Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. kati

    kati Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    висша математика...............
     
    • Подобається Подобається x 2
  2. kitka

    kitka Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    Ну,...я ти кажу,...причом рушничок має залишитися на столі, а не загорнутися в штрудель, о:girl_in_dreams:!
     
    • Подобається Подобається x 7
  3. Яруська

    Яруська Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    Це що вчора був масовий псіхоз?!:D:D
     
    • Подобається Подобається x 2
  4. Zlju4ka

    Zlju4ka Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    Я теж то вчора зауважила..
    Ми нині:Молочна кашка,бульбочка з тюфтелями(ну..чи краще сказати чимось дуже на них схожим) компотик і усьо!
     
    • Подобається Подобається x 4
  5. Melisa

    Melisa Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    А в нас сьогодні зранку була молочна гарбузяна кашка. Смакота.
     
    • Подобається Подобається x 2
  6. Рибка

    Рибка Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    Червоний борщик, пюре картопляне, рулетики з баклажанів, сирник (або сирники, ще не вирішила).
     
  7. Zlju4ka

    Zlju4ka Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    А як це?розказуйте..
     
  8. Рибка

    Рибка Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    Ріжу впоперек довгими смужками, товщина десь 5 мм (а взагалі як получиться :)), обсмажую з обох сторін, попередньо посоливши. Все.
    Потім скручую рулетиком з начинкою. Так як до мене вчора під"Їхав :girl_crazy: домашній сир, то буде начинка з сиром, часничком і сметанкою.
     
    • Подобається Подобається x 3
  9. Zlju4ka

    Zlju4ka Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    А ви їх перед тим не обварюєте?відразу сирі порізали і на сковорідку,так?
     
  10. Рибка

    Рибка Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    Трохи підсолені потримати, хвилини 3 буквально, вони від солі трохи зм"якають. Смажити у великій кількості жиру, баклажани дуже сильно його впитують, тоді робляться м"які, а не присмажені до шкоринки.
    Я ще закриваю сковорідку кришкою.
     
    • Подобається Подобається x 2
  11. OxankaF

    OxankaF Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    Я роблю так само, тільки додаю до начинки ще трошки помідора (без шкірки, порізати на дрібненькі кубики і + трошки червоного перцю), а якщо не маю домашнього, то з твердим сиром+майонез
     
    • Подобається Подобається x 2
  12. natka75

    natka75 Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    а я такий салат з баклажанів їла в Італії - обсмажити на грилі смужками порізані баклажани (у нас можна на звичайній сковорідці), потім порізати їх на менші куски, або хто як захоче, додати оливкової олії, скропити лимонним соком, дати зубчик часничку і зелені.Смачно і корисно!

    Буду сьогодні або завтра маринувати помідори (до свого встиду сама ще це ніколи не робила)Розкажу потім чи вдалося:)
     
    • Подобається Подобається x 2
  13. Tanuchka

    Tanuchka Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    а я закрутила 3 баночки огірочків :) рецепт мішаний, все так, на око майже.
    Ще сирна зупка, тут кидали фото-рецепт, але теж трошки свого додала. Я трошки по інакшому варю її, зараз напевно кашу гарбузову зварю і планую кабачкову ікру.

    І ще дівчата хтось щось готував з кізілу? там варення може чи що?
     
  14. OxankaF

    OxankaF Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    Я зробила сьогодні такий салат з баклажанів: 2бакл, поколоти вилкою, запхати в духовку, щоб спеклись, час від часу перевертати. Як спечуться, зняти шкірку, порізати кубіками, + цибулю, перець болг., помідори, зелень, олію.
    Плюс ще вчорашній борщ, і голубці, як доїдять, то запечу в банках картоплю з салом .
     
    • Подобається Подобається x 2
  15. Рибка

    Рибка Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    В банках? А це як?
     
    • Подобається Подобається x 2
  16. OxankaF

    OxankaF Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    В пів літрові банки (приблизно 1 банка - 1 порціяя. отже скільке тре порцій, стільки банок) складаю на низ трохи часнику, цибульки. Окремо в баняку картоплю чищену, різану (як на зупу, меншими кусками) посолити, поперчити, додати кріп і іншу зелень, що смакує, перемішати ложкою і розкладаємо в підготовлені банки, зверху в кожну банку по горошку перцю, 1 ч.л. олії, по 2 куски сала. Накриваємо металевими кришками (не закручуємо, просто накрити) і в холодну духовку. Включаємо духовку (не знаю як по градусах, я ставлю на 3 позицію з 8-ми). Приблизно 30-40хв. Ви відчуєте, як піде запах, через 5-7хв. витягувати. Смакота
     
    • Подобається Подобається x 7
  17. Грильяжка

    Грильяжка Кавоманка

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    Оксаночка який класний рецепт, а банки не тріскають і чи можна наприклад сметанку замість олії?
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. OxankaF

    OxankaF Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    Банки не тріскають, тільки обовязково ставити в холодну духовку, а потім включати.
    З сметаною ще не пробувала, експерементуйте.
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Юська

    Юська Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    В нас зараз на вечерю рис з тушеною цибулькою і морковкою, котлетка салатик з огірочків,холодець з вчорашього дня народження і на десерт посмажила сирники!!!:girl_cool:
     
    • Подобається Подобається x 3
  20. Грильяжка

    Грильяжка Кавоманка

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    Оксанка, зробила я картоплю в банках смакотіща тільки замість олійки давала сметану з соєвим соусом вийшло дуже ніжно і смачно. а ще щойно спекла хлібець з сардин від Мучачі.Нямочки
     
    • Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.