Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nata

Nata Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

Росіл, налисники з м"ясом, дітям кашка і не готую ніц більше, завтра сачкую від кухні: ідемо на гостину (а діти з бабусею, нехай їх годує :))

2. Alias

Alias Well-Known Member

Борщ, каша гречана, камуста тушена з м"ясом, компот, бабка з макаронів і яблук.

3. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

сьогодні нічого не варю... Обідали ще помідоровою зупкою, крабовим салатиком і чоловік захотів домашні хот-доги з усім-усім... то зробив собі і мені...ха-ха, зараз п"ю чай...шкода яблучний пиріг вже з"їли (вчора спекла мабуть замаленький).

4. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

на сніданок манна каша, обід-вчорашній розсольник на вечерю чанахи для мужа і шматок бринзи з кружкою гарячого какао для мене)))

5. Anaid

Anaid New Member

Бульон курячій,налисники з сиром та пиріжки з м"ясом.

6. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а моя бабця приготувала мнєско в сосику і грибну зупку :girl_in_love:

7. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я втушила капусту, морожені овочі (горошок, фасоля і морква), зварила гречку і клюски/макарони і доїли тушене мяско.

8. rysaj

rysaj New Member

У нас вчора був ось такий тортик і сьогодні залишився на сніданок до кавусі :girl_curtsey:

9. Дана

Дана Well-Known Member

Я учора згадала недільне меню свого дитинства, курка на банці + печена картопля з майонезом та часником, запах був на весь під'їзд - така смакота :girl_in_love:, до того придумала салат з капустою, а на десерт подружка принесла пляцок "варіант Спартака" то ще сьогодні до кавусі мала.

10. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

Салат олівє та салат з куркою і грибами, також маю холодець ( мама дала ), ще трошки п"яної вишні залишилось до кави,голубці, сьогодні думаю ще зелений борщ зварити:girl_in_dreams:

11. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А ми варили борщ + картопелька з курячими сердечками

12. Oriana

Oriana Well-Known Member

Гороховий супчик, Ще вчора насмажила баняк чебуреків ( такі смачнющі вийшли! чоловік неміг ними наїстися:girl_haha:), то нині доїдаємо. Потім зроблю плов і салатик з корейської моркви, а на десерт зроблю " картошку":)

13. Nata

Nata Well-Known Member

Росіл, пиріжки з м"ясом, відварила рис і сиджу над ним, думаю :):):) певно натру зараз моркви з цибулею, потушкую і будуть їсти. Салат буде із тунцем і яйком.

14. Нифка

Нифка Well-Known Member

зварила овочеву зупу, плов ( на три дні хватить), ще маю мясо замареноване- пізніше запечу в духовці, і якщо все піде як планую,то зроблю булочки печені з шоколадом

15. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

А я пельмені наробила ....і от зараз думаю що на перше приготувати??????

16. ірен

ірен Well-Known Member

А у нас борщ,відбивні,налесники з м"ясом і картопля варена.

17. malibu

malibu Well-Known Member

а я варю зупку з макаронами (давно не було), ще є трохи салату олівє, холодець. а от що на друге ще не придумала.

18. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

зупу з пельменями:girl_haha::girl_haha:

Я щойно збудилась, але вже зужерла запакувала в себе три булочки з корицею, що вчора напекла. Правда вони вийшли кривульки :girl_cray: але на смаку то не відобразилось. :girl_cool:
    Чоловік снідав манною кашою з трускавковою мармолядою, а діти снідали яєчком.:girl_flirt:

19. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Сьогодні мені щось запахло палюшками зі сметаною. Намісила, наварила, наїлися... :) Ще малишкам компотик зварила з яблук...

20. lerucha

lerucha Member

У нас пюре з запеченою рибкою і смажена брокколі в соєвому соусі. (вичитала в рецептах від Бурди, що в пюре додають варену селеру, дійсно смачненьке вийшло):girl_claping:

Статус теми:
Закрита.