Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

оладки з яблуками і корицею, капуснячок, гуляш з соєвих биточків(ну люблю я ту хімію) рисові зрази

2. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

Роблю пельмені,а оскільки малий спить пришлось вручну((((

3. Ann

Ann New Member

Борщ польський, котлетки з пюрешкою)))
    А я вже давно пельмені не робила)))

4. Kasia

Kasia Well-Known Member

юшка рибна, голубці з рисом і грибами, піца з крабами і оливками, курячі тефтелі і мясна піца ( не мені), салат з редьки

5. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

Давно сюди не писала. Планую на вечерю теж піццу зробити. Зранку зварила малій кашку рисову,то всі поїли. Ще зі вчора є картопляне пюре і тушена капуста.

6. Nata

Nata Well-Known Member

В Фуршеті, але вона не дуже добра :) тому й маринувала.
    Нині цибуляний пиріг, зупка з гречкою, кукурудзяна каша з бринзою, салат з капусти.

7. natorella

natorella Well-Known Member

оххх - а я розсольнику так давно хотіла - і є. зараз малий встане - будемо куштувати
    а на вечерю нас зі свекрухою - фасолька шпарагова варена+смажена в сухарях з часничком. мммммммммммм

8. Ірена

Ірена Well-Known Member

гречаники, компот із сушені і ... все. чоловіка нема вдома, то я і не переробляюся:girl_cool:

9. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Я сьогодні порядна галицька господиня: зварила суп (овочевий з горошком зеленим і капустою), наліпила вареників (з картоплею і сиром). Правда, на десерт нічого не зробила, ми тільки сьогодні доїли печиво.

10. DoroshLida

DoroshLida New Member

Ой,мені інколи та кухня так набридає....але їсти треба щось готувати і коли в тебе підростає маленький гурман!Вчора готувала бульйон,отже перше вже є!А сьогодні фантазія віддихає...Але треба щось-от я і зробила картоплю-пюре,і посмажила курячі відбивні!СМАЧНОГО!!!

11. Afalina

Afalina New Member

Вечеряли картоплю п"юре з рибними котлетами, і лечо(закрутка) смачно:girl_smile:

12. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Вчора варила пісний борщ і смажила своїм деруни. Нині чоловік нам насмажив грибів з цибулькою і морквою і зварив макарони. Доїли вже кексик отже я спекла новий: яблучно-медовий

Останнє редагування: 21 Лютий 2010
  13. billuy

billuy New Member

поки жінка з дітьми тішилися снігом, я начарував щось таке:girl_crazy:
    (це свинна голяшка в пиві з картоплею)

14. Virginia

Virginia Well-Known Member

Ми сьогодні пекли а потім тушили качку з картоплею на гарнір і з суперовим легеньким салатиком з пекінської капусти та апельсинів. Спекли кольоровий кекс і ще бабця рогаликів з варенням передала..... насолоджуємся:girl_in_love:

15. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

Я наварила баняк плову,росолу з макароном,і зробила салат з бурячків.

16. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

А я запекла картоплю з морквою, цибулькою, грибочками, кукурудзою і м"ясом під майонезно-сирним соусом (любимо ми з чоловіком отакі мішанки, а ще й смачні які вони :girl_in_love:) І компотик із замороженої ожини.

17. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Нині зробила салатку з барабольки і фасолі, а також зварила спіральки-клюсочки з гошоком. Мням!
    Домашні їли мясо, макаран, смажені гриби і доїдали пляцок на майонезі і схрумали половину мого яблучно-медового кексика.

Ось мої спіральки:

18. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Я вчора витягнула курку з морозилки (домашню колись свекруха передала),вона мені трошки розтанула до вечора, я її на запчастини розібрала, спинку залишила на бульйон, а все решту на малі кусочки порізала і сьогодні зтушила. Такий смачний соус вийшов- той бульйон, що в ньому тушилась курка (з цибулькою, перчиком, сіллю )+ сметанка+ трошки муки+ паприка солодка трошки+ сушені травички (я мала базилік і тім"ян)+ долька часничку... ПАхне!!! А смачно як!!! Ще зварила пшеничну кашу. Відкрили помідорчики мариновані. А суп маємо овочевий з суботи.

19. lerucha

lerucha Member

зроблю сьогодні коханому смачненький сюрпризик (свято ж) салатик з кальмарів на вечерю:girl_in_dreams:

20. Viktorina

Viktorina New Member

Сьогодні борщ червоний з пампушками і гречка з підливкою грибною, вінігрет, компот із сушки.
    Я не дуже люблю готувати, хоча всі хто куштував мої страви, з"їдають все і просять добавки, і це мені додає наснаги готувати .Бо ніщо не може додати настрою :girl_blum:жінці ,коли її їжу їдять із задоволенням , а ще, як хвалить коханий і не вередує то вдвічі приємно.:girl_curtsey:

Статус теми:
Закрита.