Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vika

Vika Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

А я готувала улюблену страву свого чоловіка:в рукаві запікаю бараболю,м"ясо(Бажано з прослойками сала) але непогано і з курятиною.Ще цибулю можна гриби.М"яско замаринувати як на шашлик.в кінці рукав розрізати(якщо любите підрум"янене)Корисно,недорого,і дуже смачно

• Подобається Подобається x 2
  2. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Рецепт придумала сама-курячі бедерця мариную на ніч, потім беру сметану французьку гірчицю (в цілих зернах) соєвий соус перемішую і натираю тим бедра, загортаю кожне окремо в фольгу і ставлю пектися. Тим часом відварюю картоплю до напівготовності, виспаю її на пательню біля бедер, крім неї яблука, сливи, кабачок все змащую тим соусом, і знов печу, за 10 хв перед тим як вийняти відкриваю фольгу, щоб бедра були припечені-все. З іншим м"ясом не пробувала хоч думаю можна
    П.С Дівчата я сьогодні купила забагато бринзи а її потроху вдома тіки я їм порадьте що приготувати з неї

• Подобається Подобається x 6
  3. Рибка

Рибка Well-Known Member

Ой, давно я в рукаві не запікала....
    Завтра зроблю бульбочку с грудинкою.

А в салат до помідорок не любите? Ще додати зеленого салату, заправити можна олією, або й майонезом.

Останнє редагування модератором: 29 Серпень 2009
    • Подобається Подобається x 1
  4. Tanuchka

Tanuchka Well-Known Member

то саме. :)) А в мене сьогодні гречка з тушеною печінкою, бульончик, квасолька в томаті, блінчики з сиром ммммм як я їх хтіла..

5. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

а я купила в Арсені фаршу і буду ліпити пельмені
    ше хочу зварити якогось супчика

6. RUZHAJA

RUZHAJA Well-Known Member

мій свекор готує смачнючий салат з моцареллою( то саме , що бринза)
    моцарелла + помідори ( все ріжется долі великими шматочками) + листочки базиліка (але не сушений)
    заправляє оливковою олією+ бальзамічний оцет
    мммм, за вуха не відтягнути

7. Tanuchka

Tanuchka Well-Known Member

А який то буде супчик? з чим?

8. Пундик

Пундик Well-Known Member

Я люблю отаке з бринзою: напікаєте налисників на молоці,бринзу перетираєте з подрібненем кропом і орегано(кропу має бути багато)+ще трошки масла вершкового і ше раз перетираєте,а потім тою кашею намазуєте млинці і завертаєте в трубочку.Дуже гарно дивиться на столі при гостях(тоді я ріжу трубочку на 4 кусочки)

• Подобається Подобається x 3
  9. Oddly

Oddly Well-Known Member

о, ви мені нагадали про такий салат з бринзи - правда, він досить ситний - зимовий -

бринзна, порізана кубиками,
    відварена квасолька червона (можна консервовану)
    кубиками порізані мариновані огірки
    петрушка зелена
    цибулька-пора кільцями
    заправляти майонезом

смачного

а ще бринзу можна запікати, треб пошукати тільки, як саме, не пам"ятаю - з помідорами, з іншими овочами

• Подобається Подобається x 5
  10. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Дякую дівчатка - зробила салат помідори і бринза з олійкою і бальзамічним оцтом а запікати це цікаво тре в неті поритись

• Подобається Подобається x 4
  11. Kasia

Kasia Well-Known Member

перці фаршировані, зупа з яською, тушений кабачок, пляцок.

12. Януся

Януся Well-Known Member

Господині, підкажіть, будь-ласка, рецепти овочевих супчиків, бо м'ясо зараз їсти не можу:)

13. pIRAtka

pIRAtka Well-Known Member

Дуууууууже люблю помідоровий супчик :haha:
    Підсмажую на олійці мариновану цибульку до прозорості(5-10 хв. в 0.5 ч.л. цукру,0.5 ч.л.солі та відповідно оцту ), потім порізаний болгарський перець, мотім помідори півдольками безшкірки, додаю трошки том. пасти (можна і без неї) та сметанку - виливаю до майже готової вареної картопла та капусти :girl_claping::girl_claping:
    То я сама до такого додумалася:girl_haha::girl_haha::girl_haha:, але бачу, що всі господиньки і ак його подібно варять :girl_flirt:

14. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

Kasia,а в мене такий пиріг не вийшов,тісто піднялось і впало,вийшов такий собі пляцочок,може тіста в 2 рази більше треба??
    Сьогодні у нас була піцца,вийшла велика-велика,так ми її цілий день і їмо,завтра планую запіканку з баклажанів + фаршем + зверху пюре з картоплі і в духовку,має бути смачно)))

Останнє редагування: 29 Серпень 2009
    • Подобається Подобається x 4
  15. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

а дайте но будь ласочка рецептик маленький-маленький
    П,С Завтра нічого не готую їдемо до друзів на празник гіп-гіп ура. І ще мама прийшла сирник спекла

16. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

були на шашликах з грильовими ковбасками, сардельками і всякими прибамбасами шашличними, такщо лінюхую вже від п'ятниці і на завтра ніц нема в хаті їсти, може піти десь пообідати?...чи то пак ненав'язливо до когось в гості напроситись?:girl_in_dreams::girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 6
  17. Kasia

Kasia Well-Known Member

на жаль, я не знаю яка у вас форма. у мне орієнтовно 20*20.
    я писала, це на МАЛУ бритванку. можливо вам треба й більше.

п.с. а ще я зауважила, що часто у інших господинь це пиріг якийсь інакший...от що значить родинний перепис

• Подобається Подобається x 8
  18. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

В мене вийшло досить добре. Я робила в формі для торта діаметром 28 см.
    А все залежить від муки. Он я беру одну муку і випічка одного ґатунку а куплю іншої фірми і вже зовсім не те.

• Подобається Подобається x 8
  19. Zirnycja

Zirnycja Well-Known Member

Касю, і я вчора пекла ваш пляцочок, щоправда, на сливках, дрібних і перестиглих. Наступного разу спершу виливатиму тісто, а затим вкину сливки, бо і так проваляться до середини, а тепер, будучі на дні, сливи розмякли і важко було перевертати накраяні кусники, та й папір під пляцком геть розмочився. Але саме тісто вийшло добре, смачне, добре пропеклося, зрештою, пляцок вже скінчився, хоч пекла подвійну порцію-моїй родині такий десерт на один присіст...

• Подобається Подобається x 7
  20. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

Рецепт піцци (все на око,тому вишла велика,пекла на великій бритванці)
    - мала пляшка кефіру галичина,якщо в пакеті то думаю можна пів пакета, 30гр дріжджів розвести+3ст.л.олії+сіль+муки скіки забере,замісити і поставите в тепле місце хай підійде на хв.15-20,вийде пісне тісто+начинка,яку хочете і в гарячу духовку(тісто розкачайте тонко,бо в мене воно росло як дурне,коли я перший раз пекла). Ну от десь так приблизно,смачного!!

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.