Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

Ви, напевно, неправильно висловилися. не бастуєте, а святкуєте ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 3
  2. пандочка

пандочка Well-Known Member

А у нас сьогодні гречка з смаженою рибкою,росіл ще зі вчора залишився, а на десерт тільки що закінчила смажити сирнички

3. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

А ми на сніданок овочевий омлет споживали,на обід барабольку з сметанкою і кропчиком+печінкові котлетки+салат з капусти,перчику,огірочків,петрушки і базиліку з олійкою,а на вечір ще не придумала,лишився салат з макаронів,є гречка і трошки підливки з тушеного кролика,є ще диня,якось перебємся)))))

4. Kasia

Kasia Well-Known Member

зупа щавлева, риба тушкована, пляцок з яблуками та сливками.

• Подобається Подобається x 2
  5. Pilipka

Pilipka Well-Known Member

Супчик овочевий (з кропчиком!:)), плов.

• Подобається Подобається x 1
  6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А я вперше маринувала в суботу куряче філе. (Отака я господиня погана. :xaxa:)
    Шукала в неті маринад, але не знайшла ніц, що би мені сподобалося, то придумала свій: 6 ст. л. оливкової олії, 3 ст. л. темного оцту (balsamic vinegar), 3 ст. л. оцту з білого вина (white vine vinegar), дрібно нарізана невелика цибулина, 3 зубки часнику, всілякі травички та приправи (коріандр, майоран, розмарин, ореґано...) - на кілограм і 300 г філе вистачило. Постояло через ніч. Наступного дня протушила у малій температурі (160-175) протягом години й 15 хв. Філе вийшло надзвичайно м*яке й соковите! Я собою дуже гордилася, а мій муж ще більше! Ну а гість наш узагалі нахвалитися не міг. Отака я була господинька. :girl_spruce_up::girl_flirt:

• Подобається Подобається x 7
  7. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А в нас нині самообслуговування.

8. popelushka

popelushka Well-Known Member

А я сьогодні також бастую... Чоловік-золотце, дозволив мені цілий день відпочивати, але ж я не можу просто так провалятися в ліжку, тому, здивую його печеною курочкою.

9. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

А в нас сьогодні сирник з персиками (мммммм..., обожнюю його), баклажани запечені з сиром, салат з куркою і ананасами (мав бути закручений в лаваші, але лаваш не знайшли, то і так їмо), грінки з крабами і картопля з мяском тушеним.

10. Kasia

Kasia Well-Known Member

для Уляночки:girl_haha:

Ябчаник моєї бабусі.

1 склянка муки
    1 склянка цукру
    3-4 яйця (я даю 3 )
    2 ст.л. сметани
    0,5 ч.л. соди+оцет ( я даю 1 ч.л. порошку для печива)
    троха ванілі і кориці.

закалатати тісто. має литися.

на бритванку застелити папір. яблука порізати скибками ( мені йде 4 середні яблука) . нині додала покраяні 4 сливки ще.

залити тістом. не лякатися, що тіста мало, воно підніметься.
    випікати 45 хв. ( в моїй чудо духовці 55 хв) до коричнуватого кольору і сухого сірничка.
    пляцок більше мокрий, і така порція є невеликою( може 25*25 а може й менша бритванка)
    смачного.
    фото хотіла поставити - нема шнура.

• Подобається Подобається x 14
  11. popelushka

popelushka Well-Known Member

Моя бабуся такий самий готує:girl_smile: Смакота! А ще робить із сливками.:girl_in_dreams:

12. olya_d

olya_d Well-Known Member

У нас сьогодні росольник, гречка, тушене м"ясо, баклажани і смачнющі печені яблука з родзинками :)

• Подобається Подобається x 5
  13. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

а можна рецепт сирника і баклажанів?

14. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

В нас на сніданок були деруни-мужу з картоплі мені кабачкові, на обід борщик і гречаний пиріг який бабуся передала вечеряли в ресторанчику отож я відпочивала

• Подобається Подобається x 4
  15. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Сирник з персиками. (Вже викладала цей рецепт, але ще викладу тут)
    Тісто:
    1жовток, 2 скл. цукру, 100гр масла,неповна ч.л. порошку до печива, ванільний цукор да смаку, 1скл. муки. Тісто має бути дуже! тонке.
    Масса:
    12 яєць, 1,5 скл. цукру, 1,2кг сиру(вологого) - перемелюємо, 200гр масла, 2 ст.л. манки, 2ст.л. крохмалю, ван.цукор + лимона цедра - до смаку.
    Викладаємо тісто, на тісто - ізюм, потім 1/3 частину сирної маси. Беремо 2 банки персиків маринованих у свому соці, розрізаємо пополовині і макаємо кожен у манку. (щоб не пускали сік), викладаємо на сир. Потім сир, що залишився. Пекти до години часу. Смакота.
    На рахунок тіста. Дівчата на форумі,що пекли по цьому рецепту і моя мама кажуть що тісто засолодке і їм не дуже.... (хоча мені подобається, але більшість перемагає), то тісто робили останій раз від іншого рецепту сирника. Книжку з моїми рецептами взяла сусідка, такщо тільки завтра зможу вам дати рецепт того іншого тіста що робили. А сам сирник - смакота (ням-ням).
    Баклажани робила по цьому рецепту http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=2466&postcount=8
    дуже вони мені подобаються, і не тільки мені. Але я роблю буз манки і сиром посипаю після кожного шару помідорів.
    Якщо я не в цій темі написала рецепт сирника, то прошу перенести....

Останнє редагування: 24 Серпень 2009
    • Подобається Подобається x 6
  16. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я таки пішла до кухні і зробила компот з яблук з виноградом (такий дикий з твердою шкіркою), зробила абчаник від Касюні і зробила так званий кесерол, або щось типу аля плов: курка втушена з овочами і рижом. Забула до того цибулю дати. ;)

17. Kasia

Kasia Well-Known Member

і як вам???

18. kati

kati Well-Known Member

Мої проглоти вчора все зїли:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

А мені сьогодні ніяк не виходить готувати, .....будуть сьогодні пельмені з морозилки

19. Ксеня26

Ксеня26 Well-Known Member

І я нічого нині не готую:girl_claping:маю вчорашній борщик і тушене м*яско!!

20. ірен

ірен Well-Known Member

А в нас сьогодні капуста тушена,плов,п"юре картопляне і компотик))))

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.