Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

лазанью зробила, салатик з тунця і помідорів, помідорова зупка...

2. bora

bora Well-Known Member

Останнім часом бачу супермаркети значно попіднімали ціни на тісто. Де його купувала, Мавпусику?

3. veronka

veronka зла друзя

а я планую піццу приготувати, от тільки з гостей додому зберуся:girl_in_dreams:

4. Kasia

Kasia Well-Known Member

зупка з печерицями ( доливаю вершків, якась така смачнюща виходить), курка в сметані, пюре, солодка гарбузова каша за переписом Ольги.

5. Lerusja

Lerusja Member

А я сьогодня тішу чоловіка його улюбленою "корисною" стравою-лаваш з мясом ,пекін.капустою,кваш.огірочками,кетчупом і т.д.
    Дітям смажила млинці і вони їх макають у підсолені яічка,які напівзварені я розколотила в тарілочці.Дуже просто і смачно!

6. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Юля, в мене з цим не проблема....мама регулярно постачає з Італії..

7. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

Вчора готувала овочевий суп та рис з креветками ( пропробувала його перший раз готувати :girl_curtsey:), сьогодні планую ще салатик зробити з пекінської капусти

8. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

У нас сьогодні грибний супчик, лазанья, салат мімоза, тушені курячі стегенця і компот із сухофруктів.

9. anka

anka Well-Known Member

а я подивилась як сусіди масляну святкують, буду пекти млинчики. тобто на вечерю налиснички з індичатиною, до чаю- солодкі з медом:) В минулому році знайшла гарний рецепт російських дріжджових млинців. Матиму натхнення- і їх спечу.

10. Nata

Nata Well-Known Member

І я хочу :) але вже зранку напечу. Сьогодні у нас росіл, запіканка з картоплі і олів"є (на замовлення малят).

11. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я нині постила, тобто нічого особливого не їла бо доїдала свій пляцок з яблуками і пивом, який не дуже вдався бо я карамель недоварила. Але нині від того що невдалось вже сліду нема, той не нервує. Я його в суботу спекла, разом з пляцком з горіхами і згущеним молоком і кількома рогаликами.

Вчора варила курячий сос і мяту бульбочку. Нині нічого, окрім як пачку клюсок для дітей яку вони вправно схрумали. Узясь! Цілу пачку!

12. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

в нас курятина з томатом і кукурудзою і кускус (абажаю- для таких лінивих як я :)) , салат з пекінки і спечу тістка вівсяні (дорвалася до сайту mojewypieki (Дано, дякую :)))
    на вечір може зроблю котлети з курки , краб палок та твердого сиру - вчора робила -- чоловік зужер всі!!!!!:girl_crazy:(може голодний був :))

13. Anaid

Anaid New Member

Мені з полювання чоловік привіз зайця,от предивлялась по інтернету що то з нього можна приготувати.Може хтось готував,якє то на смак?:girl_spruce_up:

14. Kasia

Kasia Well-Known Member

таке як крілик.особливо не відрізняється. хіба що темніше.

15. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

дуууууууууууууууууууууууужееееее смачне!
    Їла кілька разів тушеного зі сметанкою, мені подобається.
    Щоб не офтопити. Давно не їли макаронів, наварила звичайних ріжків, маємо ще вчорашні свинні котлети, зробила салатик (пекінська капуста+кукурудза+гол. сир+ковбаска+цибулька) і компот з яблук. На десерт аж забагато всього: ввечері спекла вишневий кекс, а зранку свекор приніс пряників, видно і мені і свекрусі захотілося ввечері пекти щось, ото здійснили обмін 50:50 і маємо десерт в асортименті :)

Останнє редагування: 9 Лютий 2010
  16. Дана

Дана Well-Known Member

В мене були такі плани на масляну - а пришла вона, нуль бажання, а рецептів млинців поназнаходила купу, ех:girl_cray:
    Ми також давно не їли макаронів, маємо макарони по флотськи, тушковану капусту з печерицями, розсіл з курки і цибуляний пиріг.Без десерту:girl_mad:

17. olena

olena New Member

А в нас сьогодні зупка з курочкою,тушена бульба,котлетки,рис і тушене м'яско,а на десерт печу мурашник.

18. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

19. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я страшенно хочу налисників з капустою, а мій чоловік мене висміяв що такої страви ніхто не готує і щоб я дурниць не говорила.

20. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.