Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

В нас сьогодні харчо у власній версії, куряче філе з грибами та овочами а також вже відварила печінка та овочі на паштетик за рецептом Каті:)
    Завтра тоненькі млинці збираюся робити і печіночкою перемащувати.

П.С. будь ласочка, поділіться перевіреним точни рецептом тіста на млинці тоненькі. В мене ще жодного разу добрі не виходили:sad:

2. natorella

natorella Well-Known Member

назва - яблучний пиріг від Оленкастар
    дууууууууууже смачний
    рецепт куда писати?

3. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Ааааааа, Бора повернулась :girl_crazy::girl_crazy:

Жєби не офтоп.

Ще не знаю, що. Але з мнєска щось дома точно приготовано.

4. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

де хоч тіко потім лінк цьоці скинь. І щоб не офтопити в мене на вечір буде салат з бурячка і книдлі

5. malibu

malibu Well-Known Member

Варю бульйон з бабциного когутика до нього зварю макарон, гречка, мясна підлива, салатик з капусти. Ще маю кусок пляцка на десерт.

6. natorella

natorella Well-Known Member

зробила
    мені дужее він подобається
    смачного

7. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Ну дякую!!!!!!!!!!!!! Слина на клаву капає но нічо я терпляча.

8. Ніка

Ніка Well-Known Member

а ще з Натореллою сьогодні плов готували!!! :)
    щось ту страву ніколи не готувала (бо в дитинстві не дуже любила), то Наторелла майстер-клас робила! ;)
    вийшло просто суперсько!!!
    зараз муж язика проковтне! ги-ги...
    Натореллі ріспект і уважуха!

9. Kalina

Kalina Active Member

Всім смачного, а в мене сьогодні розгузочний день, цілий день гамаю яблука)

10. loreniya

loreniya Well-Known Member

в мене сьогодні такий момент що з повного холодильника лишились всякі обгризки - кусок творогу, один помідор, пару перців, кусок гарбуза, пару яблук і кисле молоко. То мудрую як то все використати - щоб площу звільнити. :girl_haha:
    Буде мабуть картопляна запіканка мого тата - картопля пошаткована на шатківничці на плястерочки, її на пательню + трошки олії - картопля в шар десь 5 см, всередині картоплі шар цибулі - 1 цибуля середня. Та паляниця на малому вогні смажиться на одну сторну, коли буде рум"яна скоринка то всякими хитрими маніпуляціями перевертається на другу, як маніпуляцій не хочеться то розрізається на чвертки і просто перевертається і стулюється докупи - для красоти. Солиться зверху і знизу, можна ще трошки на цибулю всередині. Виходить всередині дуже смачна тушена картопелька - пісна до речі.
    До того буде в горнятку кисле молоко і поливка сир+сметана+цибуля+часник+помідор+перець +сіль - перетерте в масу на комбайні.
    лишається гарбуз і яблука - по їдеї з них пасувало б зробити десертик - пляцків з яблук вже стільки наробила цього року що вже і не тягне та і гарбуза притулити кудись тре...

11. Лянка

Лянка Well-Known Member

Я сьогодні запікаю лапки до картопляного пюре і роблю швиденький салатик з помідорів, голандського сиру і крекеру.

12. Ніка

Ніка Well-Known Member

а я от вчора спекла кекса! ну просто нереальна смакота!!!
    (і хай всі калорії йдуть в цицьки!!!) :)
    ось похвалюсь -
    [​IMG] [​IMG]

13. Alias

Alias Well-Known Member

А я сьогодні салатик зробила " из того что было", вийшов смачний.Отже..шмат пекінської капусти, перець болгарський, огірок свіжий, банка кукурудзи, майже засушений шматочок бекону.Все це богатство порізала і полила залишками майонезу з о% йогуртом Галичина.Смааачнооо!

14. kati

kati Well-Known Member

насмажили зранку налисників з м"ясом, треба зварити борщик( щось лінь троха), є вчорашнє картрпляне пюре і залишки котлет- на вечір буде запіканка і ще зробила буженину від Дани( це доречі вже вдруге) малий уплітає таке мяско за обидві щоки

15. loreniya

loreniya Well-Known Member

дійсно не реальна красота! як в журналі!!! може поділитесь рецептом?

16. Яруська

Яруська Well-Known Member

Маю настрій зготувати чанахи! Фасолька вже вариться, а ще певно булочок з часничком зварганю. Тільки треба вийти за дріжджами, а не хочеться:girl_haha:

17. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Не втрималась щоб не поділитися. Дуже вже тематична вечеря в нас сьогодні:girl_haha:: м'яско запечене шпіговане часничком, рататуй овочевий затертий часничком, салатик з бриндзою помідорами базиліком і часничком на тарілочці ще зубці часничку - "на зуб". Чайочок з малини і меліси з лимонним кексом - на дЕсерт.:girl_wink:
    Ми просто так грипі не здамося:girl_blum:

18. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

І в нас.Картопля по-селянськи з часниково-сметанним соусом, салат з бурячком і часничком, сирні рафаелки з часничком, квашені огірки з цибулею і оселедцем, часник і цибуля на зуб і котлети политі часником з олією

19. Яруська

Яруська Well-Known Member

То точно!
    В нас теж тематична. Чанахи зварені, до них наспажені пампушки з цибулею-порей і политі часником. І ще ми зробили власноручно МЕДОВУХУ з червоним перцем!
    Всьо, зараз будем лікуватись:rus::rus::dance:

20. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Швиденько рецептуру НЕГАЙНО

Статус теми:
Закрита.