам в захваті. магазинне віддихає. все зжерли на ура!
    пи.си. фото на жаль не вспів зробити:girl_cray:

19. Текіла

Текіла Well-Known Member

У мене сьогодні на вечерю яблука) Розгрузка після свят.
    А у чоловіка вже що знайде в холодильнику, на вибір...холодець, олів"є, зупка

---------- Додано в 15:48 ---------- Попередній допис був написаний в 15:46 ----------

і мені відразу захотілося грибної юшки і редиски :girl_in_dreams:
    Треба буде на днях приготувати. З грибною юшкою то звичайно буде проблематично...а от салатик з редиски зроблю)

20. Nata

Nata Well-Known Member

А у мене вже і на обід :):):) А на вечерю ще буде кефір, для решти - повний холодильник.

Статус теми:
Закрита.