Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nata

Nata Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

Борщик, відро котлет, тушкована капуста, гречана каша, компот із сушки. Завтра в мене від кухні вихідний :)

2. Dana K

Dana K Well-Known Member

А я ніяк не змушу себе готувати за рецептом...:girl_spruce_up:
    Все бавлюсь в експерименти ... :girl_cool: і нинішій був вдалий. правда, то було зовсім просто -- картопелька зі шпондерм. Правда. смачно пахло на всю хату :girl_in_dreams:. ну, і вже ніц нема:confused:

3. Knopka

Knopka Well-Known Member

В мене розсольник, гречка, запечена рибка, бурячки з хроном і узвар...

4. Ірка-Шкірка

Ірка-Шкірка Well-Known Member

Lerucha, розкажіть, яку рибку і як запікали, і ще детально - про брокколі в соєвому соусі? Я б завтра таке зготувала :)

А я сьогодні нічого не готуватиму, хіба салат з язика, бо все зробили вчора: налисники з мняском, налисники з яблуками, печінку насмажила, і хлібчик спекла :) домашні не можуть натішитись, що в мене такий кулінарний бум...

А, і ще зробила сьогодні домашній майонез, вийшов кльовий! :) (цікаво, що чоловік скаже, він фанат майонезу... певно, скритикує :/ бо смак таки відрізняється від магазинного, хоч і добрий!)

5. kati

kati Well-Known Member

В нас плов , грецький салат, на перше бонський супчик( це моя мала на дієті на цьому супі , а він мені так засмакував що сама вже вдруге за цей тиждень варю).

6. Лянка

Лянка Well-Known Member

А в мене борщик з варениками. На десерт сливовий пиріг.

7. natka75

natka75 Well-Known Member

це щось дієтичне?напиши рецептик.

у нас горохова зупка(доїдаємо), ввечері зварю бульйон, є гречка відварена, м"ясна підлива, планую насмажити рибки і зробити бурячки.

8. Elichka

Elichka New Member

Підкажіть будь-ласка як ви робите домашній майонез...Послідовність мене цікавить. Бо я раз робила, і мені не вдався :girl_sad:

9. kati

kati Well-Known Member

ага це типу дієтичний суп, який вариться на цибулевому бульоні.

я ще правда дала жменьку пшонки. Досить нічогенький легенький супчик

10. Дана

Дана Well-Known Member

Вчора наварила-на сьогодні смачну овочеву зупку з фрикадельками, котлети, налисники, і паштет з фасолі та грибів.
    я також люблю, навіть не для дієти - мені він просто так смакує:girl_smile:

11. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Я сьогодні напекла слойок з яблуками трошки і трошки з повидлом. Дітям насмажила морквяних котлеток (рецепт в неті знайшла, вийшло досить смачно, швидко і дешево). А чоловік захотів курочку гриль, то ми собі на обід зробили таке свято. Завтра хочу супчик з фрикадельками зварити і капусту зтушу свіжу з томатом.

12. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

А я сьогодні готувала: каша пшенична, тефтелі, смажена курочка, сирки терті з часничком, а на вечір смажена картопелька і оселедець, а для синочка тушкована риба з цибулькою і морквою. :girl_bye2:

13. Nata

Nata Well-Known Member

Обіцяла нині до кухні не ступати, але так мені сирної запіканочки захотілося :) Смачнющаааа ми з малим вже доїдаємо :)

14. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

На обід просто і банально - бульйон - його Данилко накраще їсть. А тепер чаклую над піцою.

15. Ірка-Шкірка

Я взяла одне ціле куряче яйце, пів ч.л.цукру, пів ч.л.солі, пів ст.л.гірчиці, збила все блендером в високій чаші (але не вінчиком, а саме насадкою для приготування пюре). Збивала 1 хв. Тоді, не перестаючи збивати, тоненькою цівкою потрошки влила олію, взяла рафіновану оливкову напів з рафінованою соняшниковою. Олії десь 150 грам пішло. Збилось до густоти. А тоді ще додала 1 ложку лимонного соку, і ще раз збила. Загус добре. Всі складові були кімнатної температури... Спробуйте! Мене за цим рецептом коліжанка навчила готувати, в неї теж вийшов.

16. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Героїня!!!!!:girl_claping: Я б стіко не потрафила....

17. Leila

Leila Well-Known Member

а яку саме гірчицю купуєте до майонезу? і яку саме ложку чайну чи столову лимонного соку?

18. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а в мене сьогодні свято! чоловік посмажив стейки з лосося + лимончик, а я швиденько балтійський салатик зварганила (моцарела+помідори+базилік) + вино

19. Ірка-Шкірка

Я сьогодні робила майонез вперше, тому дала гірчицю ту, що була в хаті - Козацька якась. А лимонного соку в рецепті написано 1 столова ложка, або можна замінити оцтом. А я витиснула на око.
    Я ще коли зробила майонез, дала туди 1 маленький зубчик часнику. Він так запасував до салату, який я робила. Але то не до всякого салату піде, певно...

20. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Я сьогодні буду тушити кролика в сметанці, зварю картопельки , є супчик овочевий, а салат буде із моркви і часничку:girl_bye2:.

Статус теми:
Закрита.