Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. тигрица

тигрица Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

А в мене: котлети, рис, яблучний пиріг ще є від учора, помідори з банки і компот з сушки.

2. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

зварила борщ,гречку з помідорами.ще доїли вчорашні вареники.і все

3. Iskra

Iskra Well-Known Member

іду я смажити рибку, тушити кролика і до того зроблю картопляне пюре :girl_smile:а ще, мо', салатик овочевий, або ж відкрию якісь закруточки...

4. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

В нас сьогодні з коханим пивна вечірка-пиво, само собою,салатик з фасольки і оселедця,сухарики саморобні з соусом з фети,креветки,відварені з помідорками,паприкою,лимоном,і спеціями .

5. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Черепашко, а як той соус робити?
    І щоб не офтопити нині маю супчик з брюсельки (ну люблю я її), плов і піццу з сиром і ковбаскою

6. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

а ми нині ласували макаронами з домашнім сиром, а потім повечеряли рагу з картоплі, телятинки, овочів... мммм...як смачно було, потім знов буде мені всього забагто;) і так кожні вихідні

7. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ви не думайте я не лінива просто не завжди виходить зайти і написати. Нині я приготувала лишень салатку з залишків копченої курки і вареної бараболі, то вийшла салатка на швидку руку на сніданок. Ми ще доїдаємо рештки з «вісіля» в суботу. Доїли росіл, мяско в ґоґодзах і олів*є. Бо решти вже ніч нема. Ще тілько жевріє один кавальчик пляцка який муж, напевне, оприходує як прийде домів.

А в суботу в нас було трошки їдзеня:
    олів*є, салата «Мімоза», «Ананас», оселедці на бараболі, свіжі овочі, салатка з броколі, салатка з селери, два полумиски ковбас, шинки і кабаноси (тобто мисливські ковбаски), сир з часником.
    На гаряче був недосолений росіл з кракерсами, мята бульбочка, мариновані патісони (гадость ще та, якби знала то б з банькою викинула), мяско під ґоґодзами і шашлик.
    На солодке: чеколядовий торт «Фрак», пляцок з яблуками і черешнями (з кісточками:girl_haha:), пляцок «Місь», андрути і сирнички (моя гостя мені напекла).
    Здається все... якщо що забула то питайте в Дейзі. Ще мали бути канапки з червоною рибою але вже не встигла, то зроблю своїм завтра.

І то все поїли. Нам майже ніч не лишилось. Файно мати повну хату гостей.

А на завтра планую засмажити печінку і зробити налисники з куркою з росолу.:girl_cool:

8. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

А я вчора зварила грибну юшку і салат з "яськів" з тушеною морквою цибулею і часничком (дуже смачний) вчора доїдали плов, а на нинішню вечерю я в роздумах...певне буде пюре і котлети

9. olya_d

olya_d Well-Known Member

В мене теж троха було: салатик з язика, салатик з курки, яблук і апельсинок, ковбаски-овочі-сир і т.п, фаршировані печериці, печінка тушена, фаршировані яблука (чоловік робив, вийшли смачніші, ніж в мене), фаршировані курячі четвертинки, ще мали бути бульба з грибною підливкою і свинина, але до того не дойшло :) На десерт спекла файного сирника (до частини сиру додала топленого шоколаду і виклала в форму полосками вперемішку з білим сиром), фрукти і зробила молочно-бананові коктейлі

А можна рецептик?
    і такий рецептик теж би хотілось

10. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

11. natka75

natka75 Well-Known Member

у нас на перше - капусняк, є макарони з м"ясною підливою,вареники мамині, пляцок з яблук, компот, на вечір зроблю салатик з пекінської капусти і бурячки з хріном(цвіклі).

12. Vendy

Vendy Active Member

мені подобається картопля запечена
    відварену картоплю викласти у форму
    майонез, сметану перемішати зі спеціями(майоран, до картоплі) і полити цим картоплю, затерти сиром твердим
    до картоплі можна додати шампіньйони і курку варену
    запікати в духовці 20-30 хв

13. Chereshka

Chereshka New Member

запекла картоплю з часником, та й стушила стегна курячі, а і суп гречаний, всі мої аж сміються, кажуть як я готую то точно має бути щось з гречкою. на десерт- куплене печеня в магазині та чай кава.

14. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я в дівчат тут з сусіднього форуму знайшла, бо страшенно люблю ріжні пляцки.
    Там основа бисквітна, маса заварна з маком а зверху викладається зефір і поливається помадкою. Напишу перепис в переписи.

А щоб не офтопити то я нині зварила дітискам сосиски і макарони, а чоловікові насмажила печінки і втушили решту мяска з шашликів з бульбою.

15. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

зварила жаркоє, так втішилася,бо думала що на два дні стане-та де там -вже нема!:girl_cray:
    ще пекла пляцок з яблуками і сливами-трошки не то-але маємо то шо маємо!:girl_bye2:

16. Kasia

Kasia Well-Known Member

капусняк, тушковане філе курки з овочами, пшоняна каша, вінегрет

17. Iskra

Iskra Well-Known Member

зупка фасольова, гречка, відбивні, салатик овочевий, сирник, политий товстезним слоєм шоколаду:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

18. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

ліниві вареники від Наї, макарони по-флотськи, салат з порею, смажений мозок. Ввечері варитиму суп на завтра

19. Angel

Angel Well-Known Member

капусняк, спагетті+соус( курка,гриби,цибулька,кетчуп і трошки сметани)+ затертий тв. сир.

20. Nata

Nata Well-Known Member

Росіл, налисники, риба печена з овочами, картопяне пюре.

Статус теми:
Закрита.