Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. La esposa

La esposa Moderator

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

А мені вчора моє сонечко заявило: "Та досить вже готувати!!!! Ще то всьо треба поз"їдати!" Я так тішилася, тим більше вчора себе дууууууже погано чула, то ми вчора доїдали розсіл, мусіли подоїдати, бо сьогодні піст, ще залишився салат-"бейжа", грінки, ще мусіли відкрити банку маринованого перцю, бо погано закрутили, ще маємо солені слойки, салатик з морквочки, і ще бульбочки зварю... певно, з голоду не згинемо :)

• Подобається Подобається x 1
  2. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

З цього моменту будь ласка докладніше

• Подобається Подобається x 2
  3. Ольга

Ольга Well-Known Member

а ми щойно зїли форель, яку зробив мій муж - завернена в листя винограду, а всередині суміш масло, розмарин зелений, лимон і часник....--> на гриль!
    неймовірний смак!!!

• Подобається Подобається x 10
  4. La esposa

La esposa Moderator

То найпростіший салат, який ми робимо в піст. В ідеалі має бути так: всі інгредієнти викладаються "квіточкою" в тарілці, по центру - чіпси чи сухарики. В окремому соуснику має бути майонез з часником, і при гостях то всьо перемішується. Для себе робимо простіше - змішуємо все наперед в мисці, а сухарики і майонез дає кожен собі.

Туди йде таке: (що можна, нарізаємо кубиками)

- бурячок
    - картопля
    - морква
    - кукурудза
    - горошок
    - цибулька
    - яйко
    - мариновані огірочки

ще можна дати шиночку, салату виходить багато, і він смачний :)

• Подобається Подобається x 2
  5. Дана

Дана Well-Known Member

я собі представляю ту смакоту:girl_in_dreams::girl_in_love:
    А я на вихідні булла така господинька що просто всі гроші.
    Наварила, нажарила, наморозила. Тепер вам похвалюся у нас був

Гарбузяний суп з куркою і копченим сиром.
    Крила курячі в малиновому маринаді
    Вороні бог послав кусочок сиру - а мені більше двох кілограмів , і от куди я його пристроїла:
    Налисники на кефірі з сирково-ананасовою начинкою(то на конкурс, зараз виставлю)

Касіні сирні бублики в виді пампушків.
    Сиркове морозиво з лісовими ягодами
    Во, і як я не старалася на сьогодні залишилося 2 налисника і три пампушка, ой і ще грудка морозива:girl_sad::girl_crazy:

• Подобається Подобається x 15
  6. Kasia

Kasia Well-Known Member

певно треба допомогти згамцяти...

• Подобається Подобається x 3
  7. Дана

Дана Well-Known Member

Та якраз помічників було купа:girl_crazy:, я надіялася що залишиться більше хоча б до вівторка, а сьогодні треба починати все спочатку перше, друге і десерт.:girl_in_dreams:

8. loreniya

loreniya Well-Known Member

а я сьогодні роблю любиме блюдо свого чоловіка /не знаю впринципі жодного мужчини який би його не полюбив з першого разу/
    картопляна запіканка
    картопля /велика/ - почистити, порізати плястерками по 5-7 мм, приблизно 10 шт
    цибуля - почистити, порізати плястерками 3-5 мм, приблизно 5 середніх цибулин
    м"ясо - найкраще свинина, але сьогодні телятина, а можна і ковбаску чи сосиски. - приблизно 500-700 г - порізати кусочками на свій розсуд.
    в грубу кастрюлю /чугунку, гусятницю.../ викладаєм шарами - шар картоплі, шар м"яска, шар цибульки - кожен шар поливаєм нежирним майонезом /зрізати кутик - як на хот-догах майонез поливають/ і кетчупом - брати рідкий бо легше полити. і так стільки шарів скільки влізе в кастрюлю, верхній шар обов"язково картопля. Якщо є сир то ще можна сир зверху на той картопляний шар. накрити кришкою і в духовку. ставити в холодну хай все разом з духовкою нагрівається помалу. Лишити десь на 2 год. готовність провірити ножем - має легко проколоти всі шари аж до дна. Якщо є сир то останні 15 хв без кришки пекти - для скоринки.
    Виходить багато і смачно + ситно.
    приготування разом з чищенням і нарізанням 25-30 хв і за той час маєм м"ясо з гарніром і з підливкою

• Подобається Подобається x 9
  9. Tanuchka

Tanuchka Well-Known Member

Дана Поділіться рецептом, як то варити?
    В мене в меню сплошна гарбузова каша та печений гарбуз, а от супа не їла..
    наперед дякую.

10. Дана

Дана Well-Known Member

11. malibu

malibu Well-Known Member

А в нас сьогодні, горохова зупа (замовлення чоловіка), печені пироги. Ще йду зроблю котлеток та зварю картоплі.

• Подобається Подобається x 1
  12. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я нині трошки поралась на кухні, то зварила плов (якого не стало за 20 хвилин), борщ і втушила курячу грудинку з грибами в рожевому соусі (помідор+сметана).
    Зараз іду перебирати гриби. Тато їздили до лісу і назбирали трохи підпеньок і печериць. Буду мати трохи роботи.

• Подобається Подобається x 10
  13. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

з села передали курочку тож зварила бульйончик, рулетики з баклажанів з часничком, кропом і сиром сулугуні, відбивні з помідорами, грибами і сиром...і доробляю різотто...

• Подобається Подобається x 5
  14. Kasia

Kasia Well-Known Member

напекла млинці. начинка- печінковий домашній паштет .ням.

• Подобається Подобається x 7
  15. La esposa

La esposa Moderator

А я сьогодні несподівано придумала смачненький рецептик: спочатку хотіла просто зварити бульбочки. Потім передумала, начистила більше, порізала, склала в великий чавун і залила водою. За той час посмажила на пательні кусочки курки з помідорами, помідорів дала багато. А потім зцідила половину води з бульби, і вкинула туди курку з юшкою. І доготувала зі спеціями. Така смакота вийшла...

• Подобається Подобається x 6
  16. Рибка

Рибка Well-Known Member

А я зварила рис з овочами, запекла в духовці реберця ( води не було, то тре було шось таке економне на воду готувати :)), салат з помідорів.

17. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Суп з фрикадельками, фаршировані перчики і оладки з яблуками

• Подобається Подобається x 7
  18. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я на сніданок дітискам наробила млинців/оладків а на обід маю борщик вчорашній. Може їм ще бульбочки насмажу.

• Подобається Подобається x 5
  19. Angel

Angel Well-Known Member

і я от тільки присіла.... зварила зупку з грибів,п*юре з грибною підливою і відбивні,смакотіщщща!:girl_in_love:

20. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ЗУПКА ЩАВЛЕВА, ГРЕЧКА З ТЕФТЕЛЬКАМИ, 2 ВІДКРИТИХ БАНКИ ОГІРКІВ І ПОМІДОРІВ,.. КАСИН ПЛЯЦОК З ЯБЛУК..І ТО СТІЛЬКИ СИЛ В МЕНЕ ЗАБРАЛО..НАВІТЬ НЕ УЯВЛЯЄТЕ..ЛЕДАЧА Я...

• Подобається Подобається x 11
Статус теми:
Закрита.